Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jejku ale Ajra juz wyrosla!!!!Sliczna dziewczyna z niej i ma swietne umaszczenie!!!

Co do Dandiego to tak jak pisalam caly czas sie zastanawiam...ze smakolykami jest mi ciezko pracowac ..Dandy nie zwraca na nie za bardzo uwagi na wystawie (juz probowalam) z zabawka mamy ten problem,ze Dandy robi sie tak podekscytowany,ze zaczyna skakac ,siadac ,szczekac..probuje poprostu wszystkeigo aby dostac ulubiona zabawke.On juz nie tylko na ringu staje jak osiol,takze podaczas spaceru jak stanie to stoi i mozna go ciagnac nie idzie dalej i juz chyba ,ze po wielu namowach zrobi dwa kroki i znowu staje....no koszmar mowie wam.Druga sprawa to jego ogon...nie wiem czemu ,ale tam te jego klaki nie rosna a przynajmniej nie tak jak u innych TT,wyglada to komicznie tu tak owlosiony z dlugim wlosem a na ogonie marnota a nie klaki.
I to sa moje problemy z innymi rzeczami jestem zadowolona.Dandy daje sie obejrzec,nigdy nie jest agresywny,daje sie pielegnowac choc gdyby mial wybierac pewnie wolaby nie byc czesany,ale zastanawiam sie czy ze wzgledu na wyzej wymienione problemy warto malego jeszcze wystawiac czy dac sobie po prostu na wstrzymanie,chodzi mi o to co zrobilybyscie bedac na moim miejscu???