Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Stawka na Krosno - 11 maja 2008r.

Pudel Duży-Srebrny,Apricot - Gross Pudel-Silber,Apricot
Suki - Hündinnen
Klasa młodzieży
515. AKIRA Zlaty Plysak, apricot, 2007-05-29, 6883/XIV/07, KW IX-182 (Rubis Royal des Hauteurs de la Sole-ANGIE), hod. Sevcikova Ilona, wł. Liliana Cholewa, Rzeszowska 52, 39-200 Dębica
Klasa pośrednia
516. ZADIRA Zlato Sibiri Mł.Ch.Pl, apricot, 2006-11-14, 26568/II/06, IX-49761 (Int.Ch.Zhemchuzhina Sibiri JARDIN SHOW MAN-Ch.Rus. KOROLEVSKAYA OSOBA iz Volzhskoy Serenady), hod. E.V.Ermakova, wł. Anna Kułyk, Wężyka 12"B", 31-580 Kraków
FCI 172 - Pudel Miniatura-Biał.Czar.Brąz - Zwerg Pudel-Weiss,Schwarz,Brau
Suki - Hündinnen
Klasa młodzieży
517. BELLISIMA MIO AMORE Bi-Bi, czarne, 2007-06-16, 998/V/07, IX-50098 (EuW, Int.Ch. Canmoy's Disco Inferno-Ch.Airi Arabeska Party All The Night), hod. Aneta Cisowska, wł. Elżbieta Róg, Lwowska 62/9, 34-100 Wadowice, Aneta Cisowska
Klasa weteranów
518. QUEEN OF THE RING Czarna Fuga, czarne, 2000-03-20, 21433/II/00, IX-40654 (I.Ch. Fekete Bolero DON BENITO-Ch.Pl VALINOR Czarna Fuga), hod. Anna Głowa-Łobodzińska, wł. Anna Głowa-Łobodzińska, Os. Piastów 18/52, 31-524 Kraków
Pudel Miniatura-Srebrny,Apricot - Zwerg Pudel-Silber,Apricot
Psy - Rüden
Klasa pośrednia
519. HECTOR Karmazynowy Błękit, apricot, 2006-10-29, 1301/XXXV/06, IX-49296 (GULLIVER-AFRODYTA), hod. Jerzy Przystupa, wł. Henryk Popowicz, Wietlin 81a, 37-543 Laszki
Klasa otwarta
520. FREDDIE Karmazynowy Błękit, apricot, 2006-08-27, 9924/XXIV/06, IX-4975 (Ch.Mac.,Bu,Mo GULIVER-Ch.Pl CHANEL MON CHERI Adorea), hod. Jerzy Przystupa, wł. Jerzy Przystupa, Reja 10a, 23-300 Janów Lubelski
Suki - Hündinnen
Klasa szczeniąt
521. PAMELA ANDERS Jantarowa Fuga, apricot, 2007-08-18, 1340/XXXV/07, IX-50228 (ROLLS-ROYCE-KSIĘŻNICZKA PRZYPŁYWÓW), hod. Alina Hajdasz, wł. Henryk Popowicz, Wietlin 81a, 37-543 Laszki
Klasa otwarta
522. ZEMFIRA, apricot, 2005-04-06, 9795/XXIV/05, IX-48886 (Zolotoy Orfey Negniy Angel Mochaylo E.M.-Elzet
zkwp krosno 20:54:27
Mochaylo E.M.), hod. Mochaylo E.M., wł. Urszula Kowalczyk, Nowy Świat 24/10, 20-418 Lublin
FCI 172 - Pudel Średni-Czarny,Biały,Brąz - Klein Pudel-Schwarz,Weiss,Brau
Suki - Hündinnen
Klasa weteranów
523. NERO NATALIE Sabadiana, czarne, 1999-01-13, 20842/II/98, IX-40053 (Int.Ch. GRAFIT SIDNEY From Six Stars-Ch. SHEILA Złocisty Jastrun), hod. Elżbieta Róg, wł. Elżbieta Róg, Lwowska 62/9, 34-100 Wadowice
FCI 172 - Pudel Toy
Suki - Hündinnen
Klasa otwarta
524. ZEMLYANIKA, apricot, 2005-04-06, 9969/XXIV/05, IX-48998 (Zolotoy Orfey Negniy Angel Mochaylo E.M.-Elzetta Radish Mochaylo E.M.), hod. Mochaylo E.M., wł. Urszula Kowalczyk, Nowy Świat 24/10, 20-418 Lublin
Klasa championów
525. BARBIE Salina Westen, czarne, 2005-11-20, 25995/II/05, IX-48212 (EuJW, Int.Ch. Charades Love-Int.Ch. Salina Westen Cherchez La Femme), hod. Marina Smirnova, wł. Elżbieta Róg, Lwowska 62/9, 34-100 Wadowice, Aneta Cisowska

Posted

Ewelinaa napisał(a):
zna ktoś wyniki z Krosna ?

Ja nic nie wiem bo moje futro chore i jutro a najdalej w srode jade do Lublina na operacje wiec nie byłam długo w Krośnie. Mam nadzieję że rozety dotarły do dużych pudliszczy.

