Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-D no tak wyglada na to ze pudelek nie byl moim przeznaczeniem, zawsze bylam przeciez zawzieta terieristka :-P, moze bedzie innym razem !

czekamy na zdjecia maluchow i mamusi, z reportazem oczywiscie :-)))))))))))))

Posted

Widocznie nie ;)
No więc
Poród zaczął się o 1 nad ranem, najpierw chłopczyk, zważyłam 20 dag, obejrzałam i co mi nie pasuje. Oglądam, oglądam, oglądam, pozapalałam światła w miarę wysychania patrzę TAK !!! BRĄZOWY!!! CUDO mniammm

Posted

Po około godzinie na świat przyszedł czarnuszek, maciupeniek 14 dag, ruchliwy, żywotny, mała pchełka, cudna główka, piękne ucho

i razem

Posted

Niespodzianka i zaskoczenie totalne!!!
Zdjęcia porobię za kilka dni znowu, bo póki co Mafia starsznie zazdrosna i ledwo udało mi się cyknąć te parę fotek.

Posted

Sliczneeeeeeeeeeeee maluchy, no i brazowy!!! o kurcze ! :-D no szkoda ze nie ma dziewczynki grrrrrrrrrrrrrrrrrr......i dluzej patrze tym bardzie szkoda ........
GRATULACJE!

Posted

Brązik jest fantastyczny, ma rewelacyjny kolor. Mam nadzieję że to wybił się dziadek u obydwu maluchów: brązowy toy, Charades Love American Style Int Ch, EuJW-05, r.EuW-06, ChJRus, ChClub, ChRus, RKF, Lt, Est, Lv, Balt, Lux, Baltic Winner-05, BIS winner, 7 È CACIB,Optigen A, BIG and BIS Winner

Zresztą póki co obydwa są bossskie.

Posted

Wcześniej nie wymyślałam, ale teraz te imiona po prostu same wyszły. W nocy o tej 1:00 jak się brązik urodził to oczywiście był mokry więc nie było widać, a potem przecierałam oczy i nie mogłam uwierzyć Sen czy Jawa ;)
I malutki, każdy wie że o toyku marzę od dawna, więc Czego chcieć więcej ;p?
A i tak domowe imiona każdy wymyśla inne niż w rodowodzie są, więc to bez znaczenia jak się będą w papierach nazywały.