Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieje dziewczyny,ze jakos mimo choroby dotarlyscie do Leszna i ladnie biegalyscie w koleczko hihihihihi.Ja za to dzisiaj spedzam dzien na kanapie bo u nas leje jak z cebra a i moje dziecko rozchorowalo sie , wiec nie ma mowy o zadych wypadach.Tak wiec siedze na kanapie i czekam na wiesci z Leszna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Fibi CWC i tytuł najpiękniejszej suki a Aki CWC i zwycięzca rasy ( ach jak oni pięknie razem wyglądali ) . Aga została na finałach ja pojechałam do domciu . Tak więc fotki i recenzja z tego co bylo dalej zależy już od Agnieszki .

Posted

WIELKIE GRATULACJE DLA FIBUCHY I AKIEGO!!!!!

No to Fibi ma juz 1 CWC na Championa :loveu: :loveu: :loveu: oby tak dalej!!!!

A tak w ogole to kto jeszcze byl w Lesznie ,ile bylo tybetkow wystawianych?Jak tam pogoda i jaka atmosfera na wystawie???
Aga to pewnie dopiero jutro albo pojutrze cos napisze:roll: :roll: :roll:

Posted

Fibi ma już 2 CWC , pierwszy zdobyla w Glogowie . Teraz tylko odstęp pół roku i jeden dzień od pierwszego i zaliczone .
W Lesznie bylo ........ciasno . My z Agą siedziałyśmy w bardzo ciekawym miejscu - moje szczęscie że mam taki katar ,ze nic nie czułam .kiedy wstałam z krzesła po chwili szukalam go pare metrów dalej - tłum zaraz je przesunął .
Co do konkurencji to po prostu została w domu . Pogoda zaś dopisała , nawet świecilo słoneczko .

Posted

Aki wyglada na tym zdjeciu przeslicznie!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za fryzura na glowie:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: normalnie jak model:multi: :multi: :multi:

A ta fota powalila mnie na lopatki
,zaczelam sie tak rechotac na glos przykompie:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ,ze az moj maz przylecial czy cos mi sie stalo :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: chociaz tak na marginesie...on nie uwaza mnie chyba za calkiem normalna:stupid: ....odkad mamy Dandiego