Ewelinaa Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 świeze wieści z Krajówki - Lublin pudel mini - apricot - srebrny PIES: HECTOR Karmazynowy Błękit - V1 dosk, CAC, NDPwR oraz Zw.Rasy (BOB) SUCZKA: PAMELA ANDERS Jantarowa Fuga - Zw.Mł Quote
Cheritka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='Ewelinaa']świeze wieści z Krajówki - Lublin pudel mini - apricot - srebrny PIES: HECTOR Karmazynowy Błękit - V1 dosk, CAC, NDPwR oraz Zw.Rasy (BOB) SUCZKA: PAMELA ANDERS Jantarowa Fuga - Zw.Mł A dużo było pudelków ?? Quote
KingToy's Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 8 . 06 . 2008 ~~ CAC LUBLIN Jud.Int. : MIROSLAV Redlicki GRATULACJE ii moje wyrazy uznania oraz serdeczne pozdrowienia !!!! dla calej 9-tki naszych pięknych pudelkow !!! przepieknie prezentowała sie czarna ksiezniczka BROCCA !! Salsa pokazala swoją przesliczną glowkę !!! wszystkie apriicociki ( do których mam w sercu nieustający sentyment) wniosły wiele ciepłego słonka ( choć i tego w dniu wystawy nam nie brakowało) !!! i rosnie ..rosnie nam tu nasz lubelski niezwykle obiecujący toykowy srebrniaczek (choć z Łodzi pochodzi - jest nasz !!! oddzialowy - eeee , pomyłka !!!! piesek rejestrowany jest w W-wie !!!) !!! a w końcu białasy ..... wniosły odrobinę chłodu - śniegu ,,Himalai'" .....hoć pod koniec wystawy ...wcale nie byly juz takie białe i eleganckie jak na wejściu.... ot - taka relacja z Lubelskiej wystawy fotek wprawdzie nie mam , ale ktos od apricotkow troche fotografowal... moze wkleją ... a KISS me jest tylko z przygotowan do wystawy .. foto z przedednia... Ps/ Quote
Gośka Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Gosia a co Twoje toyki wywalczyły? część wyników mam już uzupełnione Quote
Recommended Posts