Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja zmieniam temat ,bo wolę narodziny od sterylizacji i kastracji.Moja Caci urodziła piękne hawańczyki i zgadnijcie ile???:multi:9 szczeniaków :loveu:2 suczki i 7 piesków mają już 4 tyg i zdrowo rosną,są różnej wielkości bo miot duży ale zdrowe i śliczna:multi::loveu:i wszystkie już znalazłe nowe domki,a właściciele liczą dni,i nie mogą sie doczakac swoich kudłaczy!!!:lol:

Posted

bursztynki napisał(a):
A ja zmieniam temat ,bo wolę narodziny od sterylizacji i kastracji.Moja Caci urodziła piękne hawańczyki i zgadnijcie ile???:multi:9 szczeniaków :loveu:2 suczki i 7 piesków mają już 4 tyg i zdrowo rosną,są różnej wielkości bo miot duży ale zdrowe i śliczna:multi::loveu:i wszystkie już znalazłe nowe domki,a właściciele liczą dni,i nie mogą sie doczakac swoich kudłaczy!!!:lol:

Gratulacje!!!!! :multi:

... i prosimy o fotki :loveu:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Witam Bursztynkowa rodzinka sie powiększyła 15.12.2008 Dafne Białe Bursztynki urodziła piękne szczeniaczki 3 dziewczynki i 4 chłopców,a 02,01.2009 nasza Zsani Popowdombi urodziła 3 dziewczynki i 1 chłopaczka Mamusie i szczeniaczki czują się super:loveu:

Posted

Super WIELKIE Gratulacje ale to musi być widok 11 maluchów biegających po podwórku:loveu: super super super Całuski dla mamusiek i szczeniorków :multi::loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

WOW !!! BRAK MI SŁÓW NA ILOŚĆ SZCZENIORKÓW . NORMALNIE TO MORSKIE POWIETRZE:loveu:

A szczeniorki piekne a jakie maja różne kolorki i biały i czarny i biało czarny Te hawańczyki są naprawdę superowe:crazyeye:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...