Genia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 :shake: O TT na razie nic nie wiem. Ale na ringu kaukazów było bardzo wesoło.:lol: :lol: :lol: Sedzina suce szukała pod ogonem jąder. Myslała,ze sedziuje psy. Znajomy kiedy zszedł z opisem swojej suki-nie mógł uwierzyc ,ze sedzina opisywała ją jako samca.!!:crazyeye: Quote
Dhunga Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Ja coś wstawię, ale opis muszą dać bardziej obeznane osoby. Quote
rodzice Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Widzę Akiego i Dandiego , a co to za czarne stworzenie ? Dhunga ty też wystawialaś ? No dalej napiszcie jak Wam poszło ? Quote
Dhunga Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Ten czarny to Adibuddah Skra Shad z Krakowa. Dhunga była padnięta. Dostałyśmy bdb. Dandy wygrał, ale też był bardzo zmęczony i miał dość. Na ringu rodzeństwo miało gdzieś sędziego, medale, oceny.... Bardzo mi było szkoda Dhungusi... Oczywiście zwycięstwo Akiego i Bajki. Myślę, że Pearl sama się pochwali... Quote
Ki-wi Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Hej tak jak pisalam my mielismy nie jechac...a tu zmiana decyzji..maz jednak uznal,ze da rade i o 13.00 w piatek dowiedzialam sie ,ze wyruszamy w sobote o 5.00 rano.Pies nie wyczesany,brudny,nic nie spakowane ,nic nie przygotowane..na wariackich papierach doralismy o 13.00 do Wroclawia.Ja zajelam sie po przyjezdzie Dandim a maz udal sie do kumpli:evil_lol: . W niedziele wyjechalismy o 8.00 do Katowic jechala z nami Aga ze swoimi psiakami i moj tato...maz nie mial sily;) . Bylo chyba 12 tybetkow...oceniani bylismy o 14.40....moj pies mail dosc i nic mu sie nie chcialo..chcial tylko lezec i spac.Dostal jednak CWC i tym ukonczyl ML.CH.PL. Ml.suczek wygrala Pearl i porownanie...jak jej dalej poszlo niestety nie wiem. Reszte napisze pozniej ,bo wlasnie znajomi przaszli. Quote
Pearl Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Dhunga']Ti La Shu Pearl of Shows Showy chyba gorzej wyjśc nie mogła :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: :cool1: Takie zdjecie średnio sie nadaje na światło dzienne. No my mamy drobny sukcesik BOB Junior,Zwyc.Mł. Według sedziego wszystko w psie bylo doskonale na czele z ruchem, bardzo usatysfakcjonował mnie fakt, ze wyraźnie docenil grooming. Pozatym umożliwił każdemu psu dogodne zaprezentowanie się w kłusie - jako wystawca daje mu za to duzy plus. To tyle. I duze gratuluje dla Lunadino za BOBa! Wygrana u fachowców jest podwójnie cenna. Quote
Pearl Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 http://www.radio.katowice.pl/wojtek/showyy/images/img_0099.jpg http://www.radio.katowice.pl/wojtek/showyy/images/img_0059.jpg Quote
Pearl Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 http://www.radio.katowice.pl/wojtek/showyy/images/img_0065.jpg http://www.radio.katowice.pl/wojtek/showyy/images/img_0096.jpg Quote
rodzice Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dziewczyny serdecznie Wam gratuluję . Dandas championem !:multi: :multi: :multi: Kiedy jest konkurencja zwycięstwo bardziej cieszy . Gratuluję BOB-ów . Macie jakieś fotki rodzeństwa razem ? I jeszcze jedno pytanie - byli jacyś Czesi ? Quote
rodzice Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Nad taką postawą zaczęliśmy pracować z Fibi .Powiedz Pearl czy długo trenowałaś ze suczką aby tak ładnie stała .? Quote
Wind Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pearl, Miej litosc nad serwerem Dogo i stosuj Regulamin! Wstawiasz ZA DUZE ZDJECIA! Mod. Quote
rodzice Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pearl również gratuluję ukończenia championatu .:multi: :multi: :multi: Quote
Genia Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Wind - gdzie jest zdjecie moich kudłaczy ??:placz: Dałam je za duze ?? Dziewczyny -gratulacje za skonczone championaty!!:multi: Agnieszce za kolejne CACIB-y i BOB.:multi: Był ktos z zagranicy ?? Quote
Wind Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Genia napisał(a):Wind - gdzie jest zdjecie moich kudłaczy ??:placz: Dałam je za duze ?? Zdjecia powyzej 500 x 500 pix, zamieniane sa na linki, a z cytatow usuwane. W. Quote
wojtekwydmuch Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Wind napisał(a):Pearl, Miej litosc nad serwerem Dogo i stosuj Regulamin! Wstawiasz ZA DUZE ZDJECIA! Mod. Serwer nie cierpi na tym ani troche ponieważ zdjęcia ładowane są z zewnątrz. Jedyne co cierpi na takich dużych fotkach to twoje oko. Quote
Wind Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 wojtekwydmuch napisał(a):Serwer nie cierpi na tym ani troche ponieważ zdjęcia ładowane są z zewnątrz. Jedyne co cierpi na takich dużych fotkach to twoje oko. Zanim napiszesz tego typu uwage, zapoznaj sie z Regulaminem Forum Dogomanii. Mod. Quote
Pearl Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 wojtekwydmuch napisał(a):Serwer nie cierpi na tym ani troche ponieważ zdjęcia ładowane są z zewnątrz. Jedyne co cierpi na takich dużych fotkach to twoje oko. O kogo ja widze, nie ma to jak wejście w dobrym stylu. Rozumiem, ze staniesz się tu częstym gościem, wkońcu masz TT na współwłasność ;) Rodzice, Pearl jeszcze nie skończyła championatu. Jeżeli chodzi o wystawy to praktycznie rzecz biorąc jest szkolona w tym kierunku od 3 miesiaca życia. W kwestii postawy - dla mnie nauczenie tej sztuki psa od podstaw przy codziennych treningach to kwestia tygodnia. Quote
wojtekwydmuch Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Pearl napisał(a):O kogo ja widze, nie ma to jak wejście w dobrym stylu. Rozumiem, ze staniesz się tu częstym gościem, wkońcu masz TT na współwłasność ;) No ja już tu nie jestem gościem :)) wprowadziłem się i tyle :) Quote
Pearl Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 No to trzeba wkońcu rozkręcić ten temat :)))) Quote
Recommended Posts