Gośka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 to co każdy alfista powinien potrafić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dla niewtajemniczonych parę kawałów Dlaczego kierowcy Alf nie pozdrawiają się na na drogach, bo już rano widzieli się w warsztacie Po co we włoskich autach jest podgrzewana szyba? , żeby ręce nie marzły dlaczego alf nie kradną złodzieje? , bo zanim dojadą do dziupli, to bella się zepsuje :) i chłopaki na OeS i humor z forum alfistów :lol: Ilu forumowiczów odezwie się w temacie "Jak zmienić żarówkę w mojej Alfie Romeo?": 1 - który napisze żeby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona 14 - którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić 7 - którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki 1 - którzy przeniesie temat do działu „Oświetlenie” 2 - którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Elektryka” 7 - którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki 5 - którzy pojadą tym co wytykali błędy 3 - którzy poprawią te błędy 6 - którzy będą się kłócić czy pisze się „żarówka” czy „rzarówka” a może "rzarufka" 6 - którzy powiedzą im że są głupi 2 - profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się „reflektor” 15 - wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „żarówka” 19 - którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach 11 - którzy obronią temat mówiąc że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje 36 - którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe 7 - którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek 4 - którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe 13 - którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja też” /„Zgadzam się” 5 - którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek 4 - którzy napiszą że „BYŁO!” 13 - którzy napiszą żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o żarówki 1 - który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson 1 - który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa. Quote
Gośka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 suszi napisał(a):No cos Ty Gosia !!!!!! a ja myslalam ze masz tylko mala coreczke!!!! a Ty takich doroslych synow masz?????? :-OOOOOO dawaj tu przepis na eliksir mlodosci! :-D A bo ja się chciałam odmłodzić Alą :lol: przepis: urodzić ppierwsze dzieci mając lat yyy 18 a potem se machnąć po 30-tce :eviltong: na bank będą mówić żeś siostra, gorzej jak się patrzą jak na pedofila jak idę z Markiem i Alą:evil_lol: Quote
suszi Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 :cool3: dzisiaj sa moje urodziny :roll: kto wie ..........:cool3: hihihihiihihihihihi Quote
Gośka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 No aż tak szybko to nie ;) Zostało jeszcze ok 4 dni, a może i dłużej Quote
suszi Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 :placz: :eviltong:sprobowalam jk sie czuje mamusia, czy wiadomo ile pieskow, czy to niespodzianka bedzie ???:cool3: Quote
Gośka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Wystawa Łódź Byłyśmy towarzysko, bez psa oczywiście, Mimo że Mafia lubi wystawy to jednak byłby to za duży wysiłek. Ala wysępiła pudelki od pudlarzy;) Moja młoda handlerka:loveu: Quote
Gośka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='suszi']jk sie czuje mamusia, czy wiadomo ile pieskow, czy to niespodzianka bedzie ???:cool3:[/QUOTE] Mafia czuje się dobrze, no jak na ciążę. Odbija jej się, żre okropne ilości, dużo odpoczywa. Ja czuję jedno, miejmy nadzieję że chociaż ze dwa ;) Quote
Gośka Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Następny pudelek do wybiegania :evil_lol: aaa uciekamy, gonią nas Quote
Gośka Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Dzisiaj 60 dzień licząc od pierwszego dnia krycia, wszystko przygotowane i czeeekamyyy Moje zdolne dzieci zmajstrowały taki oto kojec :cool3::p i wieloryb:evil_lol: Quote
suszi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 oh!!!! ale slicznyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, przepieknyyyyyyyyyyyy!!!! :-DDDDD Quote
Gośka Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Przekażę chłopakom że się podoba ;) Mafina też się już rozgościła i pościeliła wszystko po swojemu ;p A Ala również malowała, oczywiście pudelki, gdyby ktoś nie wiedział co to:evil_lol: Każdy miał swój udział w tworzeniu kojca :multi: Quote
suszi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 heheheheheheheh a wiec juz pora !!!!!!!!!!!!!! czekamy czekamy!!!!! :-D Quote
suszi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 a Ala to tez zdolna dziewczynka!!!! Glowa to widac ze pudla :-P hihiihihih Quote
nefesza Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 suszi napisał(a):Glowa to widac ze pudla :-P hihiihihih No no, tylko gdzie ta glowa ? :D:D:D A powaznie, to kojec i sliczny, i wydaje sie byc praktyczny :) Ala poszalala z kolorowymi pudelkami, to co Gosiu, drugie kolorek? ps. ja juz wiem, ja z pudlem dla siebie poczekam, az laciate w Polszy uznaja ;) Quote
Gośka Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Jak to gdzie głowa, no na górze ;p Asia Ty to zawsze wymyślisz - dwukolorowy jej się marzy;) I Ty wypluj te slowa o drugim kolorku, po prostu na tym fiolecie czarnego słabo widać haha:) Quote
Gośka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 czekamy... mleczko już jest, temp spadła, brzuch opadł, ale Mafia poszła na spacer, potem zjadła i poszła spać na w nosie póki co rodzenie;) Quote
Gośka Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Przed nami chyba spokojna jeszcze nocka. Ten kalendarz porodowy który pokazał 10 maj chyba będzie najdokładniejszy. Ale jak mnie Mafia przetrzyma jeszcze parę dni to nei wiem ;/ Cały dom będzie lśnił hahahaha Quote
sachma Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 cały czas trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :) Quote
nefesza Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Gośka napisał(a):Przed nami chyba spokojna jeszcze nocka. Ten kalendarz porodowy który pokazał 10 maj chyba będzie najdokładniejszy. Ale jak mnie Mafia przetrzyma jeszcze parę dni to nei wiem ;/ Cały dom będzie lśnił hahahaha A ze dom nie za duzy, to i ze 2 dni spoznienia wystarcza :D Chyba, ze ogrodek bedziesz tez sprzatac lub wykanczac "domek dla gosci" :D:D:D Co do laciatkow to dobrze wiesz, ze mam do nich slabosc :) Chyba musze sobie jakas fajna laciata rase wymyslec (moze dog arlekin?) Quote
Gośka Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 No dom posprzątany i ogródek wypielony, jutro będę dopieszczać dom i siać kwiatki jak tak dalej pójdzie to kto wie może i domek w podwórku doczeka się na swoją kolej ;p Hehehe Asia dog arlekin - mmmm moje marzenie, kocham dogi, a o arlekinie marzyłam od dawna. Niestety rasa która "puszcza z torbami"... Ach mam nadzieję że mnie nie pogonicie, ale takie ładne fotki dostaliśmy jeszcze ze zlotu alfistów naszej bryki i nawet ktoś Mafinę cykał Quote
Gośka Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Dzisiejszy dzień dziewczyny pomagały w ogródku Ala zadumana nie pamiętam jak się nazywa też krzew, roślinki nie są moją mocną stroną, ten rośnie dla Bilusia, myślałam że zmarzł w tą ostrą zimę, a on prócz kilku zmarzniętych listków zakwitł, dobry znak?? OBY!! Quote
.ania Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Trzymam kciuki za Mafię! Grubiutka jest na tym ostatnim zdjęciu to może jednak jest więcej niż jeden... ;) Ten krzaczek to różanecznik :) Quote
Recommended Posts