rodzice Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pierwsze sloneczne dni wiosenne - aż chce się żyć . Nasze psiaki cały dzień spedzaja na dworze . no moze oprócz Hany która jest na podwórku tylko tak dlugo jak jest na nim slońce , kiedy nie ma jej co grzać to robi taki raban ,ze trzeba czym predzej brać ją do domu . Nasza Harsha ( krówka ) wczoraj pojechala do swojego nowego domu . Dzisiaj juz wiem ,ze nocka przebiegla bardzo spokojnie , wychodzi na spacerki i tam ladnie robi siusiu . Nowa rodzina jest zaskoczona ,ze wszystko przebiega tak pezproblemowo ( na razie ) . A to jej ostatnie zdjecie u nas . My zaś dzisiaj wybrałysmy się z małą Hadżi na jej pierwszy spacerek . Pierwszy raz miala zalożoną smycz i obróżkę . Po kilku metrach oporu dala sie pięknie poprowadzić . Było super . potem przyszedł czas na wiosenne wypasanie suczek na łace Ten dodatkowy ogon Akiry nalezy do jej córki - tez sie pasła Jak na psa pasterskiego przystalo Fibi pilnowała bezpieczeństwa pasącego sie stada potem były gonitwy i wszystko co im przychodzilo do glowy . Kiedy przyszedl czas powrotu do domu zameldowały się posłusznie i czekały cierpliwie na coś smaczniejszego niz trawa . Nauka cierpliwości Quote
rodzice Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Hej hej co tak tutaj cichutko ? Czas się obudzić z zimowego snu , wiosna na dworku ! Quote
Baziuta Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Rodzice, fantastyczny fotoreportaż ze spaceru, ale się uśmiałam. Chciałabym mieć takie pola koło siebie, mają się gdzie suczyny wybiegać. Dlatego cisza bo wszyscy na dworku, kto traciłby czas przy komputerze w taką pogodę. Quote
mysza30 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ciesze się że nie tylko ja mam takie możliwości ze spacerkami. :Dog_run: Wychodzimy na spacerki 6 km samymi drogami polnymi, a jak brzydka pogoda to tylko 3 km w drugą stronę również polami. Tylko powiedzcie dziewczyny jak radzić sobie z kleszczami bo w tym roku jest pogrom.:snipersm: Stosuje frontlajna ale i tak przynoszą ze spaceru towarzyszy na sobie.:wallbash::2gunfire: Quote
rodzice Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Rok 2010 - piekna sloneczna pogoda - czas na wiosenny spacerek - niestety juz bez Haneczki moja owieczka Akira Quote
Tolinka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Rodzice to ostatnie zdjcie to jest TT?Jak je zobaczyłam to jakbym widziała swoja Tille Quote
rodzice Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Ostatnia fotka to Fibi w galopie (tt ) . Faktycznie chyba musze opisać co jest co bo Fibi i Meisi sa trudne do odróżnienia jak sa same Quote
Recommended Posts