Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gośka napisał(a):
Filodendron nad morzem upał nie przeszkadza, nawet pies w temp 36 stopni kwitł.

No tak, dobij człowieka, który musi godzinami gapić się w monitor, a jedyna morska bryza to od wentylatora ;) ;)

Posted

A ja właśnie namówiłam znajomego żeby do nas przyjechał, też się kisi w pracy w upale, a tu tak cudnie!

Pochwalę się, zdjęcia które wczoraj wysłałam, dzisiaj jedno wygrało:) Nawet wywiad na żywo na antenie robili

Posted

Gośka napisał(a):
A ja właśnie namówiłam znajomego żeby do nas przyjechał, też się kisi w pracy w upale, a tu tak cudnie!

Pochwalę się, zdjęcia które wczoraj wysłałam, dzisiaj jedno wygrało:) Nawet wywiad na żywo na antenie robili

Gratuluje wygrania fotka śliczna i super miejsce mało ludzi a nie jak na niektórych ,że leży "placek na placku") :D
Tedi jedt słodziutki.Udanej pogody życzymy i pozdrawiamy

Posted

Gośka napisał(a):
No coż tu właśnie jest człowiek na człowieku, sezon, lato w pełni i gorąco

Ale chyba i tak mniej osób niz kiedy ja byłam poprostu masakra nie było prawie jak przejść.

Posted

dzielnie pod górę

i powód dla którego nie poszliśmy na plażę ;p
Mateusz nie potrzebuje koszulki, bo i tak kolor skóry identyczny ze spodenkami;)

• 3 weeks later...
Posted

Raczej nie mam dokąd wracać ;p W domu znowu remont. Za to psy zdecydowanie baaardzo zadowolone;) Ale jak widać Miki biega ze smyczą, Tedi jest grzeczniejszy, Miki jest odważniejszy i bardziej samodzielny. Ma na wszystko swoje zdanie i jak postanowi coś obejrzeć, a ogląda wszytsko ;> to po prostu tam idzie i koniec. Oczywiście najfajniesi są ludzie i jak dojrzy kogokolwiek biegnie natychmiast się witać. Tedi jest bardziej nieufny i ostrożny, na plaży nie było problemu, z Mikim poszliśmy na taką mini plażę przy jeziorze to jak wpadł przebiegł po wszystkich ludziach w zasięgu wzroku, na szczęście jest mały i słodki więc nikt nas nie opierniczył, ale i tak było mi głupio.

Posted

Gośka napisał(a):
Raczej nie mam dokąd wracać ;p W domu znowu remont. Za to psy zdecydowanie baaardzo zadowolone;) Ale jak widać Miki biega ze smyczą, Tedi jest grzeczniejszy, Miki jest odważniejszy i bardziej samodzielny. Ma na wszystko swoje zdanie i jak postanowi coś obejrzeć, a ogląda wszytsko ;> to po prostu tam idzie i koniec. Oczywiście najfajniesi są ludzie i jak dojrzy kogokolwiek biegnie natychmiast się witać. Tedi jest bardziej nieufny i ostrożny, na plaży nie było problemu, z Mikim poszliśmy na taką mini plażę przy jeziorze to jak wpadł przebiegł po wszystkich ludziach w zasięgu wzroku, na szczęście jest mały i słodki więc nikt nas nie opierniczył, ale i tak było mi głupio.

... Miki to taki mały "Lakuś" :loveu:;)

Posted

Gośka napisał(a):
Powoli się uczymy że "opłaci" się wracać;) Sonya w końcu dzieci więcej dziedzczą po dziadkach:)

... podobno ;), miejmy nadzieję, że weźmie pod dziadkach tylko same najlepsze cechy ;)

główkę ma sliczną :loveu:, a oczka łobuzerskie :evil_lol:;)

Posted

Mały łobuz :p
Gdzie najlepiej?
Ala od początku, czyt. od urodzenia, w ten sposób je nosiła i teraz co? Pies owinięty w kocyk zamiera i odpływa:p

coś mi to przypomina

TO:loveu::-(

Posted

Łobuziaka nic nie jest w stanie wyprowadzić z równowagi, ja miałam lekkiego pietra przechodząc przez tą kładkę i mając z jednej strony wodę o znacznej głębokości a z drugiej urwisko z rwącym potokiem

ale widok warty był ryzyka:cool3: