Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Majkel dał sobie zapiąć smycz i nie tylko, nawet dał sobie szelki założyć.Jest w domu ,szczegóły będą potem.
Proszę o przesłanie jego książeczki zdrowia, bo nie ma zaświadczenia o szczepieniu p.wściekliźnie i szkoda psa szczepić ,jeżeli nie ma jeszcze terminu.

Posted

Majkel nie jest już u mnie tylko w DS.
Myśmy go tak polubili,że gdyby nie nasze 2 psy i tymczasowiczka, to by został u nas.
Powoli się aklimatyzuje.Biega gdy chce po dużym ogrodzie, ma dobre jedzonko, spanko i miłość ludziów.Jestem w stałym kontakcie .Mam nadzieję,że będzie dobrze, chociaż próbuje pokazywać czasem ząbki,ale nie jest źle.
A książeczki nie ma. I pies będzie niepotrzebnie jeszcze raz szczepiony.

Posted

Poker!
A w jakim rejonie Polski jest to DS?
Bo tak jakoś tajemniczo w sprawie domku Majkela się zrobiło:crazyeye:
Będą relacje i fotki?
Dopytuję,bo to tak nagle się stało,już prawie nie wierzyłam,że Majkel domek znajdzie,to nie dziw się,że teraz chciało by się wiedzieć i widzieć to szczęście Majkela- łobuza;)

Posted

epe, to nie stało się nagle, już ja coś na ten temat wiem :cool1:. Wystarczy zobaczyć ile czasu ciągnie się wątek. Była chwila gdy tylko Poker i Irysek podjęły inicjatywę i zajęły się psem. No i pies ma dom. :multi:

Posted

zrobiło się tajemniczo, by nie doszło do sytuacji jak kiedyś.
Zdjęcia będą niezależnie od tego w której części Polski Majkel jest ,a jest na pewno w kraju.

Posted

Dzięki dziewczyny za te słowa - już wszystko rozumiem!:razz:Najważniejsze,że się udało:lol: Dziękuję Wam z całego serca za ten upór:klacz::Rose: