Gośka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 W weekend Biluś zwiedzał Estonię, z relacji naocznych świadków nawet dosłownie :lol:, przy okazji zahaczył też o wystawę i możemy pochwalić się nowym CHAMPIONEM ESTONII :multi: Podobno dziewczyny mają mnóstwo fotek, jak je dostanę wkleję więcej zdjęć całej ekipy. Quote
MagicJohnson Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Gratulacje Bilu!!! :cool2::terazpol: i czekamy na zdjecia z wystawy :p Quote
.:TULA:. Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Witam potwierdzam Billuś był na wycieczce w Parnu, zapewniłyśmy mu wiele atrakcji, ale jego nie interesowały go ani dziewczyny( a miał do wyboru do koloru), ani większy kolega, tylko myślał jak tu się urwać i pozwiedzać Parnu na własną rękę. Quote
.:TULA:. Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A ja przywiozłam to po co pojechałam do Estonii, czyli pół samochodu najlepszej na świecie MUSZTARDY. Chciałam kubić więcej , ale wtedy Bill by nie wrócił do domu,a nie powiem, że nie przeliczałam ile musztardy by się zmieściło do Bilowego kontenerka. Przy okazji wysadziłam Broccę na terenie wystawy, a ona wróciła do domu z popielniczką za najlepszą sukę w rasie,championatem Estoni i Cacibem . Zdjęcia wysyłam już do Gosi pozdrowienia justyna Quote
MagicJohnson Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 wypozyczamy kilka zdjec z rusforum.com ;) Polscy desanci :evil_lol::multi: http://rusforum.com/attachment.php?s=&postid=274376.jpg http://keep4u.ru/imgs/b/080702/79/795263ec7294706021.jpg Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Tula mam fotki mam :multi::multi::multi: REWELACYJNE!!! Ale teraz nie mam jak zmniejszyć i wystawić, może wieczorkiem albo jutro. Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 no to pozmniejszałam część Cała Polska ekipa szaleństwa dziewczyny mam nadzieję że tam w środku nie ma mojego Bila:mad::razz::lol: nie chyba nie, bo oto w całej okazałości Bil a to Birino i jak rozumiem strój obowiązujący na tamtejszych wystawach?;):evil_lol: Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 i Brocca i jeszcze Birino a to już wystawa i Brocca z Tulą reszta fotek jutro Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 udało mi się jeszcze sprzedać Alę na chwilkę;) no to dalej - wystawa Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 i droga powrotna chyba trochę zimno było;) wszyscy grzecznie na plaży tylko mój oszołom biegnie do wody:lol: no tak widzę go tam przy wodzie, a reszta tak świetnie się bawi chyba dziewczynom udało się go upolować zanim się wykąpał Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 ciekawe czy Birinowi smakowała ta woda;) morelkowa dama Quote
MagicJohnson Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 pudle i morze... ech... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
.ania Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Super zdjęcia! Gratulacje dla całej ekipy ;) Już widzę Szelmę grzecznie leżącą na plaży... :diabloti::roll: Quote
Gośka Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Pewnie by się kąpali razem z Bilem;) Ja najbardziej zazdroszczę dziewczynom tego morza:loveu: Zdjęcia jeszcze są ale zostały na komputerze w Estonii i nie wiadomo kiedy je zdobędziemy, ale skoro teraz mamy podzielone wątki na poszczególne wystawy to jak je dostanę to odgrzebię wątek i powstawiam jeszcze. Quote
.ania Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No na pewno, to taki Bil w trochę większym wydaniu ;) tylko chłopak musiałby ją do brzegu holować bo pierdoła kiepsko pływa :evil_lol: Quote
Recommended Posts