Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W weekend Biluś zwiedzał Estonię, z relacji naocznych świadków nawet dosłownie :lol:, przy okazji zahaczył też o wystawę i możemy pochwalić się nowym CHAMPIONEM ESTONII :multi:

Podobno dziewczyny mają mnóstwo fotek, jak je dostanę wkleję więcej zdjęć całej ekipy.

Posted

Witam potwierdzam Billuś był na wycieczce w Parnu, zapewniłyśmy mu wiele atrakcji, ale jego nie interesowały go ani dziewczyny( a miał do wyboru do koloru), ani większy kolega, tylko myślał jak tu się urwać i pozwiedzać Parnu na własną rękę.

Posted

A ja przywiozłam to po co pojechałam do Estonii, czyli pół samochodu najlepszej na świecie MUSZTARDY. Chciałam kubić więcej , ale wtedy Bill by nie wrócił do domu,a nie powiem, że nie przeliczałam ile musztardy by się zmieściło do Bilowego kontenerka.
Przy okazji wysadziłam Broccę na terenie wystawy, a ona wróciła do domu z popielniczką za najlepszą sukę w rasie,championatem Estoni i Cacibem . Zdjęcia wysyłam już do Gosi
pozdrowienia justyna

Posted

no to pozmniejszałam część

Cała Polska ekipa

szaleństwa

dziewczyny mam nadzieję że tam w środku nie ma mojego Bila:mad::razz::lol:

nie chyba nie, bo oto w całej okazałości Bil

a to Birino i jak rozumiem strój obowiązujący na tamtejszych wystawach?;):evil_lol:

Posted

i droga powrotna

chyba trochę zimno było;)

wszyscy grzecznie na plaży tylko mój oszołom biegnie do wody:lol:

no tak widzę go tam przy wodzie, a reszta tak świetnie się bawi

chyba dziewczynom udało się go upolować zanim się wykąpał

Posted

Pewnie by się kąpali razem z Bilem;)
Ja najbardziej zazdroszczę dziewczynom tego morza:loveu:
Zdjęcia jeszcze są ale zostały na komputerze w Estonii i nie wiadomo kiedy je zdobędziemy, ale skoro teraz mamy podzielone wątki na poszczególne wystawy to jak je dostanę to odgrzebię wątek i powstawiam jeszcze.

Posted

No na pewno, to taki Bil w trochę większym wydaniu ;) tylko chłopak musiałby ją do brzegu holować bo pierdoła kiepsko pływa :evil_lol: