Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dzisiaj mam chwilkę żeby usiąść do kompa.
Cała trójka już w nowych domkach. Nowi właściciele (wszyscy) fantastyczni. Nagadałam się za wszystkie czasy:p
Klusio mieszka na ul.Fredry, ale w swoim domku, więc i kawałek podwórka do dyspozycji będzie miał. Niestety nie udalo mi się pani namwić na chociażby zarejestrowanie metryczki:placz: Mimo że namawiałam ją bardzo, bo Klusek (jeszcze zastanawiali sie nad nowym domowym imieniem) naprawdę z dnia na dzień coraz ładniejszy się robił. Zostanie też wysterylizowany, co już w takiej sytuacji jest oczyście godne pochwały. Ważne że kochający dom.
Właściciele Sary podglądają nas na forum i mam nadzieję, że ujawnią się i powstawiają fotki:loveu: Ja dostałam tylko taką z podróży, gdzie Sara słodko sobie spała w torbie.

• 1 month later...
Posted

Gośka napisał(a):
Hmm no to mam jeszcze jedną radę, zaprzestać mycia podłogi, gdzieś na około .................. 3 lata :eviltong: Po tym okresie pudel będzie jak nowy:cool3:
W wieku 5 będzie już super inteligentny i na mopa będzie patrzał z obrzydzeniem:evil_lol:
Tak gdzieś koło 10 będzie siedział na kanapie i oglądał z góry pałetające się tałatajstwo po podłodze:lol:

Ewentualnie musicie zaprzestać kupować bateryjki duracell i zastąpić je jakimiś firmowymi tesco:evil_lol:

Gosia super porada !!!

Tylko Queenie ma chyba wszytą jakąś duracell zupełnie bez ładowania bo majac ponad 9 lat dalej wisi na mopie, na odkurzaczu, na ścierce ...
I dodatkowo biega jak nakręcona na co jej własne dzieci patrzą się jakby spadła z innej planety :cool1:

Posted

Pudel jest jak wino im starszy tym lepszy.
Niestety Bilowi nie było dane dożyć chwil starości:placz: Niestety nie umarł też od razu:placz:
Brak mi słów, nie chce mi się nic. Ciągle myślę...
Dlaczego on...
Wiem dlaczego: bo był jedyny w swoim rodzaju, wszędzie i zawsze z nami.
Ala pyta...co można powiedzieć dziecku w takiej chwili?
:-(:placz::-(

Posted

wyrazy wspólczucia chociaż zdaje sobie sprawe,że te słowa nie pomogą w tej chwili ale jest nam zawsze niezmiernie przykro gdy odchodzi nam ktoś bliski a pies to nasz
''brat'' :-(
żal mi Ali bo będzie jej trudno zrozumieć...

Posted

Gosiu, niestety, los wybrał jego, może tam , na niebieskich łąkach był potrzebny ?
Nie wiemy dlaczego tak sie stało.
Ala też tego nie zrozumie teraz, ale kiedyś dojrzeje i tak myślę żę tak jak my wszyscy będzie wierzyć że nasi podopieczni nie giną na zawsze tylko się z nimi kiedyś spotkamy .
Tu na ziemi też na szczęście został ci Biluś w postaci 3 pięknych kluseczek. Będzie w nich trwał ....

• 3 weeks later...
Posted

Energy dobrze ci przypomina;) To podlotek z Nontiscordardime, tylko nie dziewczynka a chłopczyk - Amaretto.
Śnieżynka, nie, nie nabyłam dużego czarnucha i pewnie szybko nie nabędę.
Mały u nas zostaje do końca wakacji a potem wraca do swojego domu.
Ot takie wakacje na wsi.

• 2 weeks later...