Pudelka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a ja mam pytanie Kto bedzie w Warszawie na miedzynarodowej Zuzia bedzie w klasie młodziezy :) Pozdrawiam Serdecznie Oliwia Quote
Śnieżynka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 z tego co wiem szczylek sunia apricot powinna być :D Quote
Cheritka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Śnieżynka']z tego co wiem szczylek sunia apricot powinna być :D Agunia chyba będzie Quote
KingToy's Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Witam Wszystkie Ślicznosci !!! Toy'sTeam - rownież zgłoszony na ,,Wielką WARSZAWSKĄ" !!! a zatem - do zobaczenia !!! Pozdrowko ! Quote
Pudelka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 ta sunia aprocot bedzie w ''papisach'' ? Sliczna ! Quote
Equus Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Pudelka, serdeczne gratulacje!!! :loveu: :thumbs: (Nam na naszej pierwszej wystawie poszło jak krew z nosa:evil_lol: ale ciiiii;)) Na warszawską powinnam wpaść z aparatem i bedę Was dopingować!!!:terazpol::klacz: Quote
Śnieżynka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 tak sunia prezentowana przez Chertike będzie w szczylkach :D Quote
Cheritka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Śnieżynka napisał(a):tak sunia prezentowana przez Chertike będzie w szczylkach :D Może jeszcze jakiegoś championka zgłosze :cool3:, jeszcze jest czas :oops: Quote
Pudelka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 i Po wystawie Pogoda piękna - wrecz upalnie wszystkie pudle piekne :loveu: Zuzia przywiozła ze sobą lokate 1.,zw.mł.,najlepszy junior w rasie oraz piekny opis ., szła z ogonkiem w górze bardzo zadowolona i pewna siebie :multi: Oto pare zdjec z ringu Carmen Kudłaty Kłębuszek ''Zuzia'' CEVALIER MON CHERI Adorea Samaracanda PIRATE PRINCE Carmen Kudałty Kłebuszek 'Zuzia' i juz Zuzia po wystawie -zmachana moze ma Ktoś wiecej z Warszawy :) ? Pozdrawiam Quote
Cheritka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pudelka napisał(a):i Po wystawie Pogoda piękna - wrecz upalnie wszystkie pudle piekne :loveu: Zuzia przywiozła ze sobą lokate 1.,zw.mł.,najlepszy junior w rasie oraz piekny opis ., szła z ogonkiem w górze bardzo zadowolona i pewna siebie :multi: Oto pare zdjec z ringu Carmen Kudłaty Kłębuszek ''Zuzia'' CHEVALIER MON CHERI Adorea Samaracanda PIRATE PRINCE Carmen Kudałty Kłebuszek 'Zuzia' i juz Zuzia po wystawie -zmachana moze ma Ktoś wiecej z Warszawy :) ? Pozdrawiam Wielkie gratulacje dla Zuzi,:multi: bo naprawdę poszła super :lol:. Ja mam jeszcze kilka zdjęć, jakwgram to coś wkleję Quote
Cheritka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Śnieżynka robiłaś duzo wstawiaj jeszcze :cool3: Quote
Śnieżynka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Moje Kochane Maleństwa :D Była nawet Widownia :) Quote
Śnieżynka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 to tyle moich fotek :D Iwonka jeszcze raz Gratulacje takiego pięknego Duetu BB :D Ogromniaste Gratki dla Właścicieli za super wychowanie Maleństw :D i oczywiście Justynce z koleżanką :D za udostępnienie Maleństw do Fotek :D Quote
Pudelka Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Snieżynka bardzo fajne i duzo slicznych fotek :) jeszcze ja ponudze fotkami Zuzi http://images30.fotosik.pl/246/94acb4d7a44a56e9.jpg Pozdrawiam Bardzo serdecznie :D Quote
Cheritka Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Pudelka napisał(a):Snieżynka bardzo fajne i duzo slicznych fotek :) jeszcze ja ponudze fotkami Zuzi Pozdrawiam Bardzo serdecznie Gratuluje , bardzo ładnie wystawiałaś suczkę i ładnie chodziła Quote
Oleniek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Śliczniutka ta Twoja Zuzia...wiadomo "moja rodzina":eviltong: pozdrawia Ola i Bella Kudłaty Kłębuszek:loveu: Quote
Recommended Posts