Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na weekend mialam gosci ze stolicy :lol: to najmniejsze to moja 6 letnia chrzesnica która powiedziała na odjezdnym ze bedzie bardzo tesknila tylko za mna i psami hi hi , wujek sie naraził bo za czesto łaskotal :mad:Małej bardzo sie podobalo jak ciotka nie mogła wyjśc z zaspy :cool3: - prowadziłam ich na skróty i w pewnym miejscu zostałam zaskoczona :evil_lol:
Na moich spodniach jeszcze widać białe ślady .

• 3 weeks later...
Posted

Leniwe , rodzinne niedzielne popołudnie ( synowa w robocie - reszta sie byczy )

To tak a propos ze zabraniam psom wchodzić na tapczan :cool3:
Psie przeciąganki - wspólna zabawa

wspólny odpoczynek

• 2 months later...
Posted

mój synio wczoraj przyjechał w odwiedziny i stwierdzil ze oszpecilam psa :angryy: ale ale jest jeszcze jedna osoba której podoba sie moja goła owieczka - to moja kolezanka Beatka która stwierdziła ze Akira teraz wyglada tak arystokratycznie :loveu: Tak wiec mamy 2 glosy za i jakies 100 przeciw hi hi

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

A, to teraz juz wiem po kim Dandy ma takie zamilowanie do butelek plastikowych....no po mamusce !!!

Skoki rewlka...choc synek potrafi w takim przypadku przebiec pod spodem!!!
Maseczka blotna obowiazkowa i w lesie jest tyle mozliwosci aby ja sobie zafundowac hihihih

Posted

Akira zaczęła szaleć na punkcie butelek plastikowych dopiero jak była pod koniec ciąży ( własnie z Dandym hi hi ) . yłam bardzo zdziwiona bo szukala po lesie butelek z uporem maniaczki i wszystkie zakopywała . Miałam wrazenie ze robi zapasy dla majacych urodzić sie dzieci .

Posted

No i przeszlo na dzieci...no przynajmniej na jednego.Dandy z takim zamilowaniem rozprawia wszelkie butelki, ze potem nic po nich nie zostaje ..robi przy tym taki halas, az dziw bierze, ze jego to nie denerwuje...za to mnie bardzo hihihihih

• 2 months later...
  • 1 year later...