Śnieżynka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Gosia to daj Ali nożyczki sama Ci coś modnego wytnie :D a fryzura Ali naprawdę fajna :D Quote
.:TULA:. Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 HEJ Ala wygląda bosko, w porównaniu z moją córką, której teściowa zrobiła fryzurę. Pudelki śliczne,wyfryzowane już się bój , nadciągamy coby je wytarmosić. pa justa Quote
Gośka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Czekamy...:) Duple dostały jeść coby się nie porzygać po tych waszych tarmoszeniach;p Quote
Sonya-Nero Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ala ma ekstra fryzurę prawie jak od topowego fryzjera :cool3: za gruuube :eviltong: pieniądze ;):lol: Maluchy są cudne :loveu:, bardzo jestem ciekawa jak brązik będzie trzymał kolor. A ta "agawa" to nie juka czasami ;) Quote
Gośka Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 A kurcze i wyszła moja "wiedza" o kwiatkach, jasne że juka :) Gdybym mogła przewidzieć ten kolor... Chłopaki już po tatuażach, ciocia Iwonka zrobiła im kuku, ale były dzielne - no prawie ;) Dziewczyny je wymiętosiły i te duże i te małe. Chłopcy się podobali więc i ja jestem szczęśliwa. I na szczęście stwierdziły że są wyjątkowo grzeczni, uff, bo już myślałam że to coś nie tak ze mną ;p Ale autentycznie w kojcu mam nasiusiane tylko rano po nocy, w dzień pięknie sygnalizują kiedy potrzebują wyjść. Na podwórku nie odbiegają niegdzie daleko, bawią się z reguły przy nogach. Wsadzone z powrotem do kojca płaczą tylko chwilę i idą spać. Quote
filodendron Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 O żesz! Qrdę, jakie Wy wszystkie młode jesteście... No super! - teraz, do tej fryzury, któregoś malucha wykręć koniecznie na pudla sznurowego. ;) Quote
Gośka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 No może i któregoś wysznuruję ;p pies podobny do właściciela się zrobił;) Quote
aneta Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Gośka po prostu mnie zatkało ! Cholera przecież posądzą cię że jesteś młodszą siostrą Twoich synów !!! Quote
Gośka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 No fryzurka super, też mi się podoba, nie wiem tylko ile wytrzymam z nią, póki co głowa mi pęęęęka! do tygodnia ponoć może boleć, wczoraj już byłam prawie zdecydowana że w cholerę to rozplatam, ale moje "kochane" dzieci zabroniły mi nawet o tym myśleć, wrrr;) Quote
Sonya-Nero Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 :crazyeye: ... jak szaleć to szaleć :cool3::cool1: super ;) Quote
Gośka Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 A co raz się żyje;) I tak tylko na wakacje taka awangarda:) Quote
nefesza Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 RASTA RULEZ! I tatuaz sie widze pojawil :) BOSKO Gosiu, BOSKO! Quote
Gośka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 No niestety tatuaż nie dożył do wakacji, ani mój ani Ali ;p ;) Nad morzem:) Quote
Gośka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 rzeka która wpływa do morza dzieci pędzą na plażę HMM ;p ;) no i wymyśliła ;p Quote
aneta Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Czyżbyś sie byczyła w Karwii ! Łeeeeeeeeeeee .. ja też tach chcę a w tym roku siedzę jak idiotka w Krakowie, w Rzeszowie i co najwyżej w okolicach .... Quote
Gośka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Nie, ale blisko blisko:) - zdjęcia robione w Dębkach, a my mieszkamy w Żarnowcu - 3 km polnej dróżki do morza. Pogoda super, choć dzisiaj bez upału więc nie wiem czy da radę się kąpać. Ja jestem pierwszy raz na wakacjach z dzieciakami... Jak się można domyśleć podoba im się, no mnie też oczywiście:) Ala bała się na początku wejść do wody, potem nie dało jej się wyciągnąć Mateusz Marek Ale byki te moje chłopaki! I Tedi - pierwszego dnia siedział uwiązany do wózka jak się kąpaliśmy, drugiego sam wiedział gdzie siedzimy i nie odchodził. Ma taki za..bisty charakter że szok ! Quote
aneta Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Oj Gosia, też bym chciała do morza ... Ale niestety -( w tym roku musimy sobie odpuścić -( Chłopaki to już młodzi mężczyźni :) Mówię ci wygladasz na ich troszke starszą siostrę, myśle że ludzie się obracają "zgorszeni" jak mówią ci "Mamo" ;) Quote
Gośka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 Za nami Jezioro Żarnowieckie wieża widokowa, Tediś też jest z nami;) w torbie przemycony Ala gra w mini golfa wbrew pozorom to nie Bałtów;) i po wycieczce odpoczynek Quote
filodendron Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Takie zdjęcia to cios prosto w serce, jak trzeba jeszcze ponad dwa tygodnie czekać na urlop ;). Pozostaje pocieszać się, że do tego czasu te upały się już przewalą i będzie lepiej niż teraz :) Quote
nefesza Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ale bosko macie! Ze sie nie przemycilam jako bagaz z Wami ;) I ta pusta plaza.... miodzio! Trzymaj namiar, przyda sie :) Quote
Recommended Posts