Jump to content
Dogomania

Bez imienia, bez domu... w oczekiwaniu na sterylizacje- jamnik z Tomaszow. ma dom

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']Też mi się wydaje, że przepiękny, a widać na zdjęciach jaka chudzina?

Widać że jest szczupły, no może zdziebko ciałka powinien mieć więcej, ale niewiele. Wg mnie ma figurkę jaką powinien jamolek mieć. Mój też taką ma figurę (ma 6 lat) tyle, że długowłosy to mniej widać. Waży 4 kg

• 2 weeks later...
Posted

wanda szostek napisał(a):
Czy wiadomo który to domek?

Wanda skłaniam się bardziej ku domkowi z Krakowa. pan do mnie dzwoni co tydzień, miał przyjechać go obejrzeć, ale go odwiodłam od tego, bo po co ma jechać 600 km w obie strony, jak mały i tak czeka na kastrację.
Camara mówiła, że pan ma zdjęcia na biurku rozłożone...

Posted

ocelot napisał(a):
Wanda skłaniam się bardziej ku domkowi z Krakowa. pan do mnie dzwoni co tydzień, miał przyjechać go obejrzeć, ale go odwiodłam od tego, bo po co ma jechać 600 km w obie strony, jak mały i tak czeka na kastrację.
Camara mówiła, że pan ma zdjęcia na biurku rozłożone...

A co z tą Panią z Piastowa, która od maja już trzeciego pieska wybiera i potem nie dostaje i nie z racji jej winy? Ja już do niej się więcej nie odezwę, bo po prostu się wstydzę. Ile razy można przepraszać. Jako osoba ogłaszająca pieski stałam się dla niej osobą niepoważną . Na pewno już żadnym moim ogłoszeniem się nie zainteresuje.
Wniosek jaki dla mnie ? Nie wtrącać się w sprawy na które nie mam wpływu i nie ja decyduję. Nie szukać domów dla nie swoich psów.

Mam nadzieję, że staniecie na wysokości zadania i jakoś z tą Panią to załatwicie.

Posted

Wanda ja mam z nią kontakt mailowy. Jeśli Pan Roman się nie zdecyduje to wtedy będziemy próbować. Pan Roman jest już sprawdzony, a Pani sama mówiłaś jeszcze nie.
Takie decyzje są bardzo trudne, ale Pan Roman do mnie co kilka dni dzwoni, a Pani mi zdawkowo odpisuje, jak ja napiszę.

Posted

Taa, ale Pan Roman znaku życia nie daje, a ja nie wiem czy wypada go molestować tel.
Obejrzał go w środę i miał decyzję podjąć w ciągu dwóch, trzech dni.

Posted

No tak, to znajomy z pracy Camary, więc domek sprawdzony. Tel. do mnie co tydzień, wypytywał się czy nadal chudnie, czy już po kastracji.
Myślę, że będzie dobrze. W końcu jechał go zobaczyć 300 km.
Ale do końca człowiek nie może być pewien.

Posted

ocelot napisał(a):
Taa, ale Pan Roman znaku życia nie daje, a ja nie wiem czy wypada go molestować tel.
Obejrzał go w środę i miał decyzję podjąć w ciągu dwóch, trzech dni.

To ja czekam na informacje jak cos nie tak - wystawiam aukcje