Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to co każdy alfista powinien potrafić :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dla niewtajemniczonych parę kawałów
Dlaczego kierowcy Alf nie pozdrawiają się na na drogach, bo już rano widzieli się w warsztacie

Po co we włoskich autach jest podgrzewana szyba? , żeby ręce nie marzły

dlaczego alf nie kradną złodzieje? , bo zanim dojadą do dziupli, to bella się zepsuje :)

i chłopaki na OeS

i humor z forum alfistów :lol:
Ilu forumowiczów odezwie się w temacie "Jak zmienić żarówkę w mojej Alfie Romeo?":

1 - który napisze żeby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona
14 - którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić
7 - którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki
1 - którzy przeniesie temat do działu „Oświetlenie”
2 - którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu „Elektryka”
7 - którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki
5 - którzy pojadą tym co wytykali błędy
3 - którzy poprawią te błędy
6 - którzy będą się kłócić czy pisze się „żarówka” czy „rzarówka” a może "rzarufka"
6 - którzy powiedzą im że są głupi
2 - profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się „reflektor”
15 - wszechwiedzących którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się „żarówka”
19 - którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach
11 - którzy obronią temat mówiąc że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje
36 - którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe
7 - którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek
4 - którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe
13 - którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: „Ja też” /„Zgadzam się”
5 - którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek
4 - którzy napiszą że „BYŁO!”
13 - którzy napiszą żeby „szukać” zanim napisze się kolejne pytania o żarówki
1 - który zrobi mały hijack i zapyta się jak wymienić klakson
1 - który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

suszi napisał(a):
No cos Ty Gosia !!!!!! a ja myslalam ze masz tylko mala coreczke!!!! a Ty takich doroslych synow masz?????? :-OOOOOO dawaj tu przepis na eliksir mlodosci!
:-D

A bo ja się chciałam odmłodzić Alą :lol:
przepis:
urodzić ppierwsze dzieci mając lat yyy 18
a potem se machnąć po 30-tce :eviltong:
na bank będą mówić żeś siostra, gorzej jak się patrzą jak na pedofila jak idę z Markiem i Alą:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Wystawa Łódź
Byłyśmy towarzysko, bez psa oczywiście, Mimo że Mafia lubi wystawy to jednak byłby to za duży wysiłek.
Ala wysępiła pudelki od pudlarzy;)
Moja młoda handlerka:loveu:

Posted

[quote name='suszi']jk sie czuje mamusia, czy wiadomo ile pieskow, czy to niespodzianka bedzie ???:cool3:[/QUOTE]

Mafia czuje się dobrze, no jak na ciążę. Odbija jej się, żre okropne ilości, dużo odpoczywa. Ja czuję jedno, miejmy nadzieję że chociaż ze dwa ;)

Posted

Dzisiaj 60 dzień licząc od pierwszego dnia krycia, wszystko przygotowane i czeeekamyyy
Moje zdolne dzieci zmajstrowały taki oto kojec :cool3::p

i wieloryb:evil_lol:

Posted

Przekażę chłopakom że się podoba ;) Mafina też się już rozgościła i pościeliła wszystko po swojemu ;p
A Ala również malowała, oczywiście pudelki, gdyby ktoś nie wiedział co to:evil_lol:
Każdy miał swój udział w tworzeniu kojca :multi:

Posted

suszi napisał(a):
Glowa to widac ze pudla :-P hihiihihih

No no, tylko gdzie ta glowa ? :D:D:D

A powaznie, to kojec i sliczny, i wydaje sie byc praktyczny :)
Ala poszalala z kolorowymi pudelkami, to co Gosiu, drugie kolorek?

ps.
ja juz wiem, ja z pudlem dla siebie poczekam, az laciate w Polszy uznaja ;)

Posted

Jak to gdzie głowa, no na górze ;p
Asia Ty to zawsze wymyślisz - dwukolorowy jej się marzy;) I Ty wypluj te slowa o drugim kolorku, po prostu na tym fiolecie czarnego słabo widać haha:)

Posted

czekamy...
mleczko już jest, temp spadła, brzuch opadł, ale Mafia poszła na spacer, potem zjadła i poszła spać na w nosie póki co rodzenie;)

Posted

Przed nami chyba spokojna jeszcze nocka. Ten kalendarz porodowy który pokazał 10 maj chyba będzie najdokładniejszy. Ale jak mnie Mafia przetrzyma jeszcze parę dni to nei wiem ;/ Cały dom będzie lśnił hahahaha

Posted

Gośka napisał(a):
Przed nami chyba spokojna jeszcze nocka. Ten kalendarz porodowy który pokazał 10 maj chyba będzie najdokładniejszy. Ale jak mnie Mafia przetrzyma jeszcze parę dni to nei wiem ;/ Cały dom będzie lśnił hahahaha

A ze dom nie za duzy, to i ze 2 dni spoznienia wystarcza :D Chyba, ze ogrodek bedziesz tez sprzatac lub wykanczac "domek dla gosci" :D:D:D
Co do laciatkow to dobrze wiesz, ze mam do nich slabosc :) Chyba musze sobie jakas fajna laciata rase wymyslec (moze dog arlekin?)

Posted

No dom posprzątany i ogródek wypielony, jutro będę dopieszczać dom i siać kwiatki jak tak dalej pójdzie to kto wie może i domek w podwórku doczeka się na swoją kolej ;p
Hehehe Asia dog arlekin - mmmm moje marzenie, kocham dogi, a o arlekinie marzyłam od dawna. Niestety rasa która "puszcza z torbami"...

Ach mam nadzieję że mnie nie pogonicie, ale takie ładne fotki dostaliśmy jeszcze ze zlotu alfistów naszej bryki i nawet ktoś Mafinę cykał

Posted

Dzisiejszy dzień

dziewczyny pomagały w ogródku

Ala zadumana

nie pamiętam jak się nazywa też krzew, roślinki nie są moją mocną stroną, ten rośnie dla Bilusia, myślałam że zmarzł w tą ostrą zimę, a on prócz kilku zmarzniętych listków zakwitł, dobry znak??
OBY!!

Posted

Trzymam kciuki za Mafię! Grubiutka jest na tym ostatnim zdjęciu to może jednak jest więcej niż jeden... ;)

Ten krzaczek to różanecznik :)