zachcianka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Jak wyniki z Wilna? jaka była stawka, czy ktoś coś wie?? Wszyscy sie wybierali a tu cisza... Quote
Genia Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Ki-wi - maluszki moje owczarka kaukaskiego są w gr. II - molosów - moge wstawić ich zdjecia do tematu TT ?? Na Litwie była dosc silna konkurencja hodowców z Finlandii. Pierwszego dnia - sukces Agnieszki i jej psów - CACIB dla AKIEGO i takze CACIB:loveu: dla BAJKI plus BOB !!!:loveu: Drugi dzien - s. kalosz i szok dla wszystkich wystawców !! Quote
rodzice Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Genia napisał(a):Ki-wi - maluszki moje owczarka kaukaskiego są w gr. II - molosów - moge wstawić ich zdjecia do tematu TT ?? Na Litwie była dosc silna konkurencja hodowców z Finlandii. Pierwszego dnia - sukces Agnieszki i jej psów - CACIB dla AKIEGO i takze CACIB:loveu: dla BAJKI plus BOB !!!:loveu: Drugi dzien - s. kalosz i szok dla wszystkich wystawców !! Ogromne gratulacje dla Agnieszki ! :happy1: Tak trzymaj . Co się stalo w drugim dniu ? Quote
Ki-wi Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 No pewnmie,ze nikt sie nie bedzie gniewal za male miski to piekne psiaki a milosnicy psow lubia prawie wszystkie rasy...no przynajmniej ja:lol: GRATULACJE DLA AGI I JEJ PSIAKOW!!!! A czemu Aga sie nie odzywa:mad: .....i wlasnie co sie stalo drugiego dnia...nie kumam "s.kalosz" co to znaczy i dlaczego szok dla wszystkich???? Quote
Dhunga Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Ja też jestem ciekawa o co chodzi z tym drugim dniem. Agnieszka Gratuluję!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
rodzice Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Jolu wstawiaj fotki ! Agnieszko odezwij się i zdaj relację z Wilna . Zdjątka mile widziane . Quote
MustaVeri Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 to proste-drugiego dnia wygral Aleks, a Geni sie to chyba nie podoba dlatego jest w szoku :evil_lol: Quote
Ki-wi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Agnieszka mowila,ze w Wilnie byly piekne psy z Finladii,ale niestety jak narazie fotek nie zobaczymy no bo Aga nie ma netu.No chyba ,ze inne dziewczyny co byly w Wilnie cos wstawia:lol: . My niestety do Katowic tez nie dojedziemy...az szkoda gadac,ale ja niemoge nic zaplanowac na kilka tygodni wczesniej...i teraz znowu nie mozemy jechac do Polski. Mam jednak obiecane Opole..tzn.maz obiecal,ze tam dojedziemy jeszcze nie zgosilam.A w Was ktos jedzie do Opola i jesli tak na jakoa wystawe?? Quote
Recommended Posts