Gośka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Ja tam ciśnienia na sprzedawanie chłopaków nie mam;p Quote
Śnieżynka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 I dobrze :D najwyżej chłopaki zostana u Ciebie :) i będą miały super domek :) a co do tego czy pies jest repem to nie znaczy ze musi kryc wszystko do okoła :D Obstawiam, że Bura suczki dla Igorka odpowiednio wybierze :) Quote
filodendron Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Śnieżynka napisał(a):I dobrze :D najwyżej chłopaki zostana u Ciebie :) i będą miały super domek :) a co do tego czy pies jest repem to nie znaczy ze musi kryc wszystko do okoła :D Obstawiam, że Bura suczki dla Igorka odpowiednio wybierze :) Oj, ale Wy sieriozne ;) Widzę, że temat faktycznie drażliwy i nie wypada żartować ;) Ja tam jestem fanką brązika od początku - jeśli Gośka go zatrzyma, to może kiedyś go zobaczę na wystawie, o! Quote
Gośka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Brązik ma duuuże grono fanów i fanek. ZOBACZYMY co tam przyszłość przyniesie ;p Quote
Gośka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 To trochę jeszcze fotek, bo nie wiem kiedy znowu coś pocykam Quote
Gośka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 i zdjęcia więzienne:evil_lol: przód lewy profil prawy profil Quote
Gośka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 ja ci pokażę to coś się na mnie patrzy, wrr Quote
Gośka Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 czym by się tu pobawić i obraz nędzy i rozpaczy... ;p czyli Ala bawi się ze szczeniakami Quote
filodendron Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Gośka napisał(a):http://i48.tinypic.com/2dj5fo7.jpg Jacy "ulicznicy", no nie mogę :loveu: Fotka rewelacja :loveu: Piękna, miodzio :) Quote
nefesza Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Gosia ja mam interesik - zmienie 2 lhasaki i boksie na jednego pudelka, moze byc? :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: pod warunkiem, ze moje psy dozyja tez wymiany :razz: Quote
Gośka Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Boksia pewnie bym jeszcze przeżyła ;p Oj zakochałabyś się w moich chłopakach, są wyjątkowo grzeczne i słodkie. Quote
Gośka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Pierwsze "poważne" strzyżenie ;) z mamuśką i Mafina Quote
filodendron Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ale melancholijne pudelki - jakby dumały nad losami świata... ;) a przynajmniej nad nową fryzurą ;) Śliczne są. Quote
nefesza Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Gośka']Boksia pewnie bym jeszcze przeżyła ;p [/QUOTE] No, a lhasaki na allegro bys sprzedala :D [quote name='Gośka']Oj zakochałabyś się w moich chłopakach, są wyjątkowo grzeczne i słodkie.[/QUOTE] Ja juz sie w nich zakochalam.... pilnuj ich dobrze, jak bede wyjezdzac od Ciebie hahahaha Quote
Gośka Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Bo one są wyjątkowo grzeczne, stąd może i to melancholijne spojrzenie. Albo to tamte szczeniaki były takie postrzelone;) Asia opcja z allagro nawet mi się podoba, Marek to spec w opychaniu rzeczy niepotrzebnych hahahaha. Ciekawe za ile by poszły ;p Będę pilnować będę :) Chociaż myślę że Ala pierwsza by spostrzegła że któregoś brakuje. O ile poprzednio godziła się bez sprzeciwów że pieski będą sprzedane, teraz mi ciągle zapowiada że - będę płakać mamusiu jak je będziesz chciała sprzedać ;) Dzisiaj zsolidaryzowała się ze szczeniakami iiii............. Ostrzyżone poszły pod aparat się fotografować a w tym czasie Ala dorwała nożyczki. Przybiegła do mnie i mówi - piesek się ostrzygł. W pierwszym momencie nie załapałam ale jak zobaczyłam że się trzyma za głowę to się kapnęłam że piesek to ona. Normalnie ile złapała tyle ciachnęła trochę wyrównałam ale i tak wygląda jak półdupek zza krzaka hihihi. Na szczęście nie obcięła sobie ucha, a włosy odrosną. Aha no i Ala oczywiście jest pieskiem, lata na czworaka za chłopakami, szczeka razem z nimi i każe sobie zupę podawać na talerzyku. Quote
