Eustachy Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Właśnie obejrzałam stawkę na wystawę w Łodzi 3-4.05 i jest ponad 30 pudli :multi: hurraaaaa Przyznawać się kogo poznam :cool3: Quote
Cheritka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Eustachy napisał(a):Właśnie obejrzałam stawkę na wystawę w Łodzi 3-4.05 i jest ponad 30 pudli :multi: hurraaaaa Przyznawać się kogo poznam :cool3: Mnie napewno, ale my się już znamy Quote
Śnieżynka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ewa a ty wystawiasz Cherisia :) w weteranach ?? Ja będę :D i w końcu może poznam Ewe :) Quote
aneta Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Śnieżynka napisał(a):Ewa a ty wystawiasz Cherisia :) w weteranach ?? Ja będę :D i w końcu może poznam Ewe :) Stawiam na klasę championów :) a w weteranach myśle że pójdzie brat Cherisia BU BU MON CHERI Adorea ;) Quote
aneta Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ewentualnie proszę o wpisy : PUDEL DUŻY APRICOT,SREBRNY Suka klasa championów 1 PUDEL DUŻY BIAŁY,BRĄZOWY,CZARNY Pies klasa młodzieży 2 Pies klasa otwarta 1 Pies klasa weteranów 1 Suka klasa młodzieży 1 Suka klasa pośrednia 1 PUDEL MINIATUROWY APRICOT,SREBRNY Pies klasa championów 2 Pies klasa weteranów 1 Suka klasa szczeniąt 1 Suka klasa młodzieży 3 [FONT=ArialMT]Suka klasa pośrednia 2 Suka klasa otwarta 2 Suka klasa championów 1 PUDEL MINIATUROWY CZARNY BIALY [FONT=Times New Roman]Pies klasa młodzieży 1 [FONT=Times New Roman]Pies klasa otwarta 1 Pies klasa championów 1 Suka klasa młodzieży 1 Suka klasa otwarta 1 PUDEL ŚREDNI CZARNY,BIAŁY,BRĄZOWY Pies klasa młodzieży 1 Pies klasa pośrednia 1 Suka klasa pośrednia 1 PUDEL TOY Pies klasa młodzieży 2 Pies klasa pośrednia 1 Suka klasa championów 2 Suka klasa otwarta 2 Quote
Śnieżynka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 to tak szczeniak miniatura apricot sunia to od Pana Waldemara :D ale imienia nie znam :P Ewa musi powiedzieć :) a pośrednia suki to PRINCESS PENELOPE from Amber Queen of Romance a resztę napiszę 4 maja :D może uda się też z wynikami :D Quote
Eustachy Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Ja postaram sie zrobić sporo ciekawych zdjęć Naszym pudliszonom :lol: przydałaby się fajna fotorealcja! Quote
Cheritka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='aneta']Stawiam na klasę championów :) a w weteranach myśle że pójdzie brat Cherisia BU BU MON CHERI Adorea Nie wystawiam,:shake: jadę bardzo towarzysko,;):multi::multi: bo teraz mam w Łodzi dużą rodzinę :eviltong:. Ale cieszę się, że bedę miała dużo czasu na towarzyskie pogaduchy :multi:, jak mnie kacyk nie zmęczy :eviltong: Tym razem wystawię coś nowego :oops: :razz::cool3: Ale bardzo się cieszę że poznam Śnieżynkę, (mam u Ciebie dług wdzięczności ) Quote
IraKa Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Zmiana sędziego w Łodzi. Pudle sędziował będzie Pan Z. Jakubowski Quote
Eustachy Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Miło :lol: bardzo dobra wiadomość. Mam nadzieje, że już zmiany nie będzie. Quote
Eustachy Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Cześka dostała w Łodzi Zwycięzcę Młodzieży i Najlepszego juniora :grins: Zdjęcia wstawię wieczorem, natomiast tym razem mamy więcej filmów. Jak tylko dowiem się w jaki sposób wstawia się owe filmy np. na youtube, podam linki. Quote
Eustachy Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Pozostałe pieski mam na filmach. Może ktos jeszcze dyponuje zdjeciami i może wstawic ? Quote
Guest Reyes Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104480&page=76 Quote
KingToy's Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Hejka na forumku !!! kochani ! moje serdeczne i najszczersze gratulacje !!!! zarowno dla faworytow ,ktorzy zebrali najwyzsze laury !!! jak i dla tych Wszystkich , ktorzy uczestniczyli w ostatnich SHOW !!!! wszystkie pieski sa przesliczne !!! Zyczę powodzenia na kolejnych pokazach !!!! Reyesik !!!! słonko ! co to za biala mlodziutka pięknosc ( biala krolewiczka !!! ) !? czyje to szczęcie ??? please ? przeslij mi info !!! jestem pod wrazeniem !!! Gratuluję szczesliwcowi - tj. włascicelowi ! Pozdrawiam i jak zwykle - Duża Buzka !!!! Quote
Guest Reyes Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 KingToy's niestety, nie mam pojęcia, zdjęcia pobrałam z tematu wystawy (linek nad zdjęciami). Niestety mnie w niedziele nie było bym mogła popodziwiać pudle. Ps. Czy ktoś z tond wybiera się na CAC Bytom? Quote
Śnieżynka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 jak dla mnie jest to sunia Roze Dance Whit Me z Białegostoku, chyba że się mylę i jest to chłopak Qyerus White Envisan z Torunia Quote
Cheritka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 To i ja się pochwalę, że dziecko mojego Cherisia debiutowało na ringu w wieku 6 miesięcy i oczywiście AGA dostała ocenę Wielce Obiecującą i bardzo się podobała :multi::multi: :multi::multi::multi: Quote
Włodek i Agunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Witam serdzecznie chcialbym sie przedatawic jestem wlascicielem Agi od Pana Waldemara ,ktorej zdjecia zamiescila Cheritka pozdrawiam Wszystkich Wlodzimierz Jędra Quote
Cheritka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Agunia']Witam serdzecznie chcialbym sie przedatawic jestem wlascicielem Agi od Pana Waldemara ,ktorej zdjecia zamiescila Cheritka pozdrawiam Wszystkich Wlodzimierz Jędra Witam, wlaściciela "mojego" debiutującego dziecka :cool3:. Mam nadzieję, że Agunia niedługo zabłyśnie w pełnej krasie :lol::lol: Quote
Śnieżynka Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Witamy nowego właściciela pudelka :D zapraszamy do częstych odwiedzin :D Quote
Włodek i Agunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 dziekuje Snieżnynce za powitanie jestem bardzo zaszczycony ze Cheritka i Snieżynka pierwsze mnie powitaly Snieżynko dziekuje ze w lodzi przypilnowalas mi agunie na jakiej wystawie teraz bedziesz Quote
Gośka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wiedzę że byli i przedstawiciele klubu;) dziewczyny no dalej ależ z Was trzeba wyciągać te stawki i wyniki.:cool3: Quote
Recommended Posts