Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

teriery sa ciut tańsze od hawańczykow - . A charakter - typowy dla psa strużująco pasterskiego - bo terier tybetański nie jest terierem . To psaki wesole , pełne energii , bardzo inteligentne dobrze dogadujace sie z dziećmi .

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szczekaja i warcza ale nie przypuszczam zeby siebie słyszały bo nie reaguja jeszcze na hałas .Moze mi się uda jeszcze w najbliższym czasie nagrać je wydajace odglosy inne niz mlaskanie :lol:

Posted

dzisiaj o 6 rano Nabarun odstawil taki koncert szczekania , tak glosno ze obudzil nawet moja córke spiaca pietro wyzej . Polecialam zaraz po aparat zeby go nagrac i oczywiscie zamknął paszczu jak wrocilam . Spryciarz , najgrubszy pasibrzuch zglodnial i darł sie wolajac matke a ta miała go w nosie i grzecznie spala poza kojcem .

Posted

Trochę z opoznieniem ale gratuluje maluszków , kolorki do wyboru do koloru :-)
A jak kwestia pigmentu , idzie cos wokół oczu bo narazie na fotkach nie widać ? ( chodzi mi tam gdzie nie ma kolorowych łat "na oku" )

Posted

na razie pigmentu nie ma ale też dość późno zaczął nachodzić na noski więc myślę ze wkrótce coś przy oczkach tez zacznie sie dziać .
Khyi-Mi - też mamy nadzieję na najlepszych przyszłych włascicieli .