aneta Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Gośka']Bo one są wyjątkowo grzeczne, stąd może i to melancholijne spojrzenie. Albo to tamte szczeniaki były takie postrzelone;) Asia opcja z allagro nawet mi się podoba, Marek to spec w opychaniu rzeczy niepotrzebnych hahahaha. Ciekawe za ile by poszły ;p Będę pilnować będę :) Chociaż myślę że Ala pierwsza by spostrzegła że któregoś brakuje. O ile poprzednio godziła się bez sprzeciwów że pieski będą sprzedane, teraz mi ciągle zapowiada że - będę płakać mamusiu jak je będziesz chciała sprzedać ;) Dzisiaj zsolidaryzowała się ze szczeniakami iiii............. Ostrzyżone poszły pod aparat się fotografować a w tym czasie Ala dorwała nożyczki. Przybiegła do mnie i mówi - piesek się ostrzygł. W pierwszym momencie nie załapałam ale jak zobaczyłam że się trzyma za głowę to się kapnęłam że piesek to ona. Normalnie ile złapała tyle ciachnęła trochę wyrównałam ale i tak wygląda jak półdupek zza krzaka hihihi. Na szczęście nie obcięła sobie ucha, a włosy odrosną. Aha no i Ala oczywiście jest pieskiem, lata na czworaka za chłopakami, szczeka razem z nimi i każe sobie zupę podawać na talerzyku.[/QUOTE] Skąd ja to znam. Ja strzygłam jakiegoś doopla a moje dziecko wyrąbywało sobie schodki na głowie. Gorzej, że kiedyś z jenej strony zrobił sporą dziurę prawie na łyso .... A ostatni miot wogule nie był do sprzedania, Wiktor wymyślił imiona i nie chciał żeby chociaż jeden opuścił dom. ale jakoś się mu w końcu wytłumaczyło. Quote
Gośka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Ona wydziabała sobie tak mniej więcej do ucha z przodu z jednej strony. Nie chciałam całych tak strzyc więc teraz ma "artystycznie" wycieniowane haha. Myślę że w zeszłym roku Ala była jeszcze mała i głupia;) A teraz chyba jest w takim najgorszym wieku, że już kuma a wytłumaczyć się nie da. Quote
aneta Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Taaak ? Mój własnie skończył 9 lat i niby wszystko rozumie ale w pewnych kwestiach wytłumaczyć sie coraz bardziej nie da, chyba że się huknie to przyjmuje rację "starszyzny". PS - pokaż tą Aliną fryzurkę :) Quote
Gośka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Czyli mówisz że - małe dziecko mały kłopot duże dziecko duży kłopot ;) Ala wstała więc mogłam cyknąć jej fotkę, oczywiście po obudzeniu się Ala woła najpierw psy ;0 i oto moje dzieło, zaznaczam że Ala miała włosy prawie do pasa Quote
Gośka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Muszę iść z nią do fryzjera żeby wyrównać :eviltong::lol: A to moja agawa, zakwitła :crazyeye: Quote
aneta Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Dziewczyna po prostu SUPER :) I fryzurka fajna :) Modna :) Młoda Dama intuicyjnie już robi wszystko żeby być na topie :) Quote
aneta Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 E tam, do fryzjera. Umyj włoski i sama podrównaj, bo fryzjer zrobi konwencjonalnie - na równo i nie będzie unikalnie. Quote
Gośka Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Ech z tymi dziećmi....:lol: Nie powiem co wymyślił Mateusz :razz: Ale ja w niedzielę też idę na zmianę fryzury:eviltong: Quote
Recommended Posts