duszek01 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :loveu:tigrunia napisał(a):Kurcze do mamy też nie podobny :-o Może listonosz ? :hmmmm: :evil_lol: Tak czy siak śliczny z niego chłopak :loveu: I jaki puszysty :loveu: Mam nadzieję, że go poznam w Bydgoszczy :cool3: Renatka Twoje cuda również przepiękne :loveu: Często zaglądam na Twoją stronę w oczekiwaniu na nowe fotki :multi: akurat ojciec Envisia nie jest w moim guscie :oops:,maly jest od niego ladnieszy :loveu:Tanya to juz inna bajka:loveu: ,dama jak sie patrzy,charakter mojej Fridy:loveu: jezeli chodzi o mnie to dziekuje Ci Beatko ;) Jeszcze moze z raz zrobie im fotki bo niedlugo wyjezdzają:placz: Tak w ogole zrobic im zdjecie to mega wyzwanie:evil_lol: Ciekawa jestem Twoich dzieciaczkow bo tatus ma buźke taką jaką lubie:loveu: Quote
nane Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 w imieniu Envisia dziękujemy za komplementy :loveu: mi się Dzidziuś bardzo podoba inaczej bym nim nie kryła zresztą szukałam psa o mocnej budowie ze względu na to, że Tanya sama w sobie jest drobna i z ciemnym pigmentem jako, że Dzidziuś jest naturalnie ciemny i ma super włos to wybrałam właśnie jego :cool3: a z krycia jestem bardzo zadowolona :loveu: sama jestem w szoku, że wyszedł taki ładny szczeniak z dwóch zupełnie obcych linii hodowlanych :crazyeye: oby więcej było takich udanych kryć :cool1: Quote
tigrunia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 duszek01 napisał(a): jezeli chodzi o mnie to dziekuje Ci Beatko ;) Jeszcze moze z raz zrobie im fotki bo niedlugo wyjezdzają:placz: Tak w ogole zrobic im zdjecie to mega wyzwanie:evil_lol: Ciekawa jestem Twoich dzieciaczkow bo tatus ma buźke taką jaką lubie:loveu: No chętnie bym obejrzała nowe fotki :loveu: Sama jestem ich ciekawa :loveu: Jeszcze jakieś 2 tygodnie ... Quote
duszek01 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 nane napisał(a):w imieniu Envisia dziękujemy za komplementy :loveu: mi się Dzidziuś bardzo podoba inaczej bym nim nie kryła zresztą szukałam psa o mocnej budowie ze względu na to, że Tanya sama w sobie jest drobna i z ciemnym pigmentem jako, że Dzidziuś jest naturalnie ciemny i ma super włos to wybrałam właśnie jego :cool3: a z krycia jestem bardzo zadowolona :loveu: sama jestem w szoku, że wyszedł taki ładny szczeniak z dwóch zupełnie obcych linii hodowlanych :crazyeye: oby więcej było takich udanych kryć :cool1: wiesz o tym ze ja patrze na buźke dlatego Dzidzius to nie moj typ.Tobie się podoba i super ,przeciez o to w tym chodzi.;) Ja tez uwazam ze u nas krycie sprawdzilo się w 100% .wszystkie maluchy są wyrownane i to mnie cieszy:loveu: Quote
nane Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 duszek01 napisał(a):wiesz o tym ze ja patrze na buźke dlatego Dzidzius to nie moj typ.Tobie się podoba i super ,przeciez o to w tym chodzi.;) Ja tez uwazam ze u nas krycie sprawdzilo się w 100% .wszystkie maluchy są wyrownane i to mnie cieszy:loveu: Renata ja tylko podałam argumenty dlaczego padł taki wybór i, że był on przemyślany ;) chciał nie chciał w Polsce nie ma dużego wyboru w ładnych repach pomimo tego, że Yorków jest tak dużo często zdarza się, że pies jest ładny a daje brzydkie szczeniaki cóż czasami fenotyp nie idzie w parze z genotypem :shake: zresztą Tanya jest z inbredu i musiałam rozrzedzić krew :p tylko się cieszyć, że wyszły takie ładne szczyle u ciebie :cool3: Quote
duszek01 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Melody:loveu::loveu::loveu: jeszcze raz Monettka:loveu::loveu::loveu: Monte Carlo:loveu::loveu::loveu: Quote
Snoopy7 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Renatko, Ja też Gratuluje, maluszki są boskie :iloveyou: ucałowania :Rose: Quote
Magda Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 MELODY:loveu: moja faworytka:loveu: Nie moge się na nią napatrzeć. Quote
duszek01 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jezeli chodzi o Melody to musialabys zobaczyc ją na żywo:loveu::loveu::loveu:Do schrupnia jest:loveu:Ciesze się ze trafi w weekend do rownie cudownych jak ona ludzi:loveu: Agnieszko dzięki,Twoja nowa laleczka BOSKA:loveu:Tomkowi straszliwie się podoba:loveu: Quote
Liszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ooooo....w końcu moja ślicznotka się pojawiła :bigok: I jak pięknie trenuje postawę :loveu::loveu::loveu: Quote
Liszka Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Snoopy7 napisał(a): alex1 - Gratuluje cudnej dziewczynki :loveu: Lidziu - Wielkie Brawa za wspaniały i udany miot :klacz: :klacz::klacz: Wielkie dzięki Agnieszko :loveu: Edit:Ach, te skaczące posty :lol: Quote
Snoopy7 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Renatko, ja też dziękuję :Rose: alex1 - Gratuluje cudnej dziewczynki :loveu: Lidziu - Wielkie Brawa za wspaniały i udany miot :klacz: :klacz::klacz: Quote
tigrunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 O jeny Agnieszko on jest bombowy :loveu: Ile ma na tych zdjęciach ? :loveu: Quote
agnilale Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Na rozowym ma 1 dzien na nastepnych 2.Malutki cukiereczek.beniaminek :loveu: Quote
tigrunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 agnilale napisał(a):Na rozowym ma 1 dzien na nastepnych 2.Malutki cukiereczek.beniaminek :loveu: Jest przecudny :loveu: Tak myślałam, że to pierwsze dni .. tak porównuję i faktycznie moje maleństwa wyglądały zupełnie inaczej :-( A w którym dniu maluch się urodził? Też jest jedynakiem jak mój Pudzianek ? :loveu: Quote
agnilale Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Sunia byla kryta 21,24 i 25 :urodzil sie 25/26 w nocy. Quote
tigrunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 agnilale napisał(a):Sunia byla kryta 21,24 i 25 :urodzil sie 25/26 w nocy. Jessinka pierwszy raz była kryta 11. Urodziła 10 :roll: Quote
Recommended Posts