Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak zapytam nie do końca na temat - czy problemy z zakwalifikowaniem do wielkości zdarzają się główne między toyami a minaturami, czy między miniaturami a średniakami też? (Wiem, Lenny kandyduje na średniaka, ale czy to statystycznie częsty czy rzadki przypadek?)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podejrzewam, że mam problem z wysłużonym monitorem ...

A może przejdziemy na temat np. "nie taki pudel straszny" albo "hodowla" albo "kojarzenie między wielkościami" żeby nie zaśmiecać galerii Gosi ?
Przekopiuj tam swoje rozważania .

Posted

Bura :) Mrówkojad dziękuje ;)
Ja po odwiedzinach Igora poczułam leciutkie ukłucie w sercu - taki Fordzik. Nawet Mateusz to samo powiedział, zachowanie niemalże identyko! A i z wyglądu bardzo podobny do Forda w tym wieku.
Było nam bardzo miło gościć Was. Ja mam gardło zdarte od gadania, no ale jak nie mam na co dzień do kogo to muszę się wygadać i pozamęczać gości, którym nie wypada przerwać hehe
No i dziękujemy za żarełko! Burki dostały dzisiaj kosteczkę, rozmroziłam i dałam na pół, zniknęła w oka mgnieniu!
Suche znika równie szybko. Znowu trzeba zacząć dawkować;)

Posted

aneta napisał(a):
A może przejdziemy na temat np. "nie taki pudel straszny" albo "hodowla" albo "kojarzenie między wielkościami" żeby nie zaśmiecać galerii Gosi ?
Przekopiuj tam swoje rozważania .

Zrobione! ..........

Posted

Gośka napisał(a):
Bura :) Mrówkojad dziękuje ;)
Ja po odwiedzinach Igora poczułam leciutkie ukłucie w sercu - taki Fordzik. Nawet Mateusz to samo powiedział, zachowanie niemalże identyko! A i z wyglądu bardzo podobny do Forda w tym wieku.
Było nam bardzo miło gościć Was. Ja mam gardło zdarte od gadania, no ale jak nie mam na co dzień do kogo to muszę się wygadać i pozamęczać gości, którym nie wypada przerwać hehe
No i dziękujemy za żarełko! Burki dostały dzisiaj kosteczkę, rozmroziłam i dałam na pół, zniknęła w oka mgnieniu!
Suche znika równie szybko. Znowu trzeba zacząć dawkować;)

Gosiu, wiesz, że to przez Forda mam Igora. I że specjalnie chciałam psa, z Fordem w rodowodzie... Chociaż ciekawe, że po tylu pokoleniach nadal tak mocno widać w nim cechy pra pra pra dziadka. Wiem, że to może przywoływać wspomnienia... mam nadzieję, że nie tak bardzo bolesne... A co do karmy to na przyszłośc będę mieć Was na uwadze - Igor i tak nie je nic prócz szczurzego Witapolu... :)

Posted

Lubliny w przyszłym roku są DWA!!!! W kwietniu i czerwcu i dla wszystkich grup. W koncu ktoś zaczął dobrze to planować! To w takim razie - zapraszamy do nas na wichurę wcześniej (będzie z kim podjechac na wystawę... hihihi bo my samochodu nie mamy). Radomie tez w planach u nas. ale jesli konkurencyjna i ciekawsza będzie gdzieś za granicą - niestety, ale tą wybiorę...

Posted

Na Lubliny wybierzemy się obydwa:) Zagranica - duże Być Może i jeśli już to na pewno po 15 sierpnia. Nie ma co tłuc się po młodzieżowe championaty po świecie.

Posted

a ja tak myślę i planuję i szukam - i pewnie znajdę, żeby zrobić młodzieżowy a w intermedia dorosły w jeden wyjazd, tylko taki wyjazd - maraton, bo tam dużo wystaw. Na razie siedzę i myslę i myślę i mam już mętlik w głowie.
A Lublin planuj sobie z herbatą u nas. :)