Gosia_i_Luka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cosik nam bolończykowy topik obumarł (hmm...co by nie rzecz - padł :diabloti:). Ja chciałam tylko donieść, że u nas OK (puk, puk). Kolanko nie było operowane, konsultowałam z wetem, który operował białą w październiku (połknęła zraza razem z wykałaczką, która to przebiła jej żołądek i ogólnie było bardzo niewesoło, ledwo wyszła z tego...:roll:) - zrobił na mnie kolosalnie dobre wrażenie i na koniec poprosiłam o diagnozę kolana. Powiedział, że rzepka stabilnie siedzi i absolutnie nie jest w stanie do zabiegu! I naprawdę jest nieźle - od sierpnia nie wyskoczyła ani razu! A Lukrowata życie prowadzi aktywne - codziennie szaleje za piłką, skacze za frisbee, w domu też po meblach biega. Muszę tylko tą nóżkę jej masować. Przymierzamy się więc na wiosnę do agility. :multi: A tu parę aktualnych zdjęć białasa: wczoraj spadł u nas śnieg, więc dzisiejszy spacer wyglądał tak :-o: Spacerujemy też sobie czasem w większym gronie, biała zamienia się powoli w terriera.:p Quote
Gosia_i_Luka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 (trzy powyższe zdjęcia by Kozik z naszego forum terrierowego) I biała z Figlem od Hanik (fotki też by Hanik): http://i203.photobucket.com/albums/aa273/gosia_luka/DSCF4832.jpg http://i203.photobucket.com/albums/aa273/gosia_luka/DSCF4831.jpg Quote
Gosia_i_Luka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Po trudach spacerkowych czas na relaks w domowym zaciszu.:cool3: no chyba że pojawi się ONA :p Biała też czasem pozuje w bardziej ekskluzywnej scenerii, jak przystało na hrabinę :lol: Gust do kosteczek ma jednak wybitnie plebejski :diabloti: Quote
Gosia_i_Luka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 I na koniec portrecik: Pozdrawiamy wszystkich (Tomek - powodzenia w hodowli, widzę, że się rozkręcasz :lol:). Buziaki od Lukra!! Quote
Tomek67 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Gosia - witam po przerwie dużej jak szpara Moniki Olejnik (między jedynkami - kiedyś:diabloti:);). Na Ciebie jak zwykle można liczyć. Dzięki za buziaki (od Lukra?:cool3:). No to masz buziaki od... mojej babci!:diabloti::lol::eviltong:;) Na stronce hodowli pojawiły się dzisiaj nowe zdjęcia i informacje. Zapraszam zmęczyć oko:diabloti:;) Quote
Recommended Posts