Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gośka napisał(a):
No cóż w PL jakoś nie ma zainteresowania, ale zobaczymy...

Jestem w lekkim szoku, że w Polsce trudno sprzedać takiego psa...
Prawdę mówiąc, myślałam, że pudle to się na pniu rozchodzą jeszcze przed urodzeniem.

Posted

Bura napisał(a):
Wiesz, nie sztuka sprzedać psa, sztuka sprzedać WŁAŚCIWEJ osobie. Może u nas takich nie ma...

Przez myśl mi nie przeszło, że Gośka sprzedaje szczenięta jak pluszaki - byle komu. Po prostu sądziłam, że pudli u nas jest tak mało, że tych parę WŁAŚCIWYCH osób zawsze czeka w kolejce.

Posted

ee co Ty Filodenndron pierwsza lepsza która się trafi dostanie moje dziecko ... ;>
Bura no comments

P.S
Większość potencjalnych już "pogonionych", a i ta co zaklepała chyba już niedługo się pocieszy...

Posted

I tak ma być, ja chyba dlatego nie mogłabym być hodowcą, bo u mnie by psy pozostawały :) Uważam, że bycie hodowcą to okrutna odpowiedzialność...

Posted

Bura, to teraz się pośmiałam serdecznie :D - w kontekście osiągnięć wystawowych Igora i - jak mniemam - planów uczynienia go reproduktorem - to bardzo, hmmm, męskie podejście do kwestii odpowiedzialności za potomstwo ;) ;)
Żartuję, ale śmiesznie wyszło i nie mogłam się powstrzymać :)