Justynak Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Rozumiem, że tych Państwa nie przeraża, że Sara może być nie w pełni sprawna ruchowo? Ech... Mam nadzieję, że tym razem się psicy uda! :lol: Zasłużyła sobie na spokojną resztę życia... Quote
*stara*owczarkara* Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No mówiłam że Sara może kuleć i że może nie być w pełni sprawna - kompletnie kobiecie to nie przeszkadzało :] Quote
GoskaGoska Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 to powiało optymizmem,oby się udalo trzyma kciuki i czekam na wieści Quote
Koperek Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 owczarkara daj znać, jak najszybciej co z Sarcią!;) Trzymam kciuki! Quote
*stara*owczarkara* Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Sara pojechała dzisiaj do nowego domu :) ja po przyjeździe do domu zadzwoniłam do nowej właścicielki żeby zapytać jak się Sara zachowuje i czy ma stresa :) Sarka ogólnie była zadowolona tam gdzie była kobieta tam szła ona :) machała ogonkiem, obyło się bez jakiegoś większego stresa ale wiadomo to dla niej ZNOWU coś nowego ale myślę że Sara się szybko przyzwyczai tym bardziej że kobieta miała i ma bardzo fajne do niej podejście :) wam wszystkim zaangażowanym wielkie dzięki ode mnie i od Sary za pomoc w znalezieniu jej nowego - bardzo fajnego domu :* Quote
GoskaGoska Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 no to super, bo juz sie balam ze kobieta się rozmyslila . Oby Sara byla na zawsze szczesliwa i kochana. Quote
*stara*owczarkara* Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 będzie bo trafiła fajnie :) Quote
LALUNA Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Czyli co? Przenosimy do nowego działu wątek? ;) Quote
Justynak Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 :multi::laugh2_2::klacz::jumpie::laola::cunao::bigcool::sweetCyb::cool2::lol: :loveu: Strrrrasznie się cieszę, że do Sary wreszcie uśmiechnęło się szczęście!!! Bardzo dziękuję wszystkim, którzy pomogli psicy!!! :Rose: A czy jest jakaś szansa na zdjęcia i relacje z nowego domu Sary? :razz: Quote
marta23t Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 huraaaa Sarcia gratuluję psinko. Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia kaskaderko:loveu: Quote
*stara*owczarkara* Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 LALUNA No właściwie z Sarą jest już nieaktualne :) JustynaK postaram się o zdjęcia :) Quote
Koperek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 W końcu doczytałam choć jedne wspaniałe wieści :) SUPER, że tak wyszło!!! A pańcia rzeczywiście fajniesza chyba być nie mogła! :loveu: Quote
Panca Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 powodzenia Sarusiu:loveu::loveu::loveu: Quote
zulugula Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Ależ się cieszę :laola: Bravo dziewczyny!!! Quote
mru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Sarciu, przepraszam za offa :roll: POMOCY! proszę! Zenek jest ciężko chory! jeśli do jutra nie znajdziemy DT zostanie uśpiony! może mieć operację, ale tylko, jeśli będzie miał dom! proszę... dajmy mu szanse :-( http://www.dogomania.pl/forum/showth...7#post10872487 Quote
Justynak Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Czy są może jakieś wieści o Sarze? :razz: Quote
*stara*owczarkara* Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nowa właścicielka zrobiła sarce drugą operacje na łapy... zobaczymy jak to wyjdzie... może i mam nadzieję że się uda i będzie lepiej ogólnie mówiła że sara jest prze prze i jeszcze raz prze kochana :] postaram się o zdjęcia Quote
*stara*owczarkara* Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Sara dzisiaj odwiedziła schronisko... w sumie mam zdjęcia ale nie wiem jak je wkleić tak żeby było pokazane foto a nie link do fota :| zdjęcia takie hm, nie najlepszej jakości ponieważ robione telefonem no i niestety się kręciła :) i nie dała się "sfotografować" Quote
gosikf & dogs Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 świetnie:) wyślij mi zdjęcia na gosia11136@wp.pl, wstawię przy pierwszej wolnej chwili Quote
gosikf & dogs Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 I ostatnie: Patrzcie i podziwiajcie cudowną przytulankę i wrocławską bohaterkę w jednym! Quote
*stara*owczarkara* Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 I nie da się ukryć... Sara zakochana w nowej pańci Ciągle w nią wpatrzona :) postaram się jeszcze o zdjęcia z domu tam gdzie mieszka, te są "z przed" schroniska, tego dnia były przejazdem obok i wpadły nas odwiedzić :> Quote
Recommended Posts