Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pearl napisał(a):
O kogo ja widze, nie ma to jak wejście w dobrym stylu. Rozumiem, ze staniesz się tu częstym gościem, wkońcu masz TT na współwłasność ;)

Rodzice,
Pearl jeszcze nie skończyła championatu. Jeżeli chodzi o wystawy to praktycznie rzecz biorąc jest szkolona w tym kierunku od 3 miesiaca życia. W kwestii postawy - dla mnie nauczenie tej sztuki psa od podstaw przy codziennych treningach to kwestia tygodnia.

Pearl , za szybko przeczytałam notkę , ale ukończenie championatu przy tej ilości zaplanowanych wystaw to tylko kwestia czasu . Niemniej pogratuluję z przyjemnoscią jeszcze raz , kiedy faktycznie ukończy .
Co do postawy , to znalazlam instrukcje w gazecie i zaczniemy trenować .
Witam p.Wojtka !
A u nas praca wre . Zaczeliśmy remonty . Na razie mam całkowicie rozryte podwórko , psy siedzą w domu i cierpią ale już za kilka dni będą biegały po nowej kostce . Wreszcie przestaną się brudzić i skończy się zakopywanie kości w kwiatach . Od poniedziałku niestety zaczynamy remont w domu . Akira dostała cieczkę i jest to jej pierwsza cieczka po pół roku . Zawsze miała tylko raz w roku . Już zbierają się kawalerowie . Mamy posokowca ( syn Hany ), jamnika i coś co wygląda na połączenie swinki morskiej ze szczurem . Ten pies napewno nie powinien przekazywać dalej swoich genów .

Posted

" class="ipsImage" alt="">

Pozdravujem vsetkych:lol:
Dna 10.3.2006 sa nam urodil nas synek Branislav - buduci maly handlerek:megagrin:
Eni je moja asistentka a jeho druha mamusa

Posted

[quote name='ENI']" class="ipsImage" alt="">

Pozdravujem vsetkych:lol:
Dna 10.3.2006 sa nam urodil nas synek Branislav - buduci maly handlerek:megagrin:
Eni je moja asistentka a jeho druha mamusa

Serdecznie gratulujemy narodzin synka :multi: . Jest śliczny !

Posted

Przepraszam , że z opóźnienienie, ale jeszcze raz wrzucam fotki tybetanów.
Mam to co mam (wystawcy i sedzia wyjatkowo mobilni:lol: )

no i wieńczące dzieło

Posted

Pani Aleno serdeczneie gratuluje narodzin synka!!!!

Witam Wojtka:multi: my to sie chyba znamy z wystawy w Katowicach;)

W Katowicach byl psiak z Czech w Chapionach ALA BA TOG Go Kar,reszta to same psiaki z Polski.
Duze wrazenie zrobila na mnie Showy Pearl...nie dosyc,ze ma swietne umaszczenie,jest bardzo przyjazna do ludzi to wystawia sie jak prawdziwa gwiazda,ale to juz chyba zasluga Pearl,ktora to robi naprawde fachowo...jeszcze raz gratulacje Pearl:multi:

Jestem tylko wsciekla, bo nie mam ani jednej fotki,aparat zostal w torbie we Wroclawiu:angryy:

Posted

Haha i podstawa że z WYMOGAMI serwera:lol: Ja to sie w tym gubie i olewam - zawsze juz bede linki wstawiac. Musia, dziekujemy za zdjecia. jedynie przed ostatnia fotka Małej jest tragiczna...potem mi ludzie mówia ze pies ma idealna linie dzieki mnie a akurat z tym jest u Showy bardzo dobrze:cool3:

Ki-wi,
dziekuje za miłe słowa. Akurat jeżeli chodzi o zachowanie to jestem zdania ze pies jest wizytówka handlera. Umaszczenie od razu bylam w stanie przewidziec, najbardziej preferowane jest bialo-czarne a mimo wszystko taki sobolek z czarna maska to urzeczywistnienie moich planow. Ładnie sie wybarwiła i obecnie nie widac wogole rudego, jedynie kremowy. Na tych fotach rudy wyszedl z aparatu(dlatego wlasnym aparatem nie mam po co robic zdjec) na wczesniejszych widac bardziej wlasciwe umaszczenie. Jak wspomniałam ciesze się, ze sedzia pochwalił nas za doskonale prowadzony grooming. Moim marzeniem by bylo sprobowac z Showy na amerykańskich ringach, a przynajmniej móc porównac psy na żywo.

ENI,
ja również gratuluje narodzin potomka :)