rodzice Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Teraz czeka nas wyprawa do Opola - napstrykam sporo fotek . Ki-Wi a Ty jedziesz na te wystawę u Was ? Quote
lunadino Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 DZIEWCZYNY STAWKA NA OPOLE;) mam nadzieje ,że nie pokręciłam SOBOTA KLUBOWA SUKI młodzież : LUCY FLUFFY DOG ANASTACIA of Darknes Debbie Masinial pośrednia: FIBI z Akacjowej Doliny PAM ZAMIRIN NOISETTE otwarta: Dendrobate`s LYNETTE Dhunga Draka z Akacjowej Doliny champion: JOMO LHARI TASHI BODJUL PSY: pośrednia: OBI-WANG SENGGE ALILAH JACKANORY otwarta: PAM-ZAMIRIN IBEX-IFI CAMEL KIKIRIKI champion: ALA-BA`TOG GO-KAR H`ARAN HORPA TASHI BODJUL A`KARU KIPU KHYIM NIEDZIELA CACIB SUKI: młodzież: ANASTACIA OF DARKNESS DOLLY M-V KMECOVI DEBBIE MASINIAL pośrednia: LUCY FLUFFY DOG PAM ZAMIRIN NOISETTE otwarta: JOMO LHARI TASHI BODJUL champ: DENDROBATE`S LYNETTE PSY: pośrednia: ALILAH JACKANORY otwarta: LUDWIK FLUFFY DOG OBI-WAN SENGGE H`ARAN HORPA TASHI BODJUL championów PAM ZAMIRIN IBEX IFII A`KARU KIPU KHYIM Quote
Ki-wi Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 W sumie szczerze mowiac mam taki zamiar sie tam wybrac,ode mnie jest to jakies 380 km. to jest ok.Z Wroclawia jakies 780 km. a z Poznania to dokladnie nie wiem ,ale tez malo nie bedzie.Nie ukrywam,ze bardzo bym sie cieszyla gdybyscie dziewczyny tez przyjechaly.Tak myslalam zeby jechac,bo Dandy wyglada (moim zdaniem ) w tej chwili super.Mamy nowe szampony,nowe szczotki,psiak sie w sumie prawie w ogole nie koltuni,wlos odzyl...jedyne co wyglada jeszcze nie tak to jego ogon,ale to jeszcze potrzebuje duzo czasu tym bardziej,ze na ogonie wlos rosnie najwolniej a ten dran jeszcze ma ucieche latac za nim i sobie z niego klaki wyrywac:angryy: :mad: Quote
Mała_Tybetanka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 rodzice napisał(a):Teraz czeka nas wyprawa do Opola - napstrykam sporo fotek . Ki-Wi a Ty jedziesz na te wystawę u Was ? A która wystawa w Opolu?? Sobotnia, niedzielna czy obie??.Pozdrawiam Quote
abigeil Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Na wystawie w Opolu jestem w sobotę i w niedzielę jako pomoc na ringach. Nie zabieram Berty, ale postaram się może o jakieś zdjęcia. Ciągle mam z tym kłopot. mam nadzieje, że się spotkamy i trochę pogadam. Póki co trzymam kciuki!!!!! Quote
rodzice Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Koniecznie do nas podejdź , bedziemy mialy okazje poznać sie osobiscie . Napstrykaj Bercie zdjecia w domu i chociaz pokaz w aparacie . Quote
Recommended Posts