Gośka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Ale jak znajdziesz coś jeszcze pudlowego to daj znać, bo szukam czegoś na prezent. Quote
nefesza Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Mozesz na mnie liczyc :) Jak nie zagladalam na bazarek - to nie zagladalam. A jak zaczelam, to przestac nie moge :) I tak idzie kilkanascie zlotych tutaj, kilkanascie tam... ale naprawde mozna cos fajnego trafic. No i najwazniejsze - wszystko na zwierzaki idzie! A jeszcze lepiej w topicu "co chcecie kupic na bazarku" napisac, czego sie szuka :) Bo wiele osob trzyma w domu rozne "graty" do wystawienia :) Quote
Gośka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 To jak coś znajdziesz daj znać:p I kilka zdjęć Nareszcie śnieg mniam mniam Ala też musiała spróbować i oczywiście też z tego samego miejsca:diabloti::mad::lol: i gotowe do wyjścia Quote
Gośka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Zdjęcia robione o godzinie 12 w południe! Jak ja nienawidzę zimy :placz: w lesie Quote
Gośka Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dziewczyny ubrały choinkę i dawno Zuzi nie było Quote
nefesza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 :loveu::loveu:Ale slicznie swiatecznie u Was :loveu::loveu: Nie martw sie, u nas tez snieg - moze tylko troche mniejszy. Za to mroz - 10 :angryy::angryy::angryy: A ze snieg z tego samego miejsca probowany to sie nie dziw - ten obok smakuje na pewno inaczej :lol: Quote
Gośka Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 U mnie jeszcze do wczoraj śniegu było w minimalnie. Podwórko zawiało, ale co się dziwić w końcu w środku pola to nic nowego. Mróz był taki -5, -6 ale wczoraj wieczorem temp spadła do -10 i dzisiaj też tyle, no i sypie, sypie, sypie :diabloti: Muszę zobaczyć czy moja bryka odpali:roll: Choinkę Mateusz wyciął z podwórka, śliczną srebrną sosnę, a jak pachnie :loveu:! Quote
Gośka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Trzeba być pięknym na święta;) kto zauważył gdzie Ala?:eviltong::cool3::lol: i efekty Quote
filodendron Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Pełna powaga... Nie wiadomo, która ładniejsza :) Quote
lilix4 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 kto zauważył gdzie jest Ala? Ja chyba widzę.Ala jest w Kennelu. Quote
filodendron Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 lilix4 napisał(a):Ja chyba widzę.Ala jest w Kennelu. Porzucony na progu pantofelek zdradził księżniczkę ;) Quote
Gośka Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Dokładnie!!! - Ala w kennelu:lol::lol: Jeszcze się zmieściła niesamowite. I jeszcze jedno zdjęcie za które dziękuję BARDZO!!!! Alfie Quote
lilix4 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 życzenia od Nas http://img199.imageshack.us/img199/8379/bozenarodzenie690kartka.jpg Karteczka od Nas Quote
nefesza Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A wpadlam znowu na chwilke zaprezentowac "pudelkowy" bazarek ;) http://www.dogomania.pl/threads/178210-Plecak-dzieciAE-cy-pudelek-pomoc-dla-rottkA-w-do-31-01 Quote
Gośka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Mam jeszcze kilka foteczek Mokrej z wizyty u "córci" ;) skorzystam z nowego sposobu wklejania zdjęć mam nadzieję że się uda, bo fotosik mnie dnerwuje, już kilka razy musiałam zapłacić za wysłanie zdjęć:angryy: Mokra padła po strzyżeniu :evil_lol: i w pełnej okazałości Quote
Gośka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 o udało się!!!, prosty i banalnie łatwy sposób HURRA to wkleję jeszcze Quote
Gośka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 ciekawe jak długo będzie widać fotki, bo na imageshacku to po jakimś czasie wyświetla się żaba zamiast zdjęcia i nawet samo zmniejsza fotki Ala torcik mojego już dorosłego dziecka :tort::BIG: świeczek nie ma żeby nie zepsuć wyglądu :eviltong: , a 7 nie oznacza 7 lat:cool3: Quote
filodendron Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Nie no, ten trocik wymiata :) Chyba było szkoda jeść. Quote
Gośka Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 No szkoda, ale po pierwszym kęsie nie dało się nie zjeść, normalnie niebo w gębie - wiśniowo czekoladowy mmmmmm Już zdecydowałam że dla Ali i Mateusza też będzie taki sam smak, ale niestety będą musieli się zadowolić jednym tortem, bo 3 torty w jednym miesiącu to za dużo. Quote
lilix4 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 sachma napisał(a):Mokra jest śliczna! :) dokładnie:) piękna panienka:loveu: Quote
nefesza Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Torcik super! Sto LAT!!!! A ja jakos nie zauwazylam, zeby zaba sie poajwiala - moze zalezy czy sie zdjecie oglada? W mojej galerii od ponad 4 lat sa fotki i sa sobie... moze nie wszystkie, ale wiekszosc ;) Quote
Gośka Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 No MOkra śliczna, potwierdzam:p Obydwie dziewczynki są takie jakie zaplanowałam, więc tym bardziej jestem dumna jako babcia:eviltong: Asiu bo pewnie jesteś zarejestrowana na "żabie", a ja jako językowy debil nie umiem:placz: więc wrzucam fotki jako gość no i mi się żaby wyświetlają po jakimś czasie. Quote
Recommended Posts