Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:shake: O TT na razie nic nie wiem.
Ale na ringu kaukazów było bardzo wesoło.:lol: :lol: :lol:
Sedzina suce szukała pod ogonem jąder. Myslała,ze sedziuje psy.

Znajomy kiedy zszedł z opisem swojej suki-nie mógł uwierzyc ,ze sedzina
opisywała ją jako samca.!!:crazyeye:

Posted

Ten czarny to Adibuddah Skra Shad z Krakowa.

Dhunga była padnięta. Dostałyśmy bdb.

Dandy wygrał, ale też był bardzo zmęczony i miał dość. Na ringu rodzeństwo miało gdzieś sędziego, medale, oceny....

Bardzo mi było szkoda Dhungusi...

Oczywiście zwycięstwo Akiego i Bajki.

Myślę, że Pearl sama się pochwali...

Posted

Hej
tak jak pisalam my mielismy nie jechac...a tu zmiana decyzji..maz jednak uznal,ze da rade i o 13.00 w piatek dowiedzialam sie ,ze wyruszamy w sobote o 5.00 rano.Pies nie wyczesany,brudny,nic nie spakowane ,nic nie przygotowane..na wariackich papierach doralismy o 13.00 do Wroclawia.Ja zajelam sie po przyjezdzie Dandim a maz udal sie do kumpli:evil_lol: .
W niedziele wyjechalismy o 8.00 do Katowic jechala z nami Aga ze swoimi psiakami i moj tato...maz nie mial sily;) .
Bylo chyba 12 tybetkow...oceniani bylismy o 14.40....moj pies mail dosc i nic mu sie nie chcialo..chcial tylko lezec i spac.Dostal jednak CWC i tym ukonczyl ML.CH.PL.
Ml.suczek wygrala Pearl i porownanie...jak jej dalej poszlo niestety nie wiem.
Reszte napisze pozniej ,bo wlasnie znajomi przaszli.

Posted

[quote name='Dhunga']Ti La Shu Pearl of Shows

Showy chyba gorzej wyjśc nie mogła :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Takie zdjecie średnio sie nadaje na światło dzienne.

No my mamy drobny sukcesik BOB Junior,Zwyc.Mł. Według sedziego wszystko w psie bylo doskonale na czele z ruchem, bardzo usatysfakcjonował mnie fakt, ze wyraźnie docenil grooming. Pozatym umożliwił każdemu psu dogodne zaprezentowanie się w kłusie - jako wystawca daje mu za to duzy plus. To tyle.

I duze gratuluje dla Lunadino za BOBa! Wygrana u fachowców jest podwójnie cenna.

Posted

Dziewczyny serdecznie Wam gratuluję . Dandas championem !:multi: :multi: :multi:
Kiedy jest konkurencja zwycięstwo bardziej cieszy . Gratuluję BOB-ów . Macie jakieś fotki rodzeństwa razem ? I jeszcze jedno pytanie - byli jacyś Czesi ?

Posted

Wind - gdzie jest zdjecie moich kudłaczy ??:placz:
Dałam je za duze ??

Dziewczyny -gratulacje za skonczone championaty!!:multi:

Agnieszce za kolejne CACIB-y i BOB.:multi:

Był ktos z zagranicy ??

Posted

Genia napisał(a):
Wind - gdzie jest zdjecie moich kudłaczy ??:placz:
Dałam je za duze ??

Zdjecia powyzej 500 x 500 pix, zamieniane sa na linki, a z cytatow usuwane.

W.

Posted

Wind napisał(a):
Pearl,

Miej litosc nad serwerem Dogo i stosuj Regulamin! Wstawiasz ZA DUZE ZDJECIA!

Mod.

Serwer nie cierpi na tym ani troche ponieważ zdjęcia ładowane są z zewnątrz. Jedyne co cierpi na takich dużych fotkach to twoje oko.

Posted

wojtekwydmuch napisał(a):
Serwer nie cierpi na tym ani troche ponieważ zdjęcia ładowane są z zewnątrz. Jedyne co cierpi na takich dużych fotkach to twoje oko.

Zanim napiszesz tego typu uwage, zapoznaj sie z Regulaminem Forum Dogomanii.

Mod.

Posted

wojtekwydmuch napisał(a):
O kogo ja widze, nie ma to jak wejście w dobrym stylu. Rozumiem, ze staniesz się tu częstym gościem, wkońcu masz TT na współwłasność ;)

Rodzice,
Pearl jeszcze nie skończyła championatu. Jeżeli chodzi o wystawy to praktycznie rzecz biorąc jest szkolona w tym kierunku od 3 miesiaca życia. W kwestii postawy - dla mnie nauczenie tej sztuki psa od podstaw przy codziennych treningach to kwestia tygodnia.

Posted

Pearl napisał(a):
O kogo ja widze, nie ma to jak wejście w dobrym stylu. Rozumiem, ze staniesz się tu częstym gościem, wkońcu masz TT na współwłasność ;)

No ja już tu nie jestem gościem :)) wprowadziłem się i tyle :)