Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mozesz na mnie liczyc :) Jak nie zagladalam na bazarek - to nie zagladalam. A jak zaczelam, to przestac nie moge :) I tak idzie kilkanascie zlotych tutaj, kilkanascie tam... ale naprawde mozna cos fajnego trafic. No i najwazniejsze - wszystko na zwierzaki idzie!
A jeszcze lepiej w topicu "co chcecie kupic na bazarku" napisac, czego sie szuka :) Bo wiele osob trzyma w domu rozne "graty" do wystawienia :)

Posted

To jak coś znajdziesz daj znać:p

I kilka zdjęć
Nareszcie śnieg

mniam mniam

Ala też musiała spróbować i oczywiście też z tego samego miejsca:diabloti::mad::lol:

i gotowe do wyjścia

Posted

:loveu::loveu:Ale slicznie swiatecznie u Was :loveu::loveu:
Nie martw sie, u nas tez snieg - moze tylko troche mniejszy. Za to mroz - 10 :angryy::angryy::angryy:
A ze snieg z tego samego miejsca probowany to sie nie dziw - ten obok smakuje na pewno inaczej :lol:

Posted

U mnie jeszcze do wczoraj śniegu było w minimalnie. Podwórko zawiało, ale co się dziwić w końcu w środku pola to nic nowego. Mróz był taki -5, -6 ale wczoraj wieczorem temp spadła do -10 i dzisiaj też tyle, no i sypie, sypie, sypie :diabloti:
Muszę zobaczyć czy moja bryka odpali:roll:
Choinkę Mateusz wyciął z podwórka, śliczną srebrną sosnę, a jak pachnie :loveu:!

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam jeszcze kilka foteczek Mokrej z wizyty u "córci" ;)
skorzystam z nowego sposobu wklejania zdjęć mam nadzieję że się uda, bo fotosik mnie dnerwuje, już kilka razy musiałam zapłacić za wysłanie zdjęć:angryy:

Mokra padła po strzyżeniu :evil_lol:

i w pełnej okazałości

Posted

ciekawe jak długo będzie widać fotki, bo na imageshacku to po jakimś czasie wyświetla się żaba zamiast zdjęcia

i nawet samo zmniejsza fotki

Ala

torcik mojego już dorosłego dziecka :tort::BIG:

świeczek nie ma żeby nie zepsuć wyglądu :eviltong: , a 7 nie oznacza 7 lat:cool3:

Posted

No szkoda, ale po pierwszym kęsie nie dało się nie zjeść, normalnie niebo w gębie - wiśniowo czekoladowy mmmmmm
Już zdecydowałam że dla Ali i Mateusza też będzie taki sam smak, ale niestety będą musieli się zadowolić jednym tortem, bo 3 torty w jednym miesiącu to za dużo.

Posted

Torcik super! Sto LAT!!!!
A ja jakos nie zauwazylam, zeby zaba sie poajwiala - moze zalezy czy sie zdjecie oglada? W mojej galerii od ponad 4 lat sa fotki i sa sobie... moze nie wszystkie, ale wiekszosc ;)

Posted

No MOkra śliczna, potwierdzam:p Obydwie dziewczynki są takie jakie zaplanowałam, więc tym bardziej jestem dumna jako babcia:eviltong:
Asiu bo pewnie jesteś zarejestrowana na "żabie", a ja jako językowy debil nie umiem:placz: więc wrzucam fotki jako gość no i mi się żaby wyświetlają po jakimś czasie.