Agnieszka(Visenna) Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 ojojoj... Irysek ... samozaparcie godne pochwaly :) ciekawa jestem gdzie psinka trafila:) Quote
kasimaga Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 i gdzie ten Majki Irysek??? gdzie mam odesłac jego ksiazeczke szczepien?? gdzie zdjeica? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Jesli Irysek zatroszczyla sie o Majkela to napewno nic zlego mu sie nie stalo.Spoko.Luz :) Quote
Poker Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zdjęcia Majkela, cudownego psa są tu Sliczny chłopak :loveu: Quote
yuki Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Łoooo matko, cudak :loveu::loveu::loveu: wszystkiego dobrego w nowym domku i podziękowania dla Iryska :) Quote
epe Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Irysku! Jaki Majkel cudny:loveu:I wreszcie bez kagańca:multi: I nie gryzie:evil_lol: Irysku bardzo Ci dziękuję w imieniu Majkela:Rose: Quote
kasimaga Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 a gdzie on jest? czy to dom? duzo tych krzesel ... jak tam zapinanie na smycz, przeciez w schornie mialas problem ... ??? Quote
kasimaga Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 a gdzie on jest? czy to dom? duzo tych krzesel ... jak tam zapinanie na smycz, przeciez w schornie mialas problem ... ??? Quote
Poker Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Majkel dał sobie zapiąć smycz i nie tylko, nawet dał sobie szelki założyć.Jest w domu ,szczegóły będą potem. Proszę o przesłanie jego książeczki zdrowia, bo nie ma zaświadczenia o szczepieniu p.wściekliźnie i szkoda psa szczepić ,jeżeli nie ma jeszcze terminu. Quote
Poker Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 czy książeczka Majkela została wysłana? Jeszcze raz o to proszę dla dobra psa. Mogę opłacić znaczek. Quote
kasimaga Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 wyslalam poczta, cierpliwosci. [quote name='Poker']czy książeczka Majkela została wysłana? Jeszcze raz o to proszę dla dobra psa. Mogę opłacić znaczek.[/QUOTE] Quote
Poker Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='kasimaga']wyslalam poczta, cierpliwosci.[/QUOTE] Dziękuję. jestem cierpliwa od 2 tygodni,pozdrowienia dla p.Wandy Quote
Poker Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Majkel nie jest już u mnie tylko w DS. Myśmy go tak polubili,że gdyby nie nasze 2 psy i tymczasowiczka, to by został u nas. Powoli się aklimatyzuje.Biega gdy chce po dużym ogrodzie, ma dobre jedzonko, spanko i miłość ludziów.Jestem w stałym kontakcie .Mam nadzieję,że będzie dobrze, chociaż próbuje pokazywać czasem ząbki,ale nie jest źle. A książeczki nie ma. I pies będzie niepotrzebnie jeszcze raz szczepiony. Quote
epe Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Poker! A w jakim rejonie Polski jest to DS? Bo tak jakoś tajemniczo w sprawie domku Majkela się zrobiło:crazyeye: Będą relacje i fotki? Dopytuję,bo to tak nagle się stało,już prawie nie wierzyłam,że Majkel domek znajdzie,to nie dziw się,że teraz chciało by się wiedzieć i widzieć to szczęście Majkela- łobuza;) Quote
luka1 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 epe, to nie stało się nagle, już ja coś na ten temat wiem :cool1:. Wystarczy zobaczyć ile czasu ciągnie się wątek. Była chwila gdy tylko Poker i Irysek podjęły inicjatywę i zajęły się psem. No i pies ma dom. :multi: Quote
Poker Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 zrobiło się tajemniczo, by nie doszło do sytuacji jak kiedyś. Zdjęcia będą niezależnie od tego w której części Polski Majkel jest ,a jest na pewno w kraju. Quote
epe Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dzięki dziewczyny za te słowa - już wszystko rozumiem!:razz:Najważniejsze,że się udało:lol: Dziękuję Wam z całego serca za ten upór:klacz::Rose: Quote
Recommended Posts