Duffi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Gratuluję Wszystkim uczęstnikom wystawy w Krakowie!!!!!! Mam pytanieczy ktoś wie co działo się w szczeniakach dużych czarnych pudli????? Zwłaszcza u suczek??? A może jakieś zdjątka??? Plizzzzzz Quote
aneta Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Duffi napisał(a):Gratuluję Wszystkim uczęstnikom wystawy w Krakowie!!!!!! Mam pytanieczy ktoś wie co działo się w szczeniakach dużych czarnych pudli????? Zwłaszcza u suczek??? A może jakieś zdjątka??? Plizzzzzz Suczki z kl. szczeniąt nie wystawiono. Quote
aneta Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Na Kraków mało kto narzeka - a atmosfera w danym roku zależy zawsze od sędziego :razz: Quote
Equus Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Czy ktoś sie może wybiera w tym roku do Krakowa na międzynarodówkę? A jak poprzednie wystawy w Karakowie? Zastanawiam się nad wyjazdem w tym roku na tą wystawę ale chciałabym poznać Waszą opinię o organizacji atmosferze itp.:cool3: Mam jeszcze trzy dni na zgłoszenie psa i nie wiem czy jechać czy nie ;) Quote
Equus Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 aneta napisał(a):Na Kraków mało kto narzeka - a atmosfera w danym roku zależy zawsze od sędziego :razz: Aneta a Ty będziesz? - to w końcu Twoje podwórko :cool3: A co do atmosfery w tym roku to jakie rokowania? Obsada sędziowska już znana:p Quote
EFMAN Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Equus napisał(a):Czy ktoś sie może wybiera w tym roku do Krakowa na międzynarodówkę? A jak poprzednie wystawy w Karakowie? Zastanawiam się nad wyjazdem w tym roku na tą wystawę ale chciałabym poznać Waszą opinię o organizacji atmosferze itp.:cool3: Mam jeszcze trzy dni na zgłoszenie psa i nie wiem czy jechać czy nie ;) My jedziemy. Jesteśmy zgłoszeni i zapłaceni. Będę w Krakowie pierwszy raz, więc chciałabym się dowiedzieć czy ozdóbki na hali czy na zewnątrz?(brać czy nie brać parasol, namiot, itd) Quote
Equus Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Lilix, EFMAN a wiecie może którego dnia są pudle? I czy macie jakieś zakwaterowanie czy też tylko na jeden dzień jedziecie? Quote
EFMAN Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Pudle będą wystawiane w sobotę tj.27.o6.2009r.Jadę z psami lub psem(jeszcze nie wiem) tylko na jeden dzień.Ajeśli chodzi o zakwaterowanie to nieraz związki na swoich stronach podają hotele,w których można się zatrzymać z psem. , Quote
EFMAN Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Niestety nic niema na temat noclegów na stronie oddziału krakowskiego.Termin zgłoszenia do 5.06.piątek. Sędziuje pudle p.Elźbieta Junikiewicz. Quote
Bura Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja małego przeszmugluję też, ale nie wiem w który dzień bo jadę z Goldenem. Quote
Bura Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Zawsze możecie zostać do niedzieli :evil_lol: Zachęcam, bo w Kraku atmosfera zawsze bossska :loveu: Trudno, od Kielc już będziemy się widzieć regularnie :P Poza tym będziemy z małym też na innych krajówkach więc może tam nas przyuważycie gdzieś w przelocie :evil_lol: I taki malutki to on już aby nie jest :lol: Quote
EFMAN Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Bura napisał(a):Ja małego przeszmugluję też, ale nie wiem w który dzień bo jadę z Goldenem. Goldeny są w niedzielę. Z tego wynika że nie zobaczymy "malutkiego" Igora w sobotę, A szkoda:placz: Quote
EFMAN Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Bura napisał(a):Zawsze możecie zostać do niedzieli :evil_lol: Zachęcam, bo w Kraku atmosfera zawsze bossska :loveu: Trudno, od Kielc już będziemy się widzieć regularnie :P Poza tym będziemy z małym też na innych krajówkach więc może tam nas przyuważycie gdzieś w przelocie :evil_lol: I taki malutki to on już aby nie jest :lol: Białym pudlom.szczególnie tym XXL to ja przyglądam się b.wnikliwie. Moje nie osiągalne marzenie;) Quote
lilix4 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 To jak będzie z BIS-em?Psy które dostaną Zwycięzcę to w Niedzielę mają się pojawić?Szkoda że nie będziemy miały okazju zobaczyć białego królewicza:placz:.Akira lubi poznawać psiaki a szczególnie to płci męskiej:evil_lol: Quote
aneta Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Lila tak jak w zeszłym roku i tak jak w przypadku każdej wystawy ponad 1 dniowej. Przeprowadza się konkurencje typu Zw. Dnia Juniorów i BIS Junior dnia zostaje na koszt ZK do końca wystawy, przeprowadza się BOG grup wystawianych w danym dniu i Zwycięzcy pozostają na koszt ZK do ostatniego dnia do BIS-a, przeprowadza się BIS Puppy i BIS Weteran danego dnia już bez porównania. Quote
lilix4 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A wie ktos może jakie pudleski będą w Krakowie? Quote
EFMAN Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 W oddziale zk Kraków jest spis wystawców(jeśli ktoś zna nazwiska pudlarzy:evil_lol:) Mnie zastanawia co innego a mianowicie,dlaczego stawkę pudli przedzielają papillony (czy to błąd ) I jeszcze pytanie do bywalców krakowskiej wystawy-czy ring 7 to hala? Quote
Bura Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 EFMAN napisał(a):W oddziale zk Kraków jest spis wystawców(jeśli ktoś zna nazwiska pudlarzy:evil_lol:) Mnie zastanawia co innego a mianowicie,dlaczego stawkę pudli przedzielają papillony (czy to błąd ) I jeszcze pytanie do bywalców krakowskiej wystawy-czy ring 7 to hala? Ozdóbki zawsze były na hali. Quote
Bura Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 No nie wiem, może w tym roku dla odmiany, bo narzekała, że w hali dobrej foty nie zrobię, to oddział przeniósł na zewnątrz :evil_lol: A spaniele może dla odmiany, no bo kto to widział tak pudle pudle pudle i jescze raz pudle? :evil_lol: Igorek przesyła lizy :loveu: Quote
EFMAN Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Bura napisałaś były ale czy to znaczy że tym razem będą? Według planu ringowego wychodzi że jednak na powietrzu. Nie wiesz przypadkiem co robią spaniele kontynentalne między pudlami? Pozdrowienia dla Igora:p Quote
aneta Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Było losowanie ras dlatego nawet pudle idą nie w kolejności , tak samo inne rasy, nie są alfabetycznie tylko losowo - żeby był sprawiedliwie ;) Pudle niestety są przewidziane na zewnątrz .... w środku tylko 4 ringi ozdóbek + honorowy - w tym roku zrezygnowano z czekania aż ktoś skończy sędziowanie (w tamtym roku tak było, że było 6 ringów, na miejscu honorowego ringu były też ringi i akurat sędziował ktoś b.dokładny i szczegółowy ..... .... i konkurencje typu młody prezenter i inne musiały czekać na p. sędziego) Quote
Recommended Posts