Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Aurunia napisał(a):
A czy piękna księżniczka zostaje z tobą :cool3:?

hehe:cool3: no jakby zostala to i tak chyba by byla w innej klasie niz Twoja:eviltong:
tak naprawde nie wiem czy zostanie i to nie chodzi o nią,bo Ona jest nasza malą iskiereczką w dodatku bardzo inteligentną:loveu::loveu::loveu: jak na swoj wiek

Posted

duszek01 napisał(a):
hehe:cool3: no jak by zostala to i tak chyba by byla w innej klasie niz Twoja:eviltong:
tak naprawde nie wiem czy zostanie i to nie chodzi o nią,bo Ona jest nasza malą iskiereczką w dodatku bardzo inteligentną:loveu::loveu::loveu: jak na swoj wiek

Nie chodziło mi o to czy znowu spotkamy się na ringu :evil_lol:, tylko tak z ciekawości bo mała jest super:loveu: i bardzo i się podoba ;).

Posted

haha ,co tam ring:lol:
Mała jest the best,nie dosc ze zadziorna:diabloti:,ma swoje zdanie:razz:,wszystko krzykiem osiągnie:cool3:to jeszcze przesliczna:loveu:(pisze jak o czlowieku hehe:lol:,ale ja zawsze w ten sposob mowie o swoich psiakach:p)

Posted

duszek01 napisał(a):
haha ,co tam ring:lol:
Mała jest the best,nie dosc ze zadziorna:diabloti:,ma swoje zdanie:razz:,wszystko krzykiem osiągnie:cool3:to jeszcze przesliczna:loveu:(pisze jak o czlowieku hehe:lol:,ale ja zawsze w ten sposob mowie o swoich psiakach:p)

Nic dziwnego, bo ona jest wyjątkowo urocza :loveu:, i to spojrzenie :lol:.

Posted

dla kazdego wlasciciela jego psie dziecko jest śliczne:loveu: Dla mnie najwazniejsza jest buźka ,bo mam swoj typ urody ktory preferuje u Yorkow.Jak bedziesz miala wlasne to tez pewnie bedzisz się rozpływala z dumy;) .Mała ma 9 tygodni:loveu:.

Posted

duszek01 napisał(a):
dla kazdego wlasciciela jego psie dziecko jest śliczne:loveu: Dla mnie najwazniejsza jest buźka ,bo mam swoj typ urody ktory preferuje u Yorkow.Jak bedziesz miala wlasne to tez pewnie bedzisz się rozpływala z dumy;) .Mała ma 9 tygodni:loveu:.

Ach na pewno :loveu: Myślę, że w przyszłym roku się swoich doczekam :loveu: