Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w nocy temperatura 37,3 , przed ósmą 36.5 , sunia spokojna , śpi ale w nocy zdziwila mnie jedna scena . Zaalarmowało mnie piszczenie Akiry ( matki rodzacej ) Pobiegłam zobaczyć co sie dzieje - matka wylizywała córce srom i piszczała co chwila . Po kilkunastu minutach Fibi zaczęła warczeć na matkę . rozdzieliłam je . Akira popiskiwała potem pod drzwiami . Rano wszystko sie uspokoiło .Dzisiaj 62 dzień ciąży .
Przed chwilą znowu Fibi warczała na matke . Nadal nie robi gniazda , nie dysze - ale pomimo wszystko my juz w gotowosci . Pokój przygotowałam wczoraj w nocy w tempie błyskawicznym a cały czas nie mogłam się za to zabrac .:lol:

Posted

kochana, u mnie Franka (dozyca niemiecka) nie zauwazyla ze rodzi :] ot po prostu maluch pojawil sie w drogach rodnych bez zadnego z objawow czyli zadne dyszenie, drapanie itd. ja wiem ze to dzis bedzie najdalej nad ranem :]

Posted

kochana, u mnie Franka (dozyca niemiecka) nie zauwazyla ze rodzi :] ot po prostu maluch pojawil sie w drogach rodnych bez zadnego z objawow czyli zadne dyszenie, drapanie itd. ja wiem ze to dzis bedzie najdalej nad ranem :]

Posted

zaczęło się - rodzimy . Czeka nas dłuuuuuuga mam nadzieje owocna noc . Wody juz odeszły - na moją posciel niestety bo akurat mieliśmy pana szacujacego nam straty po pozarze i sunia musiala być sama przez jakis czas .Auto juz czeka na dworku gotowe w razie tfu tfu komplikacji . Trzymajcie kciukaski , zmykam brzusio glaskac .

Posted

Już jestem . Akcja porodowa trwała całą noc , jesteśmy obie wykończone ale szczęśliwe . Gromadka tt powiekszyła nam sie o 3 śliczne pieski i 1 sunię . Pieski biały wczarne łatki , czarny z białym i sobolowo biały a sunia czarna z białym krawacikiem .
Maluszki wyrównane silne .
zdjecia jeszcze nie doschnietych maluszkow

Posted

Jeszcze szybko odpowiem Kasi , Meisi nie reaguje na zapachy i dźwięki z pokoju natomiast akira cały czas piszczy pod drzwiami i próbuje się wcisnąć do środka . Fibi zaraz warczy więc nie robię zadnych eksperymentow

Martino bardzo dziekujemy za zyczenia .Babcię Bhoomi proszę od nas wyściskać .

Posted

jedynaczka obledna ale jedynka piesek no po prostu kafar :] wymiata! ale piekne towarzystwo, na kolorach u TT nie znam sie w ogole i dla mnei to one czarno-biale ale jak sie pozmieniaja to "nie szkodzi" czuje sie prawie ze matka chrzestna i juz nie moge się doczekac jak wysciskam wycaluje po tych brzucholach i....i no kurka w ogole gratulacje Ulka :)