Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tula jasne że smakują lepiej, spróbowałyby nie:mad:;):lol:
Ale fakt faktem że nawet grama nawozu nie sypałam i Ala zjadała truskawkę za truskawką i nic jej nie było, a straszyli mnie że truskawki bardzo uczulają takie małe dzieci. Za to kupiłam jej kiedyś jakiegoś ekstra owoca (już nie pamiętam co to było) w sklepie i tak ją obsypało że wyglądała jak jeżozwież.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosienka !
dla Naszej (Twojej...ale tu na forum ona Nasza !) kochanej cudnej Aluni !!!
choc psoznione ale napewno gorące i plynące prosto z serca
Najlepsze ŻYCZENIA Urodzinowe !!!
i Duza Duza bużka !!!!
specjalnie od Bayronka ....

KingToy's(y)

Posted

Gosieńko dziękujemy z Alą bardzo. Och od Bayronka też mamy buziaczki:loveu: No już moja Ala by go wycałowała. Bayronek to po prostu cud miód i orzeszki. Taki pies to po prostu wart grzechu:oops:;)

Posted

Właśnie w tej chwili zakosiła mi z kanapki plaster szynki:mad: W dodatku siedząc na mioch kolanach, nie wiem jak ona to zrobiła:angryy:;)
Brzuszek rośnie, cycusie już ma takie duże:crazyeye: znaczy same sutki. Pozatym widać że ma humorki, jednego dnia czuje się lepiej, biega i skacze, drugiego odbija jej się i głównie śpi. Non stop lata na siusiu i o dziwo przestała lać w domu:multi: Chyba teraz będzie non stop w ciąży:evil_lol: Porodówka gotowa, no ale mamy jeszcze trochę czasu wg moich przybliżonych obliczeń ok. 27 marca plus minus. W każdym razie teraz to już chyba nic złego stać się nie może, więc powoli oddycham z ulgą.

Posted

Zdjęcia "ciężarówki". Net mi dzisiaj chodzi mułowato, ale udało mi się wgrać kilka fotek, robionych wczoraj (38dzień) po ogoleniu:p
Mafina zobaczyła się w oknie;)

Nie dadzą odpocząć:mad:

wszędzie dobrze, ale na kolanach pańci najlepiej;)

Posted

Brzuszek spory, ale Mafina ogólnie jest tłuściochem;)
Aniu, z tymi pełnymi łakami to czy ja wiem:roll: Ja wymacałam dwie fasolki, na USG też było widać dwa. A ile będzie:niewiem: Równie dobrze może być i jedno, bo macanki i USG było robione w pierwszej połwie ciąży, albo może być 10:evil_lol:
To jeszcze latająca Mafina

Posted

Gosia,
majac na uwadze sklonnosci rodzinne Mafinki :loveu:beda......az 2. Ale za to jakie!!!
Kolorowych tasiemek nie szykuj. No i podawaj adres schronu szybko bo nie chce mi sie w kolejce stac.
:lol::lol::lol:

Posted

Ja też obstawiam dwa:eviltong: poczekamy zobaczymy.
Betti taka chętna jesteś? Myślę że powinnaś Mafinę przygranąć na próbę najpierw:evil_lol: Idę o zakład że szybko byś prosiła żebym sobie ją zabierała z powrotem ;):diabloti::lol:

Posted

Cawir Mafinie zostało jeszcze całe 3 tyg (jeśli nie więcej) więc w sumie to nawet nie powinna być ociężała;) Chociaż nie powiem ten jej brzusio trochę mnie przeraża, nawet wcięcia w talii już nie ma i pod brzuchem równiutko.

• 2 weeks later...