filodendron Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Oo, Mafia znowu jest pudelkiem :) Już nawet kucyk ma :) Quote
Gośka Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Tak, Mafina powoli zaczyna pudla przypominać, a Ala stwierdziła że też jest ładna z gołym pyszczkiem ;D Quote
panbazyl Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 ale się tu zrobiło jakby już wiosennie - śniegu u Was mniej! Bardzo rozbrykane pudliszonki :) Quote
Gośka Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Na zdjęciach tego śniegu mniej niż w rzeczywistości ;) Pudle jak to pudle, wiecznie rozbrykane:D taka już ich natura Quote
filodendron Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Gośka napisał(a):Pudle jak to pudle, wiecznie rozbrykane:D taka już ich natura No tak, ale jeszcze trzeba, żeby ktoś takie fajne foty pocykał z tych brykań - super :) Quote
Gośka Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Filodendron racja, mnie się medal należy za to cykanie na mrozie, chociaż wczoraj było tylko -2 i byłam niedługo, bo poszłam z podziębioną Ala, a sama dopiero co doszłam do siebie po dwóch tygodniach umierania ;) Quote
Gośka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 wystawa krajowa Lublin Miki - 11 mcy, Zw.Mł, BOB Quote
nefesza Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Gratulacje Gosiu! Ty zawsze mialas oko do dobrego wyboru :) Oooo masz kota? Quote
panbazyl Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Gratulacje!!!! My tez z Młodym Panbazylem Zwycięstwo Młodzieży (cholernie się ciesze!) Moze sie w końcu spotkamy w czerwcu? Tylko już nie dręcz organizatorów pytaniami o hale dla ozdóbek... ;) Quote
Gośka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Nie wiem czy w czerwcu będę, jak skończymy ch mł to odpuszczę do 15 m-cy A organizatorów nie dręczyłam, zapytała bardzo pewna siebie hahahaha a potem byłam w takim szoku ciężkim że brakło mi słów ;D Quote
panbazyl Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 No to życzę skończenia Mł ch! a wyobraź sobie w jakim szoku musieli być organizatorzy :evil_lol: Quote
filodendron Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Gratulacje dla Mikiego - śliczności. Żałuję, że nie widziałam Was na żywo, a po warkoczykach na pewno bym rozpoznała :) Quote
panbazyl Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Gośka - a ten kot to egzotik? (jejku, jak sie to pisze???) Ja mam też takiego cofniętego, plaskatego tyle, że persa (z papierami, a jakże, ze Lwowa, bez jaj, bo mu wycięłam prawie, ze własnoręcznie - bo zabieg był u mnie w domu na strychu - kolega wet zalatwił szybko kudłate jaja). Jaką on ma psychikę? Bo mój jest jak pies, nie łazi po meblach prawie wcale, można nim upychac przeciągi, bo lubi spać w takich miejscach, jada oliwki i surowe pomidory) tylko to futro mu się filcuje.... Koszmarne. Quote
Gośka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 mój też jest z charakteru fajny też łazi wszędzie za człowiekiem, zero agresji, taki pluszak, póki co pełnojajeczny, ma 7 mcy więc lada moment pozbędziemy się tego "problemu" ;D Filodendron no na pewno byś po warkoczykach poznała ;) Zobaczę jak to w czerwcu będzie... Na razie nie szykuję się na tą wystawę. Quote
Gośka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 to jeszcze wstawię kilka fotek autorstwa Agi Milskiej hod. Milagnes i autorstwa Ewy Jagiełło hod.Vericolor Quote
Gośka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 i portreciki autorstwa Justyny Targosińskiej hod. Scordar Quote
filodendron Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Portreciki piękne. Poinstruujcie mnie, jak się montuje takiego kucyka? :) Quote
panbazyl Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 a ja podziwiam futro, rewelacja! i ile zabiegów aby utrzymać taki włos! Quote
Gośka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 nawet nie będę się przyznawać ILE - bo wstyd. Jak Miki na Rzeszów był robiony w lutym tak od tamtej pory ZERO, ani kąpieli, ani przeczesania, nic po prostu. Teraz będzie cokolwiek przy nim robione na Łódź. Filodendron ja to noga jeśli chodzi o tłumaczenie, ale jak się spotkamy to pokażę - to po prostu zawiązanie gumki i wyciągnięcie włosów z przodu i tyle. Quote
Recommended Posts