Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted (edited)

[TABLE]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Od pół roku mamy w schronisku Kosmę vel Misia. Podobny jakos do TT? bardzo łagodny,pozwala sie czesac i tarmosić. Do adopcji najchętniej w dwupaku....bo ma starszego i mało atrakcyjnego brata,ale psy bardzo się kochają.
Tu fotki po ostrzyżeniu (trzeba było,bo to jednak schronisko):

dosyc ciężka,masywna głowa,dłuższy tułów,obniżone łapki.Włos,bez podszerstka.
Schronisko Sopot.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Edited by brazowa1
Posted

z pierwszej fotki - powiedziałabym, że TT, ale ten wzrost, dłuższy tułów i krótsze łapki, to mi nie pasują
a ile mniej więcej ma wzrostu? może ta fotka źle pokazuje

• 2 months later...
Posted

Witam.
Piszę w sprawie psiaka w typie TT, który jest w wielkiej potrzebie. Ciapek ma 6 lat, przebywa w Modliborzycach koło Kraśnika, województwo lubelskie. Jego pani niedawno zmarła, przegrała długą walkę z rakiem. Tym samym osierociła 6 psiaków, z których jeden już ma dom, ale Ciapek i pozostała czwórka (owczarek Collie i 3 kundelki) mieszkają same na posesji ich zmarłej pani, obecnie nie mieszkają już nawet w domu, tylko w małej przybudówce. Nie ma się nimi kto zajmować, dokarmia je sąsiadka i siostra ich pani, ale nie mogą tam zostać wiecznie, bo dom będzie sprzedany, a nikt z rodziny nie ma możliwości przygarnięcia psiaków. Ciapek błaga o pomoc! Jest przyjazny i śliczny, ale jego sierść jest mocno zaniedbana- jego pani przed śmiercią bardzo chorowała, a teraz jej nie ma- nie ma się kto zajmować długowłosym Ciapkiem.

Tutaj można obejrzeć więcej zdjęć i przeczytać więcej informacji o Ciapku i jego towarzyszach.
1. Wydarzenie na fb.
2. Wątek.

Każda pomoc się liczy, nawet udostępnianie i rozsyłanie zdjęć i informacji do znajomych, o co BARDZO prosimy!

Posted

Wstawcie jeszcze informację na hawańczyki w potrzebie . Ja wstawię info na moja stronę ale prosiłabym o podanie telefonu pod którym można bezposrednio załatwiać sprawę adopcji psa .

Posted

[quote name='rodzice']Wstawcie jeszcze informację na hawańczyki w potrzebie . Ja wstawię info na moja stronę ale prosiłabym o podanie telefonu pod którym można bezposrednio załatwiać sprawę adopcji psa .

[FONT=Helvetica Neue]695-695-062. ;) Dziękuję Ci bardzo :) [/FONT]