Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cosik nam bolończykowy topik obumarł (hmm...co by nie rzecz - padł :diabloti:). Ja chciałam tylko donieść, że u nas OK (puk, puk). Kolanko nie było operowane, konsultowałam z wetem, który operował białą w październiku (połknęła zraza razem z wykałaczką, która to przebiła jej żołądek i ogólnie było bardzo niewesoło, ledwo wyszła z tego...:roll:) - zrobił na mnie kolosalnie dobre wrażenie i na koniec poprosiłam o diagnozę kolana. Powiedział, że rzepka stabilnie siedzi i absolutnie nie jest w stanie do zabiegu! I naprawdę jest nieźle - od sierpnia nie wyskoczyła ani razu! A Lukrowata życie prowadzi aktywne - codziennie szaleje za piłką, skacze za frisbee, w domu też po meblach biega. Muszę tylko tą nóżkę jej masować.
Przymierzamy się więc na wiosnę do agility. :multi:

A tu parę aktualnych zdjęć białasa:
wczoraj spadł u nas śnieg, więc dzisiejszy spacer wyglądał tak :-o:

Spacerujemy też sobie czasem w większym gronie, biała zamienia się powoli w terriera.:p

Posted

Po trudach spacerkowych czas na relaks w domowym zaciszu.:cool3:

no chyba że pojawi się ONA :p

Biała też czasem pozuje w bardziej ekskluzywnej scenerii, jak przystało na hrabinę :lol:

Gust do kosteczek ma jednak wybitnie plebejski :diabloti:

Posted

Gosia - witam po przerwie dużej jak szpara Moniki Olejnik (między jedynkami - kiedyś:diabloti:);). Na Ciebie jak zwykle można liczyć. Dzięki za buziaki (od Lukra?:cool3:). No to masz buziaki od... mojej babci!:diabloti::lol::eviltong:;)
Na stronce hodowli pojawiły się dzisiaj nowe zdjęcia i informacje. Zapraszam zmęczyć oko:diabloti:;)