rodzice Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Miło nam przedstawić maleńką Vebby - sunia ma 9 tygodni i jest przesliczna . Oby kolorki zostały takie jak w tej chwili - aczkolwiek dobrze wiemy ,ze bywa z tym różnie .;) Maleńka jest wlasnoscią mojej kolezanki , mieszka niedaleko mnie wiec będe ją czesto odwiedzala . Sunia bedzie pokazywana na wystawach wiec bedziecie miały okazję obejrzeć ją w naturze - oczywiscie jak trochę podrosnie . Quote
Ada-Vebby Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Witam pierwszy raz na forum . Moja terierka tybetańska -Vebby ma już 10 miesięcy , sprowadzona zostala z niemieckiej hodowli Dendrobates.Zaczynamy pokazywać sie na ringach , mamy juz na swoim koncie 2 wystawy w klasie szczeniat z bardzo dobrymi opisami . Na zimowej wystawie w Głogowie zadebiutuje w klasie młodzieży .:lol: Quote
*hania Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ada-Vebby napisał(a):Witam pierwszy raz na forum . Moja terierka tybetańska -Vebby ma już 10 miesięcy , sprowadzona zostala z niemieckiej hodowli Dendrobates.Zaczynamy pokazywać sie na ringach , mamy juz na swoim koncie 2 wystawy w klasie szczeniat z bardzo dobrymi opisami . Na zimowej wystawie w Głogowie zadebiutuje w klasie młodzieży .:lol: Pozdrowienia dla SZALONEJ tybetanki :evil_lol: Życzymy dalszych sukcesów ;) Quote
rodzice Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Witaj Ado . My również życzymy samych sukcesów i radości z posiadania Vebby . Quote
McDzik Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 O, pozdrawiamy KUZYNÓW =)) Tybetkowo na całego, tylko my od Spanielków ;D Quote
Recommended Posts