Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,
ja mam ogromne problemy ze skórą Bafiego. Jest sucha i wrażliwa no i możemy zapomnieć o długim włosie bo się kołtuni. Najlepsze produkty jakie miałam to: 1 ALL Systems. Jednak miałam również BAYER od weterynarza spray nawilżający do skóry wrażliwej i jest jeszcze odżywka i szampon. Byłam bardzo zadowolona.

Bafio wczoraj był na plaży. Nie no słuchajcie co to jest za pies. Cierpiał strasznie...........bo nie dało sie podejść do każdego kto przechodził i się z nim wylewnie przywitać:) Jakaś pani zawołała swojego psa, na co Bafi wyrwał do niej święcie przekonany, że został wezwany:) To jest śmieszne z jednej strony, ale z drugiej uciążliwe bo nie mogę go spuszczać ze smyczy, a jak już go spuszczę to muszę ciągle patrzeć w jego stronę bo jak odwrócę na sekundę głowę -znika:):):)

Pozdrawiam

aha i zmieniliśmy karmę na Hill's
wygląda na to, że jest super

Posted

;)Witam wszystkich miłośników i właścicieli Hawanczyków.Na naszym rynku karm jest wiele i naprzwdę wybór tródny tym bardziej że testujemy je na własnych psiaczkach,i wiadomo że dla jednego np.Hills jest super a dla drugiego nie,najlepsze są karmy które zawierają jak najmniej chemi polecam zajżeć do tego sklepiku są tu karmy specjalistyczne dla psiaków:lol: www.zooplus.pl