Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten biały piesek to ostrzyżona terierka tybetańska - mama makowej panienki .Rozpoznawana była równiez jako pudelek .:lol:

Trzymajcie kciuki za jutrzejsze Leszno .

• 1 year later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
Posted

W poniedziałek do Fibi i całej naszej kudłatej rodzinki przyjechał w gosci kudłaty przyjaciel . Fotki moze nie sa najpiękniejsze bo psiaki sa PRZED kąpielą a pogoda niestety nie sprzyja pięknej szacie . Niemniej spotkanie było bardzo dla wszystkich przyjemne więc wstawie kilka fotek - w oczekiwaniu na gości

Akira poznaje przystojnego Bossa a wlasciwie to Boss poznaje Akirę hi hi

Bossi Fibi- oni znaja się dobrze bo juz nie raz spotkali się na wystawach

zmęczone ale szczęśliwe po wspólnej zabawie

Posted

zdarzały się krótkie chwile na złapanie oddechu

ale w większosci spacer wyglądał wlaśnie tak

w drodze powrotnej nasza Akira stwierdzila że czas na kapiel i przeszła się z gracją w rowie melioracyjnym . Zadowolona z siebie ,wykąpana wróciła do domu .

Posted

Dzisiaj po miesiącach oczekiwań otrzymalismy z Belgii oficjalny dokument
FIBI JEST INTERCHAMPIONEM
Fibi to pierwsza suka z tym tytułem pochodząca z polskiej hodowli . Cieszę się że udało mi sie wyhodować tak pięknego psa .
W Polsce do tej pory tytuł interchampiona posiadają 2 samce i od dzisiaj 2 suczki .

• 1 month later...
Posted

a tak , tydzień chodziła tłusta jak nie wiem i musiałam ją pilnować żeby nie zmarzła na dworku . Teraz juz po kapieli dosycha . Boze jaki mróz . u nas teraz - 16 , mam nadzieję ze w drodze nic sie nie stanie bo zamarzniemy

Posted

Kurcze jakos przeoczylam ten fakt, ze FIBI juz jest Interchamponka.Gratulacje dla kudlatej i tak grzecznej psinki, ktora nie tylko jet piekna ale i ma fantastyczny charakter.Slowem pies ....MARZENIE!!!

Posted

Fibi bardzo się ostatnio wyciszyła - szczerze mówiac gdyby nie Meisi to brakowaloby mi troche tego żywiołu w domu . Moje tybetki zrobiły się prawie niewidzialne , śpią całe dnie , na dwór wychodzą niechętnie , własciwie nie ma psów w domu . Tylko Meisi wprowadza zycie do domu .

Posted

Czasami psy tonęły w zaspach więc musiały skakac jak zajace . Bardzo wiało i droga przez pola byla prawie nie do przejscia . Spacer był krótki ale bardzo intensywny . Kudłate spały potem do wieczora przy kominku .