rodzice Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 w nocy temperatura 37,3 , przed ósmą 36.5 , sunia spokojna , śpi ale w nocy zdziwila mnie jedna scena . Zaalarmowało mnie piszczenie Akiry ( matki rodzacej ) Pobiegłam zobaczyć co sie dzieje - matka wylizywała córce srom i piszczała co chwila . Po kilkunastu minutach Fibi zaczęła warczeć na matkę . rozdzieliłam je . Akira popiskiwała potem pod drzwiami . Rano wszystko sie uspokoiło .Dzisiaj 62 dzień ciąży . Przed chwilą znowu Fibi warczała na matke . Nadal nie robi gniazda , nie dysze - ale pomimo wszystko my juz w gotowosci . Pokój przygotowałam wczoraj w nocy w tempie błyskawicznym a cały czas nie mogłam się za to zabrac .:lol: Quote
rodzice Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 sunie się własnie rozkręcaja - Akira piszczy i wydaje dziwne dźwieki Fibi warczy .Musimy wyjść do lekarza z córką - więc znowu trzeba bedzie je rozdzielić . Quote
mrowa23 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 kochana, u mnie Franka (dozyca niemiecka) nie zauwazyla ze rodzi :] ot po prostu maluch pojawil sie w drogach rodnych bez zadnego z objawow czyli zadne dyszenie, drapanie itd. ja wiem ze to dzis bedzie najdalej nad ranem :] Quote
mrowa23 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 kochana, u mnie Franka (dozyca niemiecka) nie zauwazyla ze rodzi :] ot po prostu maluch pojawil sie w drogach rodnych bez zadnego z objawow czyli zadne dyszenie, drapanie itd. ja wiem ze to dzis bedzie najdalej nad ranem :] Quote
rodzice Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zaczęło się - rodzimy . Czeka nas dłuuuuuuga mam nadzieje owocna noc . Wody juz odeszły - na moją posciel niestety bo akurat mieliśmy pana szacujacego nam straty po pozarze i sunia musiala być sama przez jakis czas .Auto juz czeka na dworku gotowe w razie tfu tfu komplikacji . Trzymajcie kciukaski , zmykam brzusio glaskac . Quote
Khyi-Mi Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Aj zo Slovenska držíme palce, nech má Fibi bezproblémový pôrod a Vám nech šteniatka prinesú do domu šťastie!! :) Quote
mrowa23 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ulka....nie chce cie budzic ale jak nie dasz znaku zycia to zadzwonie:P Quote
rodzice Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Już jestem . Akcja porodowa trwała całą noc , jesteśmy obie wykończone ale szczęśliwe . Gromadka tt powiekszyła nam sie o 3 śliczne pieski i 1 sunię . Pieski biały wczarne łatki , czarny z białym i sobolowo biały a sunia czarna z białym krawacikiem . Maluszki wyrównane silne . zdjecia jeszcze nie doschnietych maluszkow Quote
caha Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 super, gratulacje :) ale sobolek najbardziej wpadł mi w oko, cała główka biała (czyżby w czepku urodzony?) ;) Quote
rodzice Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 jeśli zrobi się zloto biały to bedzie przepiękny Quote
sotie Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 super :D gratulujemy :D niech się zdrowo chowają :) Quote
caha Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 a jak czuje się mamuśka? :) ciekawa jestem jak meisi zareaguje na maluchy Quote
rodzice Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Bardzo dziękujemy . Idę zobaczyć czy tam nam czasem nie przybylo coś jeszcze , jeśli nie to muszę posprzątać . Quote
Khyi-Mi Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Babi Bhoomi gratuluje svojim prvým vnúčatám :) Majú krásne farby, prajem im veľa zdravia a nech rastú do krásy po rodičoch :) Martina Quote
rodzice Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Jeszcze szybko odpowiem Kasi , Meisi nie reaguje na zapachy i dźwięki z pokoju natomiast akira cały czas piszczy pod drzwiami i próbuje się wcisnąć do środka . Fibi zaraz warczy więc nie robię zadnych eksperymentow Martino bardzo dziekujemy za zyczenia .Babcię Bhoomi proszę od nas wyściskać . Quote
Ki-wi Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Gratulacje i od nas. No to mialyscie pracowita noc. Malenstwa sliczne oby sie zrowo chowaly i szczescie dawaly!!!!:multi::multi::multi: Quote
afik Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Ula, gratuluję cudnych maleństw! :multi: Buziaczki dla maluchów i ich mamuśki :buzi: Quote
rodzice Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Przedstawiamy się Miot N z Akacjowej Doliny - szczenieta urodzone 11 marca 2010 Sunia - nasza jedynaczka Piesek nr 1 Piesek nr 2 http://i44.tinypic.com/9blk5y.jpg Piesek nr 3 http://i40.tinypic.com/e1doh4.jpg http://i40.tinypic.com/35aknx3.jpg Quote
mrowa23 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 jedynaczka obledna ale jedynka piesek no po prostu kafar :] wymiata! ale piekne towarzystwo, na kolorach u TT nie znam sie w ogole i dla mnei to one czarno-biale ale jak sie pozmieniaja to "nie szkodzi" czuje sie prawie ze matka chrzestna i juz nie moge się doczekac jak wysciskam wycaluje po tych brzucholach i....i no kurka w ogole gratulacje Ulka :) Quote
Recommended Posts