Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dobrze :D najwyżej chłopaki zostana u Ciebie :) i będą miały super domek :)

a co do tego czy pies jest repem to nie znaczy ze musi kryc wszystko do okoła :D Obstawiam, że Bura suczki dla Igorka odpowiednio wybierze :)

Posted

Śnieżynka napisał(a):
I dobrze :D najwyżej chłopaki zostana u Ciebie :) i będą miały super domek :)

a co do tego czy pies jest repem to nie znaczy ze musi kryc wszystko do okoła :D Obstawiam, że Bura suczki dla Igorka odpowiednio wybierze :)

Oj, ale Wy sieriozne ;) Widzę, że temat faktycznie drażliwy i nie wypada żartować ;)
Ja tam jestem fanką brązika od początku - jeśli Gośka go zatrzyma, to może kiedyś go zobaczę na wystawie, o!

Posted

Gosia ja mam interesik - zmienie 2 lhasaki i boksie na jednego pudelka, moze byc?
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

pod warunkiem, ze moje psy dozyja tez wymiany :razz:

Posted

[quote name='Gośka']Boksia pewnie bym jeszcze przeżyła ;p [/QUOTE]
No, a lhasaki na allegro bys sprzedala :D

[quote name='Gośka']Oj zakochałabyś się w moich chłopakach, są wyjątkowo grzeczne i słodkie.[/QUOTE]
Ja juz sie w nich zakochalam.... pilnuj ich dobrze, jak bede wyjezdzac od Ciebie hahahaha

Posted

Bo one są wyjątkowo grzeczne, stąd może i to melancholijne spojrzenie. Albo to tamte szczeniaki były takie postrzelone;)

Asia opcja z allagro nawet mi się podoba, Marek to spec w opychaniu rzeczy niepotrzebnych hahahaha. Ciekawe za ile by poszły ;p
Będę pilnować będę :) Chociaż myślę że Ala pierwsza by spostrzegła że któregoś brakuje. O ile poprzednio godziła się bez sprzeciwów że pieski będą sprzedane, teraz mi ciągle zapowiada że - będę płakać mamusiu jak je będziesz chciała sprzedać ;) Dzisiaj zsolidaryzowała się ze szczeniakami iiii.............
Ostrzyżone poszły pod aparat się fotografować a w tym czasie Ala dorwała nożyczki. Przybiegła do mnie i mówi - piesek się ostrzygł. W pierwszym momencie nie załapałam ale jak zobaczyłam że się trzyma za głowę to się kapnęłam że piesek to ona. Normalnie ile złapała tyle ciachnęła trochę wyrównałam ale i tak wygląda jak półdupek zza krzaka hihihi. Na szczęście nie obcięła sobie ucha, a włosy odrosną. Aha no i Ala oczywiście jest pieskiem, lata na czworaka za chłopakami, szczeka razem z nimi i każe sobie zupę podawać na talerzyku.

Posted

[quote name='Gośka']Bo one są wyjątkowo grzeczne, stąd może i to melancholijne spojrzenie. Albo to tamte szczeniaki były takie postrzelone;)

Asia opcja z allagro nawet mi się podoba, Marek to spec w opychaniu rzeczy niepotrzebnych hahahaha. Ciekawe za ile by poszły ;p
Będę pilnować będę :) Chociaż myślę że Ala pierwsza by spostrzegła że któregoś brakuje. O ile poprzednio godziła się bez sprzeciwów że pieski będą sprzedane, teraz mi ciągle zapowiada że - będę płakać mamusiu jak je będziesz chciała sprzedać ;) Dzisiaj zsolidaryzowała się ze szczeniakami iiii.............
Ostrzyżone poszły pod aparat się fotografować a w tym czasie Ala dorwała nożyczki. Przybiegła do mnie i mówi - piesek się ostrzygł. W pierwszym momencie nie załapałam ale jak zobaczyłam że się trzyma za głowę to się kapnęłam że piesek to ona. Normalnie ile złapała tyle ciachnęła trochę wyrównałam ale i tak wygląda jak półdupek zza krzaka hihihi. Na szczęście nie obcięła sobie ucha, a włosy odrosną. Aha no i Ala oczywiście jest pieskiem, lata na czworaka za chłopakami, szczeka razem z nimi i każe sobie zupę podawać na talerzyku.[/QUOTE]

Skąd ja to znam.
Ja strzygłam jakiegoś doopla a moje dziecko wyrąbywało sobie schodki na głowie.
Gorzej, że kiedyś z jenej strony zrobił sporą dziurę prawie na łyso ....

A ostatni miot wogule nie był do sprzedania, Wiktor wymyślił imiona i nie chciał żeby chociaż jeden opuścił dom. ale jakoś się mu w końcu wytłumaczyło.

Posted

Ona wydziabała sobie tak mniej więcej do ucha z przodu z jednej strony. Nie chciałam całych tak strzyc więc teraz ma "artystycznie" wycieniowane haha. Myślę że w zeszłym roku Ala była jeszcze mała i głupia;) A teraz chyba jest w takim najgorszym wieku, że już kuma a wytłumaczyć się nie da.

Posted

Taaak ?
Mój własnie skończył 9 lat i niby wszystko rozumie ale w pewnych kwestiach wytłumaczyć sie coraz bardziej nie da, chyba że się huknie to przyjmuje rację "starszyzny".

PS - pokaż tą Aliną fryzurkę :)

Posted

Czyli mówisz że - małe dziecko mały kłopot duże dziecko duży kłopot ;)

Ala wstała więc mogłam cyknąć jej fotkę, oczywiście po obudzeniu się Ala woła najpierw psy ;0
i oto moje dzieło, zaznaczam że Ala miała włosy prawie do pasa