iremos Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Świetnie zdjecia, super dzieciaki i pudelki. jaki masz aparat? Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 i Ala trenuje Bila;) Jak ci idzie? dosyć tego dawaj piłkę Quote
bonsai_88 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Gośka napisał(a):Biluś chodź chodź:lol: http://images34.fotosik.pl/307/9cf1ce792a40101c.jpg Ta litość [nad biednym Billem co to musi się męczyć] na twarzy twojego syna jest świetna ;) http://images29.fotosik.pl/240/e9dbe745da5af452.jpg Tutaj mamy biednego "postaw mnie tam" Billa i zadowolonego z siebie pana :cool3: jakby tu zejść? http://images29.fotosik.pl/240/ca00bcdf4c0b7a33.jpg Bill ma taki łysawy ogonek jak moja Bi :loveu:... chociaż faktycznie ma minę, jakby chciał już wrócić do wody :lol: Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Ogonek Bila nie jest łysawy tylko łysy;) Bo ma ogoloną końcówkę do łysego:lol: No robiłam też zdjęcia jak skacze ale żadne nie wyszło ostre, on bardzo chętnie podpływał a potem błyskawicznie rzucał się do wody i tak w kółko:p Iremos chyba na poprzedniej stronie pisałam Olympus E510i Quote
.ania Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Świetne zdjecia :loveu: Ala rośnie na handlera, a Bil przy niej wygląda jak duży a nie miniatura ;) GRATULUJE nowego championatu :klacz: Quote
Gośka Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Ty Ania wypluj te słowa bo kto wie może za następne 4 lata wyrośnie na średniaka a potem na dużego:evil_lol:;) Quote
.ania Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Gośka napisał(a):Ty Ania wypluj te słowa bo kto wie może za następne 4 lata wyrośnie na średniaka a potem na dużego:evil_lol:;) Nooo to było by coś ;) takiego pudla to nikt by nie miał :diabloti: Quote
Paula&Goofi Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witam ! :) Prześliczne zdjęcia ! ;) Aż oczy chcą więcej :P Zapraszamy do nas ! Quote
Gośka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Daawno nas nie było. No ale wakacje się skończyły:placz: więc czas wrócić;) Mam troszkę fotek z wakacji, niestety zostały na komputerze męża. Tylko kilka mam u siebie. W Krakowie Ali najbardziej podobały się gołębie, gołębią Ala chyba mniej:evil_lol: Chociaż powinny być wdzięczne że psy na czas zwiedzania zostawały w domu. Wycieczka na Święty Krzyż, oczywiście najbardziej atrakcyjny był wjazd bryczką:lol: Fotki kiedyś wstawię. Muszę przyznać że psy zachowały się wzorowo i nie chciały pożreć konia. No i tradycyjny spacerek póki co tyle Quote
Gośka Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 a mam jeszcze takie z telefonu z przedwczoraj:cool3:;) Quote
bonsai_88 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ledwie poznałam Fordzika z tym zarośniętym pucholem :D Quote
.ania Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Jakie fajne zdjęcia! I Ala jaka już duża :crazyeye: Jeszcze troche i na JH pójdzie. I widzę, że Biluś zmienił fryz, fajnie wygląda :loveu: Quote
Gośka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Ala rośnie jak na drożdżach albo jak na kisielu:lol: Bil zmienia fryzurkę, zobaczymy ile wytrzymam ja:eviltong: Wakacyjnych fotek ciągle jeszcze nie mam, wygrzebałam tylko takie Fordzikowe, może będzie lepiej go poznać :evil_lol: ;) No i takie z komórki Mafiny, bo aparat też został jeszcze na wakacjach. Quote
EwikB Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ala prezentuje sie na tej fotce bardzo, bardzo interesująco :lol::lol: Fordzik bez pomponów tez wyglada jakoś inaczej:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Właśnie doszłam do wniosku, że Birma jest od Fordzika dużo szczuplejsza... Quote
Gośka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Fordzik nikogo nie zgniata łapą:mad: on się tylko zastanawia cóż to takiego to rozpaćkane na trawie:eviltong:, a rozpaćkany jest jeden z moich klientów który na widok Forda zdecydował przyjąć taką oto pozycję;) Ewik jak to inaczej? Zupełnie tak samo tylko bez pomponów:evil_lol: Ala niestety wygląda przeważnie właśnie tak:diabloti: ona ma nadzwyczajny talent do brudzenia się:crazyeye: Bonsai Fordzik to pan w starszym wieku, nie ma co już dbać o figurę:oops::lol: Quote
bonsai_88 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ale mi nie chodziło o nadmiar tuszy :D... Birma ma węższy łeb, szczuplejsze łapy i ogólnie bardziej charcią budowę ;) Quote
Gośka Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Bonsai tknięta "złym" przeczuciem poleciałam zważyć Forde no i trochę się przeraziłam:crazyeye:, zawsze ważył 19-21kg teraz 27kg :-o:roll: Quote
bonsai_88 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ciii... tylko mu tego nie mów, bo się załamie biedaczek ;) Quote
Gośka Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Aparat wrócił z wakacji;) Ford dalej nieogolony a tu a całej okazałości widać nadmiar apetytu:lol: brudne ale szczęśliwe dziecko:lol: odkąd wróciłam do domu moje psy przeważnie oglądam od tej strony na spacerach, a Mafina doszła do perfekcji kota w łowieniu myszy Quote
Gośka Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Ford poluje na większą zwierzynę. Obiekt pożądania;) Bil poluje na całkiem maleńkiego zwierza:lol: Quote
Recommended Posts