Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filodendron racja, mnie się medal należy za to cykanie na mrozie, chociaż wczoraj było tylko -2 i byłam niedługo, bo poszłam z podziębioną Ala, a sama dopiero co doszłam do siebie po dwóch tygodniach umierania ;)

• 1 month later...
Posted

Gratulacje!!!! My tez z Młodym Panbazylem Zwycięstwo Młodzieży (cholernie się ciesze!)
Moze sie w końcu spotkamy w czerwcu? Tylko już nie dręcz organizatorów pytaniami o hale dla ozdóbek... ;)

Posted

Nie wiem czy w czerwcu będę, jak skończymy ch mł to odpuszczę do 15 m-cy
A organizatorów nie dręczyłam, zapytała bardzo pewna siebie hahahaha
a potem byłam w takim szoku ciężkim że brakło mi słów ;D

Posted

Gośka - a ten kot to egzotik? (jejku, jak sie to pisze???) Ja mam też takiego cofniętego, plaskatego tyle, że persa (z papierami, a jakże, ze Lwowa, bez jaj, bo mu wycięłam prawie, ze własnoręcznie - bo zabieg był u mnie w domu na strychu - kolega wet zalatwił szybko kudłate jaja).
Jaką on ma psychikę? Bo mój jest jak pies, nie łazi po meblach prawie wcale, można nim upychac przeciągi, bo lubi spać w takich miejscach, jada oliwki i surowe pomidory) tylko to futro mu się filcuje.... Koszmarne.

Posted

mój też jest z charakteru fajny też łazi wszędzie za człowiekiem, zero agresji, taki pluszak, póki co pełnojajeczny, ma 7 mcy więc lada moment pozbędziemy się tego "problemu" ;D

Filodendron no na pewno byś po warkoczykach poznała ;)
Zobaczę jak to w czerwcu będzie... Na razie nie szykuję się na tą wystawę.

Posted

nawet nie będę się przyznawać ILE - bo wstyd. Jak Miki na Rzeszów był robiony w lutym tak od tamtej pory ZERO, ani kąpieli, ani przeczesania, nic po prostu. Teraz będzie cokolwiek przy nim robione na Łódź.

Filodendron ja to noga jeśli chodzi o tłumaczenie, ale jak się spotkamy to pokażę - to po prostu zawiązanie gumki i wyciągnięcie włosów z przodu i tyle.