Śnieżynka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Gosia to czekamy :D a Ali tam nie było :( Quote
.:TULA:. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Jakie super zdjęcia mojego prawie "championa" Estonii. Gosia więcej zdjęć poproszę.I mam pytanie nie pochwalicie się swoją przygodą (hi hi) pozdrowienia justa i Brokitka Quote
Śnieżynka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No prosze kolejna ciotka się odezwała :D Justyna jak Twoje dzieciaczki się miewają ?? ;) Quote
Bura Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 .:TULA:. napisał(a):Jakie super zdjęcia mojego prawie "championa" Estonii. Gosia więcej zdjęć poproszę.I mam pytanie nie pochwalicie się swoją przygodą (hi hi) pozdrowienia justa i Brokitka Ja się już o to dopytywałam, ale Gosia chyba nabrała wody w usta :P Quote
.:TULA:. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Bura ja wiem,ale nie powiem . Może Gosia opowie,ale musi chyba mieć pozwolenie od Iwonki. Quote
.:TULA:. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Moje osobiste dzieciaczki chorują na zmianę, a dzieciaczki Brocci już prawie dorosłe, ale więcej informacji na ich temat to u Iwonki. Quote
Gośka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Dziewczyny nie muszę mieć niczyjego pozwolenia na nic. Jestem dorosła, przynajmniej tak mi się wydaje. Wakacje były moje i tylko moje, przygoda była wspaniała od początku do końca, jeśli jesteście takie ciekawe większość zna numer do Iwony może zadzwonić wypytać ją o jej przygodę. Ali nie było, miała odwyk ;p od mojego cycka - wreszcie po niemalże 3 latach. Mafii też nie było - uprzedzam pytanie, bo Mateusz nie chciał na tydzień zostawać sam w domu. Quote
Gośka Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Bura napisał(a):Ja się już o to dopytywałam, ale Gosia chyba nabrała wody w usta :P Hmm, a może opowiesz własną wersję? tą którą znasz od samej zainteresowanej czyli Iwony? Może Ty ją zapytasz o pozwolenie? Ja jechałam na wakacje, Iwona je dla mnie zorganizowała i jeśli jesteście takie ciekawe czemu to mój nr tel każdy znajdzie na mojej stronie w podpisie, można zadzwonić i zapytać... Quote
Gośka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 No to kilka podwórkowych i plażowych fotek niewinna minka i zadowolona ;) a tu taka niezbyt mądra ;p szaleństwo Quote
Gośka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 chyba wszystkie panny B potrafią latać:) i miejscowość Dole na Łotwie z lewej strony olbrzymi zbiornik wodny - tama - i w dole z prawej strony miasto, aż strach pomyśleć co by było gdyby ta tama puściła Quote
Gośka Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 No i spełniło się marzenie Ali Ma swoją cziłkę :grins::painting: no jest tego właściwie trochę więcej:lol: ale i tak to Mafia już prawie na stałe zajęła łóżko:mad: Quote
Gośka Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Na kapcie naciągnęła mnie 2 dni temu. Chociaż już od dawna nie mogła spokojnie przejść koło "Dajszmala", przymierzała ciągle te ciapki, o dziwo na razie w nich chodzi;) Quote
EwikB Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Goska foty świetne , z chęcią zobaczę resztę :-) Quote
Śnieżynka Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 też w takich kapciach bym chodziła :D moje tygryski zeszlo roczne ulegly juz zniszczeniu one niestety tylko jedna zime przezywaja :( Quote
Gośka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Ewa reszty fotek nie zmniejszałam, część chcę dać do wywołania. Gosia nawet jeśli nie ulegną zniszczeniu to i tak pewnie będą do wyrzucenia, z prostej przyczyny, u dziecka noga rośnie w zastraszającym tempie;) Quote
Śnieżynka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 e tam wtedy pięte sie zagina i sa wsuwane :D Gosia dawaj więcej fotek Ali i Mafinki i do tego wiecej fot z wakacji :D Quote
Gośka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 No to Ali, bo tych "wakacyjnych" już nie chce mi się obrabiać. Ale spokojnie niedługo będą następne wakacje;p Quote
Śnieżynka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Gosia gdzie takie cudne psiaki kupiłaś ?? :D Quote
Gośka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Psiaki to różnie: foksterierek np to jeszcze moich chłopaków, więc pewnie niedługo pełnoletni będzie :cool3: pudelka w Ikei yorka Marek kupił Ali w jakiejś hurtowni z zabawkami a cziłka kupiona w Smyku :p Quote
filodendron Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 To zdjęcie Mafii na łóżku z pluszakami jest rewelacyjne. Myślę, że niejeden nie domyśliłby się, że tam jest żywy pies :) Quote
Gośka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Myślę że by się domyślili;) Bo wszystkie pieski są na smyczy więc Mafia też :eviltong: Smycz jest obowiązkowym akcesorium psim;) Cziłka ma dodatkowo kapelusz, gogle i różowy płaszczyk od deszczu:cool3: Quote
nefesza Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Gosiu, jako, ze Ciebie znam, to pozwole sobie w Twoim topicu pokazac bazarek z pudlowym gadzetem - a moze ktos sie skusi? http://www.dogomania.pl/threads/175572-Mega-bazar-rA-A-noA-ci-ciuchy-ksiazki-farby-smycze-na-fione-i-maxa-do20-12-god-23 Quote
Gośka Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 No apaszka fajna, już Ela licytuje. Może skuszę się na farby, olejnymi nie mam jeszcze domu wymalowanego przez Alę:evil_lol: Quote
Recommended Posts