McDzik Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Bo mi Kisses narzeka, że dawno zdjęć nie dodawałam... :D Quote
McDzik Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Mani2000']i co ?? zapłodniony psiak płci pięknej? Jeszcze nie wiemy ;) Trochę zdjęć z dziś. Quote
McDzik Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Inteligentna zabawa pt. 'jak wyjąć z opakowania pachnącą parówkę? ' Quote
McDzik Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 A tak umiecie? Przybyłem, wyniuchałem, zeżarłem. Tyyyleee :D Quote
McDzik Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 La'Artemisia Tybetańskie Ziółko after my grooming ! Quote
Kisses Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 http://img20.imageshack.us/img20/8500/figagrooming2.jpg Uwielbiam ją :loveu: Quote
McDzik Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Kisses']http://img20.imageshack.us/img20/8500/figagrooming2.jpg Uwielbiam ją :loveu: Ja też.. i już mi jej brakuje :( Wczoraj o 19 odjechała do domku w Sandomierzu, była u mnie równe 2 miesiące i niesamowicie przywiązał się do niej Arni. Quote
McDzik Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 OFICJALNIE La'Artemisia Tybetańskie Ziółko jest w ciąży mnogiej !!!! Szczeniaczki urodzą się za około 2 tygodnie ♥ !!!!!! :)))))) Quote
Kisses Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 :loveu: :loveu: :loveu: Już się nie mogę doczekać aż pomacam :lol: Quote
McDzik Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Kisses']:loveu: :loveu: :loveu: Już się nie mogę doczekać aż pomacam :lol:[/QUOTE] [quote name='C&B']Gratulacje dla rodziców! ;)[/QUOTE] [quote name='Mani2000']super arni będziesz tatusiem![/QUOTE] Dziękujemy, też się cieszymy, Arniś pęka z dumy :loveu: Quote
McDzik Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Mani2000']dobrze niech pęka ma farta że go i jego ślicznej przyjaciółki nikt nie przyłapał:D[/QUOTE] radzę trochę podszkolić swoje pojęcie o hodowli zanim napiszesz ponownie coś tak mądrego. Quote
Darianna Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Buahahahah, Mc, to Ty jakieś zakazane schadzki organizujesz? :crazyeye: I sie jeszcze chwalisz że dzieci z nieprawego łoża będą? :mdleje: padłam :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
McDzik Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Darianna']Buahahahah, Mc, to Ty jakieś zakazane schadzki organizujesz? :crazyeye: I sie jeszcze chwalisz że dzieci z nieprawego łoża będą? :mdleje: padłam :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] co nieeee???? ale cichutko, bo mnie podkablują do ZG i mnie wykluczą ze związku jeszcze :D hehehe :D Quote
Foxowa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No Mc wiesz, ja tam w sekcji IX ostatnio często bywam więc pilnuj się :diabloti: A tak na serio to czekamy na maluszki i gratulacje dla mamusi i tatusia :loveu: Quote
McDzik Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 [quote name='Foxowa']No Mc wiesz, ja tam w sekcji IX ostatnio często bywam więc pilnuj się :diabloti: A tak na serio to czekamy na maluszki i gratulacje dla mamusi i tatusia :loveu: No, wiem, wiem, dlatego teraz się boję konsekwencji moich tajnych schadzek! Dziękujemy i odliczamy dni :loveu: Quote
C&B Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Wiadomo, ze schadzki muszą być potajemne, bo przecież rozmażasz pekińczyki z długimi mordkami :evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Lotty Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Trzymamy kciuki za maluszki i rodziców. Quote
McDzik Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Lotty napisał(a):Trzymamy kciuki za maluszki i rodziców. Dziękujemy bardzo :) A tymczasem wczoraj odbyła się wystawa w Nowym Sączu. Arni - V1, CWC, Zw, Zwycięzca Rasy wystawiana suczka husky, Husqvarna JUSTIFY MY - V1, Zw.Mł, Najlepszy Junior w Rasie! Zdjęcia i obszerna relacja na naszej stronce: www.tybetkowo.pl.tl Quote
McDzik Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="6"]DZIŚ ARNI ZOSTAŁ DUMNYM OJCEM 5 SZCZENIĄT !!!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [SIZE="5"]DZIEWCZYNY : KREMOWA & TRICOLOR CHŁOPAKI : KREMOWY & ZŁOTY & CZERWONY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: PRZYTULAKI I CAŁUSKI DLA DZIELNEJ MAMY !!!! Quote
Guest Lotty Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='McDzik'][FONT=Comic Sans MS]DZIŚ ARNI ZOSTAŁ DUMNYM OJCEM 5 SZCZENIĄT !!!! :loveu::loveu::loveu:[/FONT] DZIEWCZYNY : KREMOWA & TRICOLOR CHŁOPAKI : KREMOWY & ZŁOTY & CZERWONY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: PRZYTULAKI I CAŁUSKI DLA DZIELNEJ MAMY !!!! Gratulacje dla dumnych rodziców.:loveu::loveu::loveu:. Czekamy na fotki maluchów. Quote
Recommended Posts