Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie super zdjęcia mojego prawie "championa" Estonii. Gosia więcej zdjęć poproszę.I mam pytanie nie pochwalicie się swoją przygodą (hi hi)
pozdrowienia justa i Brokitka

Posted

.:TULA:. napisał(a):
Jakie super zdjęcia mojego prawie "championa" Estonii. Gosia więcej zdjęć poproszę.I mam pytanie nie pochwalicie się swoją przygodą (hi hi)
pozdrowienia justa i Brokitka

Ja się już o to dopytywałam, ale Gosia chyba nabrała wody w usta :P

Posted

Dziewczyny nie muszę mieć niczyjego pozwolenia na nic. Jestem dorosła, przynajmniej tak mi się wydaje. Wakacje były moje i tylko moje, przygoda była wspaniała od początku do końca, jeśli jesteście takie ciekawe większość zna numer do Iwony może zadzwonić wypytać ją o jej przygodę. Ali nie było, miała odwyk ;p od mojego cycka - wreszcie po niemalże 3 latach. Mafii też nie było - uprzedzam pytanie, bo Mateusz nie chciał na tydzień zostawać sam w domu.

Posted

Bura napisał(a):
Ja się już o to dopytywałam, ale Gosia chyba nabrała wody w usta :P

Hmm, a może opowiesz własną wersję? tą którą znasz od samej zainteresowanej czyli Iwony? Może Ty ją zapytasz o pozwolenie? Ja jechałam na wakacje, Iwona je dla mnie zorganizowała i jeśli jesteście takie ciekawe czemu to mój nr tel każdy znajdzie na mojej stronie w podpisie, można zadzwonić i zapytać...

Posted

chyba wszystkie panny B potrafią latać:)

i miejscowość Dole na Łotwie
z lewej strony olbrzymi zbiornik wodny - tama - i w dole z prawej strony miasto, aż strach pomyśleć co by było gdyby ta tama puściła

Posted

No i spełniło się marzenie Ali
Ma swoją cziłkę :grins::painting:

no jest tego właściwie trochę więcej:lol:

ale i tak to Mafia już prawie na stałe zajęła łóżko:mad:

Posted

Na kapcie naciągnęła mnie 2 dni temu. Chociaż już od dawna nie mogła spokojnie przejść koło "Dajszmala", przymierzała ciągle te ciapki, o dziwo na razie w nich chodzi;)

Posted

Ewa reszty fotek nie zmniejszałam, część chcę dać do wywołania.
Gosia nawet jeśli nie ulegną zniszczeniu to i tak pewnie będą do wyrzucenia, z prostej przyczyny, u dziecka noga rośnie w zastraszającym tempie;)

Posted

Psiaki to różnie:
foksterierek np to jeszcze moich chłopaków, więc pewnie niedługo pełnoletni będzie :cool3:
pudelka w Ikei
yorka Marek kupił Ali w jakiejś hurtowni z zabawkami
a cziłka kupiona w Smyku
:p

Posted

Myślę że by się domyślili;)
Bo wszystkie pieski są na smyczy więc Mafia też :eviltong: Smycz jest obowiązkowym akcesorium psim;)
Cziłka ma dodatkowo kapelusz, gogle i różowy płaszczyk od deszczu:cool3: