Gośka Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Tula jasne że smakują lepiej, spróbowałyby nie:mad:;):lol: Ale fakt faktem że nawet grama nawozu nie sypałam i Ala zjadała truskawkę za truskawką i nic jej nie było, a straszyli mnie że truskawki bardzo uczulają takie małe dzieci. Za to kupiłam jej kiedyś jakiegoś ekstra owoca (już nie pamiętam co to było) w sklepie i tak ją obsypało że wyglądała jak jeżozwież. Quote
Gośka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Konik wymaga szczotkowania;) Bilusiu daj buzi proszę bardzo wrrr, no i kto teraz podejdzie, nikt nie ma prawa dotykać mojej Ali:evil_lol: Quote
Sonya-Nero Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Wszystkiego najlepsze dla Ali :new-bday::BIG: :) Ale Ala jest podobna do tatusia ;) A i chłopaki ci wyrosły ;) Quote
Gośka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Ano wyrosły byki wielkie:crazyeye: Córunia tatunia:lol: Quote
Guest Reyes Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :new-bday: 100 lat Alu :-] Przepraszam za spóźnienie. Quote
Gośka Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Reyes jakie tam spóźnione, raptem kilka dni:p Dziękujemy oczywiście. Quote
KingToy's Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Gosienka ! dla Naszej (Twojej...ale tu na forum ona Nasza !) kochanej cudnej Aluni !!! choc psoznione ale napewno gorące i plynące prosto z serca Najlepsze ŻYCZENIA Urodzinowe !!! i Duza Duza bużka !!!! specjalnie od Bayronka .... KingToy's(y) Quote
Gośka Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Gosieńko dziękujemy z Alą bardzo. Och od Bayronka też mamy buziaczki:loveu: No już moja Ala by go wycałowała. Bayronek to po prostu cud miód i orzeszki. Taki pies to po prostu wart grzechu:oops:;) Quote
Gośka Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Właśnie w tej chwili zakosiła mi z kanapki plaster szynki:mad: W dodatku siedząc na mioch kolanach, nie wiem jak ona to zrobiła:angryy:;) Brzuszek rośnie, cycusie już ma takie duże:crazyeye: znaczy same sutki. Pozatym widać że ma humorki, jednego dnia czuje się lepiej, biega i skacze, drugiego odbija jej się i głównie śpi. Non stop lata na siusiu i o dziwo przestała lać w domu:multi: Chyba teraz będzie non stop w ciąży:evil_lol: Porodówka gotowa, no ale mamy jeszcze trochę czasu wg moich przybliżonych obliczeń ok. 27 marca plus minus. W każdym razie teraz to już chyba nic złego stać się nie może, więc powoli oddycham z ulgą. Quote
Sonya-Nero Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Przyszłym mamusiom trzeba dogadzać :mad: i ten plasterek szyneczki to pańcia powinna dać z własnej woli :roll::lol:;) Pewnie, że będzie dobrze :thumbs: Quote
Gośka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Zdjęcia "ciężarówki". Net mi dzisiaj chodzi mułowato, ale udało mi się wgrać kilka fotek, robionych wczoraj (38dzień) po ogoleniu:p Mafina zobaczyła się w oknie;) Nie dadzą odpocząć:mad: wszędzie dobrze, ale na kolanach pańci najlepiej;) Quote
Alfa1 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ładny brzusio,taki do głaskania.:smile:a tu jeszcze z trzy tygodnie. Quote
Sonya-Nero Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 ... o latający Bill :lol: a Mafinka ma już całkiem spory brzuszek :) Quote
.ania Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Gośka napisał(a): http://images37.fotosik.pl/73/02db2c3f4e6223dc.jpg Świetne zdjęcie :loveu: a Mafinka to już niedlugo będzie miała pełne łapki robotyn no i pańcia z resztą też :razz: Quote
Gośka Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Brzuszek spory, ale Mafina ogólnie jest tłuściochem;) Aniu, z tymi pełnymi łakami to czy ja wiem:roll: Ja wymacałam dwie fasolki, na USG też było widać dwa. A ile będzie:niewiem: Równie dobrze może być i jedno, bo macanki i USG było robione w pierwszej połwie ciąży, albo może być 10:evil_lol: To jeszcze latająca Mafina Quote
Betti Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Gosia, majac na uwadze sklonnosci rodzinne Mafinki :loveu:beda......az 2. Ale za to jakie!!! Kolorowych tasiemek nie szykuj. No i podawaj adres schronu szybko bo nie chce mi sie w kolejce stac. :lol::lol::lol: Quote
Gośka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Ja też obstawiam dwa:eviltong: poczekamy zobaczymy. Betti taka chętna jesteś? Myślę że powinnaś Mafinę przygranąć na próbę najpierw:evil_lol: Idę o zakład że szybko byś prosiła żebym sobie ją zabierała z powrotem ;):diabloti::lol: Quote
cawir Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ciężarówką widać nie jest jak na ten okres bardzo zrywna Mafina :laugh2_2: Quote
Gośka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Cawir Mafinie zostało jeszcze całe 3 tyg (jeśli nie więcej) więc w sumie to nawet nie powinna być ociężała;) Chociaż nie powiem ten jej brzusio trochę mnie przeraża, nawet wcięcia w talii już nie ma i pod brzuchem równiutko. Quote
Eustachy Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jaki fajny brzusio :lol: całkiem wygimnastykowana z niej ciężarówka Quote
brazowa1 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 jestem pod wrazeniem urody pudli:) i tych fotek:) Quote
Recommended Posts