Oleniek Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Mam pytanie. Zgłosiłam Belkę do Kalisza, ale ciągle nie doszedł do mnie numerek :roll:- może wina poczty, ale co zrobić jak numerek nie dojdzie dziś? My jutro z rana wyjeżdżamy na klubówkę i nie będzie mnie w domu...To co ja na wystawie biedna pocznę bez numerku:placz: Quote
Gośka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Oleniek byłaś na wystawie? Dziewczyny pliiisss wpisujcie stawki i wyniki Quote
Oleniek Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 pudel miniaturowy apricot klasa szczeniat - Aga od Pana Waldemara klasa otwarta- Bella Kudłaty kłębuszek CWC, najlepsza suka;) i BOB pudel miniaturowy czarny, braz klasa czempionów - Miss Negry od Lalanki ??? (dużo tego było;)) klasa szczeniąt - Cedrik Fantazja Brown??? pudel toy młodziez - Rascal Adventurer Crista Mini - oj ten to i na ringu honorowym jakieś tam miejsce zajął - ups nie pamiętam jakie:oops: otwarta Magdalensis Ignas Maria -??? zdjęc nie mam:cool1: Może ktoś ma? Quote
Pudelka Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Oleniek Gratuluje ! :) Prosimy o fotki :-) Gratuluje ! :) Prosimy o fotki :-) :loveu: Quote
Gośka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Oleniek BRAWO:multi: i dzięki za stawkę, podaj mi jeszcze sędziego Quote
ROOFI Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Pudle w Kaliszu sędziowała pani Małgorzata Supronowicz Quote
Gośka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 no to powolutku powolutku będzie wszystko uzupełnione:loveu: Quote
Joanna G Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Negry na tej wystawie V1 , CWC , NDSwR i BOB :) Quote
Oleniek Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Niestety zdjęć nie mam:placz: Tyle osób mi Bellunię fotografowało...ale nie znalazłam nigdzie jej zdjęcia:roll:, a sama... no cóż nie wzięłam aparatu...:cool1: Quote
Recommended Posts