Sabina02 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Hawanka napisał(a):Slicznie wygląda jest ścienty jak faficzek:loveu::loveu: Czy hawańczyki mają problemy z nerkami bo od 5 dni fafciu jest na antybiotyku żle wyszły padania moczu...:-(:-( Ja nie wiem, moje Hawanki nie maja problemow z nerkami... Ciekawe gdzie jest Iwonka "Bursztynki", Ona napewno bedzie wiedziala... Iwonka!!! Gdzie jestes?? Quote
rodzice Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ja narobiłam balaganu w nerkach podajac zbyt bogatą karmę . Quote
Hawanka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 McDzik napisał(a):Łoo prosze..... No niestety fafciu dalej ma problemy z nereczkami jest nadal na antybiotyku i dodatkowo 2 razy w tygodniu kroplówka:placz::placz::placz:....Mam kolejne pytanie do właścicieli hawańczyków :razz: Jaki jest dobry szampon....W czym kompiecie wasze pupile:lol: Bo ja miałam z firmy trixie i kawu .... Ale nie odpowiadaja te szampony faficzkowi :shake: Quote
Sabina02 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Hawanka napisał(a):No niestety fafciu dalej ma problemy z nereczkami jest nadal na antybiotyku i dodatkowo 2 razy w tygodniu kroplówka:placz::placz::placz:....Mam kolejne pytanie do właścicieli hawańczyków :razz: Jaki jest dobry szampon....W czym kompiecie wasze pupile:lol: Bo ja miałam z firmy trixie i kawu .... Ale nie odpowiadaja te szampony faficzkowi :shake: Ja mieszkam poza krajem, wiec nie moge Ci nic poradzic, bo tutaj produkty sa pewnie inne...:roll: Quote
Recommended Posts