Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu dzieci jeszcze nie ma, dzisiaj jest 55 dzień, mamy jeszcze jakiś tydzień:p Wszytsko naszykowane, od wtroku zacznę jej mierzyć temperaturę, chyba że Mafina spanikuje po pierwszym razie, wtedy odpuszczę. Póki co jest tak gruba że toczy się a nie chodzi, przytyła 2kg!!! Byłam na drugim USG (już jakiś czas temu), widać było na pewno 3, widać też było jakiś dodatkowy ogonek:cool3:, p. wet stwierdziłą że albo płód albo odbicie, chociaż obstawiała na jeszcze jednego. No i stwierdziła że pod żebra zajrzeć się nie da, a tam najwięcej z zasady siedzi. Chociaż ja tam myślę że te 3 co widać będą, chyba że Mafina z rodziny się wyrodzi i sypnie 10 :evil_lol:

Posted

Gośka napisał(a):
Aniu dzieci jeszcze nie ma, dzisiaj jest 55 dzień, mamy jeszcze jakiś tydzień:p Wszytsko naszykowane, od wtroku zacznę jej mierzyć temperaturę, chyba że Mafina spanikuje po pierwszym razie, wtedy odpuszczę. Póki co jest tak gruba że toczy się a nie chodzi, przytyła 2kg!!! Byłam na drugim USG (już jakiś czas temu), widać było na pewno 3, widać też było jakiś dodatkowy ogonek:cool3:, p. wet stwierdziłą że albo płód albo odbicie, chociaż obstawiała na jeszcze jednego. No i stwierdziła że pod żebra zajrzeć się nie da, a tam najwięcej z zasady siedzi. Chociaż ja tam myślę że te 3 co widać będą, chyba że Mafina z rodziny się wyrodzi i sypnie 10 :evil_lol:

W takim razie trzymam kciuki i czekam na jakieś wiadomości! 10 to się raczej nie zmieściło, ale 4-5 może mieć :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Aaa w takim razie teoria mojego TZ zaczyna nabierać sensu:cool3:
Mafia urodziła i pożarła, a że niedokładnie gryzła to się jeszcze rusza:eviltong::evil_lol:

A poważnie, to chyba muszę zrewidować pogląd kiedy ona 'załapala', bo wygląda że dość późno:roll:

Posted

[quote name='Gośka']

A poważnie, to chyba muszę zrewidować pogląd kiedy ona 'załapala', bo wygląda że dość późno:roll:
Hmmm, moze i tatus nie ten, ktorego sie spodziewacie....:evil_lol:

zartuje

Posted

Ty wypluj te słowa:mad::lol: bo wokoło same burki o wątpliwej urodzie;)

Trzymajcie kciuki, bo to już chyba tuż tuż. Od rana Mafina nieswoja, popiskuje, kopie, dyszy jak parowóz, temp. spadła o 8.30 na 37.2, teraz nie mierzę bo nie chcę jej stresować.

Posted

Gosia gratulacje, że zostałaś babcią. Co chwila zaglądałam na dogomanię , czy już są na świecie , poza tym jak u Was ok to i nam moze się uda.
pozdrowienia od ciężarówek

Posted

Uff no to długi dzień za nami. Nic już więcej nie wylazło, więc mamy dwie dziewczyny i chłopaczka. Fotki mam porobione, ale dzisiaj już nie mam siły na obrabianie. Mafia spisała się świetnie, teraz śpi smacznie ze swoimi maluszkami. Na spacerek wyszła, koopa siku i w tempie ekspresowym dom:p Po porodzie zjadła barszczyk z jajeczkiem:crazyeye: w szoku byłam że chciała, ale zeżarła pasibrzuch. Wody nie chce, ale wypiła szklankę mleka. Maluchy ssą jak smoki, a jak cyca nie mają to drą się w niebogłosy.

Posted

Gośka napisał(a):
Nic już więcej nie wylazło, więc mamy dwie dziewczyny i chłopaczka.

no ja prorok jestem może sie zaczne ogłaszać to cosik na tym zarobie :evil_lol: