Guest Reyes Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Hihihi a w ramach tradycji zapytam - ktoś z tond wybiera sie na CACIB Leszno i może mi pompona pożyczyć na JH :oops: Pozdrawiam Quote
MagicJohnson Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czy sa jaz dokladne wyniki z Leszna? :roll::loveu: Quote
Pudelka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 MOja Zuzia (Carmen Kudłaty Kłębuszek) lok.1, Zw.Mł.NjwR (best junior)potem poszłysmy na najlepszego juniora ale sie juz nie udało :) Jestem bardzo dumnna z Zuzi bo spisała sie na medal :* a tak została przygotowana przed wystawą ( troszke na krócej dla zmocnienia włosów) fot.Jakub Kruczek wiecej wyników nie pamietam poniewaz latałam od ringu 1 do 5 poniewaz wystawiałam jeszcze charta (równiez 1,zw.mł :))) ) POzdrawiam Serdecznie Quote
MagicJohnson Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='Pudelka']MOja Zuzia (Carmen Kudłaty Kłębuszek) lok.1, Zw.Mł.NjwR (best junior)potem poszłysmy na najlepszego juniora ale sie juz nie udało :) Jestem bardzo dumnna z Zuzi bo spisała sie na medal :* a tak została przygotowana przed wystawą ( troszke na krócej dla zmocnienia włosów) fot.Jakub Kruczek http://images33.fotosik.pl/271/1d72d9cc2656298e.jpg wiecej wyników nie pamietam poniewaz latałam od ringu 1 do 5 poniewaz wystawiałam jeszcze charta (równiez 1,zw.mł :))) ) POzdrawiam Serdecznie Gratulujemy wspanialych wynikow!:multi::smilecol: podstrzyzona na krociej wyglada bardzo ladnie! :klacz: Quote
Gośka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 O i widzę Leszno obstawione przez dogomaniaków, Pudelka wpisuj stawkę katalogową:buzi: Quote
Recommended Posts