Ewelinaa Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ch.FABINO Karmazynowy Błękit - 2xCAC, 1xCACIB,1xBOB - Nowy Champion Mołdawii !!!! Gratulujemy :multi::multi::multi: Quote
Guest Reyes Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ewelinaa napisał(a):Ch.FABINO Karmazynowy Błękit - 2xCAC, 1xCACIB,1xBOB - Nowy Champion Mołdawii !!!! Gratulujemy :multi::multi::multi: Gratulujemy dumnej babci :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
.:TULA:. Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Witam wszystkich tydzień po Mołdawii, ale dopiero doszłam do siebie. Podróż ekstremalna ' ale mamy się czym poczwalć Brocca jest championem mołdawii 3 razy CAC , 2 razy CACIB i 2 razy BOB raz Brocca przegrała z Birino , który też ma cały zestaw CACów i CACIBów pozdrowienia justyna Quote
Śnieżynka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 .:TULA:. napisał(a):Witam wszystkich tydzień po Mołdawii, ale dopiero doszłam do siebie. Podróż ekstremalna ' ale mamy się czym poczwalć Brocca jest championem mołdawii 3 razy CAC , 2 razy CACIB i 2 razy BOB raz Brocca przegrała z Birino , który też ma cały zestaw CACów i CACIBów pozdrowienia justyna Super Justyna :D Ogromniaste Gratulacje :D dla Dueciku BB :D to teraz jaki kraj atakujecie :D ?? Quote
.:TULA:. Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Dzięki Śnieżynka, teraz blisko bo Lublin ,potem oczywiście klubówka i pod koniec czerwca Estonia ,to na razie wsio dalej moja wyobraznia nie sięga Quote
Śnieżynka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 to ja już chyba tym bardziej jadę do Lublina :D kolejna sprawa na plus żeby wybrać się do Lublina :D Quote
Eustachy Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 .:TULA:. napisał(a):Witam wszystkich tydzień po Mołdawii, ale dopiero doszłam do siebie. Podróż ekstremalna ' ale mamy się czym poczwalć Brocca jest championem mołdawii 3 razy CAC , 2 razy CACIB i 2 razy BOB raz Brocca przegrała z Birino , który też ma cały zestaw CACów i CACIBów pozdrowienia justyna Wielkie Gratulacje :multi: dla Ciebie i Twojej championki :loveu: Quote
Recommended Posts