Posted

Witam serdecznie !!!
Pozdrawiamy Wszystkich !!!

czekamy na foto i wyniki calej stawki naszch kochanych pudli !!!!!!
- uzupelnimy jak najszybciej po otrzymaniu przesyłki z Krosna !!!!

Pozdrawiam serdecznie !!!!
nikt z Dogomaniaczkow nie odezwal sie do mnie w Krosnie ......
nikogo z Was nie było ..???? tak bardzo chciałam Was osobiscie poznac....

Guest Reyes
Posted

Gratuluje jeszcze raz!

A pamiętasz może jak poszło bocianowym Maji i Natalce ( bo Barbie to widzę).
Maja to BELISIMA z mł. miniaturek a Natalka to NATALIE NERO z weteranów średnich :evil_lol:

Posted

średnie
Natalka - N.Wet, BOB, II BIS WET

miniatury
Belissima - Zw.Mł i BOB
Queen - N.Wet

toye
KISS KISS- BOB i III BOG
w sukach
sunia pośrednia od King Toy's CWC
sunia otwarta ZEMLANIKA morelowa - CWC
sunia champion - czyli BARBIE CWC, BOS

w miniaturach apricot nei jestem pewna ale chyba stawka była taka :
piesek - BOB
suczka szczeniak N.SZcz
suczka - BOS

Guest Reyes
Posted

:multi::multi::multi::multi: BOCIANKI POSZALAłY BOCIANKI POSZALAłY ! :multi::multi::multi::multi:

:loveu:Gratulacje dziewczyny! To pierwszy BOB Mayeczki? :loveu:

:multi::multi::multi::multi: BOCIANKI POSZALAłY BOCIANKI POSZALAłY ! :multi::multi::multi::multi:

Aneta Dzięki za Wyniki !

Posted

Dziękujemy za mile slowa !!!
Wszystkie pudelki ! bez wyjątku !!! - byly CUDOWNE !!!!

Reyesek !!! - oo juz Aneczka ( Czarna Fuga ) - dobawila część wynikow !
Anetki i Eli rebionki !!!! - no , Mayechka jest przesliczna !!!! i tak ujmujaca !!!!
poprostu uwielbiam ją !!!! Milosc od pierwszego wejzenia !!!!!

Anechka ( czarna Fuga) , jeszce 2-ie Krolewiczki byly ! aprico !!!!

a to zrownanie Toy - suczek :

3 toyowe - dziewczynki

Posted

[quote name='Ewelinaa']Brawo :) dla wszystkich zwycięzców !

aneta piesek to był z tego co wiem jeden HECTOR K.B - dostał rase ????

Z tego co widziałam na BOG IX-ki BOB dostał raczej piesek, niestety nie wiem nic "oficjalnie", nie było tablicy z wynikami a obsługa ringu nie była zbyt chętna na podanie wyników.

Posted

A czy ktoś zna wyniki Pudli dużych z Krosna? Albo może macie foty? Pliiiz!!!! Nie mogłam zostać bo moje futro chore, i tak cud od Boga, że obyło się bez operacji, więc nie dało się zostać....

Posted

Bura, tak wogule to mi wręczyłaś te rozetki ;)
Rozetki wręczył morelkom sędzia na ringu - suczka z kl młodzieży Zw. Mł a ZADIRA zlato Sibiri CWC, BOS, BOB

Posted

No wiesz, jak na skalę takiej wystawy to był prawdziwy ewenement - 2 duże morelki !
Wielkość i kolor należąca do rzadkości ;)
W Krakowie z tego co wiem będa też obydwie ;)

Posted

Hejka na netku Kochani !!!
UWAGA !!!!
mam płytke z Krosna z calej wystawy !!!
napewno nie wszystko ...ale bardzo duzo fotek !!!!
samych pudelkow - doslownie garstka... ( Zadira z 6-7fot ...)
moje - nienajlepsze... do publikacji najwyzej ze 3 ,
są ze 2 ujecia w tle - czarne pudelki i 2 czerwone
ale cala masa fot pozostalych ras !!!!

kochani , ja tego na dam rady wkleic ale przekazcie znajomym gdzie cząstkowo mogę i komu ...przeslac po trochu poszczególne rasy ..finaly itd...

Pozdrowko !!!

MMKAmi !!!

Bura - - takie sliczne rozetki......
może nas ktoś kiedyś polubi .... i
i moze TOYsom kiedyś tam... też dostanie się taka choć 1 na dwoje...
i choć taka maniuniuniunia rozeteczka

Pozdrowko !!!!

Posted

i na koniec jeszcze KingToy's..y

...To wszystko z pudelkow ......
jezeli ktoś robil fotki , prosze o uprzejmość i przeslanie na moj priv email : mariamm@interia.pl
z góry składam podziękowania !!!!

Życzę miłego dnia !

Ps/.
i raz jeszcze przypominam - jest plytka fotek z Krosna , migawki z calej wystawy , dużo ! ,
dajcie znac swoim znajomym , wyrywkowo mogę to przesłac zainteresowanym !!!