Mi. Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 haha te pudelki to jak małpki tak skaczą po wszytkim :evil_lol: Quote
Gośka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Aniu dzieci jeszcze nie ma, dzisiaj jest 55 dzień, mamy jeszcze jakiś tydzień:p Wszytsko naszykowane, od wtroku zacznę jej mierzyć temperaturę, chyba że Mafina spanikuje po pierwszym razie, wtedy odpuszczę. Póki co jest tak gruba że toczy się a nie chodzi, przytyła 2kg!!! Byłam na drugim USG (już jakiś czas temu), widać było na pewno 3, widać też było jakiś dodatkowy ogonek:cool3:, p. wet stwierdziłą że albo płód albo odbicie, chociaż obstawiała na jeszcze jednego. No i stwierdziła że pod żebra zajrzeć się nie da, a tam najwięcej z zasady siedzi. Chociaż ja tam myślę że te 3 co widać będą, chyba że Mafina z rodziny się wyrodzi i sypnie 10 :evil_lol: Quote
Gośka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Brązowa dzieki :loveu: staramy się;) Mi. pewnie że pudelki jak małpki, mają sprężynki zamiast nóżek. Quote
.ania Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Gośka napisał(a):Aniu dzieci jeszcze nie ma, dzisiaj jest 55 dzień, mamy jeszcze jakiś tydzień:p Wszytsko naszykowane, od wtroku zacznę jej mierzyć temperaturę, chyba że Mafina spanikuje po pierwszym razie, wtedy odpuszczę. Póki co jest tak gruba że toczy się a nie chodzi, przytyła 2kg!!! Byłam na drugim USG (już jakiś czas temu), widać było na pewno 3, widać też było jakiś dodatkowy ogonek:cool3:, p. wet stwierdziłą że albo płód albo odbicie, chociaż obstawiała na jeszcze jednego. No i stwierdziła że pod żebra zajrzeć się nie da, a tam najwięcej z zasady siedzi. Chociaż ja tam myślę że te 3 co widać będą, chyba że Mafina z rodziny się wyrodzi i sypnie 10 :evil_lol: W takim razie trzymam kciuki i czekam na jakieś wiadomości! 10 to się raczej nie zmieściło, ale 4-5 może mieć :loveu: Quote
Gośka Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Ania nie widziałaś Mafiny, ona wygląda jakby tam miała piłkę do kosza:crazyeye: Normalnie jakby było te 10 to pryszcz:lol::lol::lol: Quote
Gośka Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 A my ciągle czekamy. Mafia dzisiaj na spacerze, dlaej poluje na kuropatwy, myszy, biega i skacze:mad::lol: Porodówka gotowa (z odzysku:cool3:), Mafia ciągle jeszcze nie. profesjonalnie ogolony kot:eviltong::evil_lol: Ala http://images39.fotosik.pl/91/68243cd70b217a4c.jpg Quote
PATIszon Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ty jestes pewna, ze ona jest w ciazy? http://images46.fotosik.pl/95/4f7d34453099247b.jpg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Gośka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 :lol::lol::lol: No fakt może ona taka utuczona tylko:eviltong: tylko w takim razie co to tak się rusza w brzuchu?:eek2::lol: Quote
PATIszon Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Gośka napisał(a): tylko w takim razie co to tak się rusza w brzuchu?:eek2::lol: Niestrawnosc :evil_lol: Quote
Gośka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Aaa w takim razie teoria mojego TZ zaczyna nabierać sensu:cool3: Mafia urodziła i pożarła, a że niedokładnie gryzła to się jeszcze rusza:eviltong::evil_lol: A poważnie, to chyba muszę zrewidować pogląd kiedy ona 'załapala', bo wygląda że dość późno:roll: Quote
PATIszon Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='Gośka'] A poważnie, to chyba muszę zrewidować pogląd kiedy ona 'załapala', bo wygląda że dość późno:roll: Hmmm, moze i tatus nie ten, ktorego sie spodziewacie....:evil_lol: zartuje Quote
Gośka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Ty wypluj te słowa:mad::lol: bo wokoło same burki o wątpliwej urodzie;) Trzymajcie kciuki, bo to już chyba tuż tuż. Od rana Mafina nieswoja, popiskuje, kopie, dyszy jak parowóz, temp. spadła o 8.30 na 37.2, teraz nie mierzę bo nie chcę jej stresować. Quote
.:TULA:. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gosia gratulacje, że zostałaś babcią. Co chwila zaglądałam na dogomanię , czy już są na świecie , poza tym jak u Was ok to i nam moze się uda. pozdrowienia od ciężarówek Quote
Gośka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Na razie cisza, Mafia się uspokoiła, teraz się wyłanczam, pa jutro świeże fotki Quote
.:TULA:. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 to czekam z niecierpliwością na zdjęcia kluseczek pa justa Quote
.:TULA:. Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Hi hi byłam pierwsza z kluseczkami, ale to pierwsze i chyba trafne skojarzenie jakie przychodzi na myśl małych szczeniaków Quote
Eustachy Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Czekam na zdjęcia kluseczek no i głaski dla dzielnej mamy Quote
.ania Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No w końcu!:loveu: gratulacje dla dzielnej mamy, taty i 'babci'! Czekam na fotki ;) Quote
pati Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 witamy na świecie papitki. Sa już z góry uprzywilejowane bo urodziły się jako pudle :p FOTY FOTY :loveu: Quote
Karka Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gosia gratuluję dzieciaczków:multi: Czekam z niecierpliwością na fotki maluszków :loveu: Quote
Gośka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Uff no to długi dzień za nami. Nic już więcej nie wylazło, więc mamy dwie dziewczyny i chłopaczka. Fotki mam porobione, ale dzisiaj już nie mam siły na obrabianie. Mafia spisała się świetnie, teraz śpi smacznie ze swoimi maluszkami. Na spacerek wyszła, koopa siku i w tempie ekspresowym dom:p Po porodzie zjadła barszczyk z jajeczkiem:crazyeye: w szoku byłam że chciała, ale zeżarła pasibrzuch. Wody nie chce, ale wypiła szklankę mleka. Maluchy ssą jak smoki, a jak cyca nie mają to drą się w niebogłosy. Quote
nefesza Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gratulacje wielkie!:loveu: I dla Mamusi, i dla Babci :) I dla Cioci Ali - a jak ona przyjela maluszki? Quote
pati Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Gośka napisał(a):Nic już więcej nie wylazło, więc mamy dwie dziewczyny i chłopaczka. no ja prorok jestem może sie zaczne ogłaszać to cosik na tym zarobie :evil_lol: Quote
Recommended Posts