Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HEJ
Ala wygląda bosko, w porównaniu z moją córką, której teściowa zrobiła fryzurę. Pudelki śliczne,wyfryzowane już się bój , nadciągamy coby je wytarmosić.
pa justa

Posted

Ala ma ekstra fryzurę prawie jak od topowego fryzjera :cool3: za gruuube :eviltong: pieniądze ;):lol:
Maluchy są cudne :loveu:, bardzo jestem ciekawa jak brązik będzie trzymał kolor.
A ta "agawa" to nie juka czasami ;)

Posted

A kurcze i wyszła moja "wiedza" o kwiatkach, jasne że juka :)
Gdybym mogła przewidzieć ten kolor...
Chłopaki już po tatuażach, ciocia Iwonka zrobiła im kuku, ale były dzielne - no prawie ;)
Dziewczyny je wymiętosiły i te duże i te małe. Chłopcy się podobali więc i ja jestem szczęśliwa. I na szczęście stwierdziły że są wyjątkowo grzeczni, uff, bo już myślałam że to coś nie tak ze mną ;p Ale autentycznie w kojcu mam nasiusiane tylko rano po nocy, w dzień pięknie sygnalizują kiedy potrzebują wyjść. Na podwórku nie odbiegają niegdzie daleko, bawią się z reguły przy nogach. Wsadzone z powrotem do kojca płaczą tylko chwilę i idą spać.

Posted

No fryzurka super, też mi się podoba, nie wiem tylko ile wytrzymam z nią, póki co głowa mi pęęęęka! do tygodnia ponoć może boleć, wczoraj już byłam prawie zdecydowana że w cholerę to rozplatam, ale moje "kochane" dzieci zabroniły mi nawet o tym myśleć, wrrr;)

Posted

Czyżbyś sie byczyła w Karwii !
Łeeeeeeeeeeee .. ja też tach chcę a w tym roku siedzę jak idiotka w Krakowie, w Rzeszowie i co najwyżej w okolicach ....

Posted

Nie, ale blisko blisko:) - zdjęcia robione w Dębkach, a my mieszkamy w Żarnowcu - 3 km polnej dróżki do morza.
Pogoda super, choć dzisiaj bez upału więc nie wiem czy da radę się kąpać.
Ja jestem pierwszy raz na wakacjach z dzieciakami... Jak się można domyśleć podoba im się, no mnie też oczywiście:)
Ala bała się na początku wejść do wody, potem nie dało jej się wyciągnąć

Mateusz

Marek

Ale byki te moje chłopaki!

I Tedi - pierwszego dnia siedział uwiązany do wózka jak się kąpaliśmy, drugiego sam wiedział gdzie siedzimy i nie odchodził. Ma taki za..bisty charakter że szok !

Posted

Oj Gosia, też bym chciała do morza ...
Ale niestety -( w tym roku musimy sobie odpuścić -(
Chłopaki to już młodzi mężczyźni :) Mówię ci wygladasz na ich troszke starszą siostrę, myśle że ludzie się obracają "zgorszeni" jak mówią ci "Mamo" ;)

Posted

Za nami Jezioro Żarnowieckie

wieża widokowa, Tediś też jest z nami;) w torbie przemycony

Ala gra w mini golfa

wbrew pozorom to nie Bałtów;)

i po wycieczce odpoczynek

Posted

Takie zdjęcia to cios prosto w serce, jak trzeba jeszcze ponad dwa tygodnie czekać na urlop ;).
Pozostaje pocieszać się, że do tego czasu te upały się już przewalą i będzie lepiej niż teraz :)